Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 iul 2015 - Anul XX, nr. 170 (5982)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Asfaltare în weekend

Restricţii de circulaţie în intersecţia Mărăşeşti şi pe strada Mărăşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sâmbătă, dar şi la începutul săptămânii viitoare, şoferii sunt sfătuiţi să se ferească, pe cât posibil, să circule prin intersecţia Mărăşeşti şi pe strada care urcă de la Baia Comunală spre Catedrală, acestea fiind zone în care se lucrează la turnarea primului strat de covor asfaltic, în cadrul unui amplu proiect pe fonduri europene.

În cursul zilei de ieri, utilajele celor de la Victor Construct încă lucrau la frezarea vechiului strat de asfalt din jurul sensului giratoriu recent creat în intersecţia Mărăşeşti, inclusiv pe porţiunile de intrare în străzile care se intersectează acolo.

„Circulaţia rutieră nu se închide total, dar vor fi impuse restricţii, pentru că pe un sens de mers se va turna asfalt, iar după ce se finalizează acesta, se dă drumul la circulaţie pe porţiunea asfaltată şi se trece la treabă pe porţiunea frezată”, a explicat viceprimarul Lucian Harşovschi, care de ieri a preluat şi atribuţiunile de primar, pe durata concediului de odihnă al primarului Ion Lungu.

 

Pe strada Mărăşti asfaltarea va dura mai mult

Una din străzile pe care asfaltarea va dura mai mult, fiind o porţiune mai mare decopertată, este strada Mărăşti, care face legătura între Baia Comunală şi Catedrala de pe Mărăşeşti.

Managerul de lucrări al Victor Construct, Elisei Bidu, a precizat că, pe cât posibil, se va încerca turnarea primului strat de asfalt şi pe toate porţiunile frezate în jurul sensului giratoriu de pe Mărăşeşti, de nu, lucrările urmând să fie continuate luni.

Şi în cursul săptămânii viitoare se va circula greu pe porţiunile menţionate, pentru că vor fi făcute lucrări de aducere la cotă a capacelor de canal, iar la finele săptămânii este posibilă chiar o închidere totală a circulaţiei, pentru a se turna stratul final de asfalt, care necesită condiţii speciale şi pe care nu se poate circula cel puţin câteva ore după ce a fost pus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Restricţii de circulaţie în intersecţia Mărăşeşti şi pe strada Mărăşti.
 Vizualizări articol: 2076 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Restricţii de circulaţie în intersecţia Mărăşeşti şi pe strada Mărăşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei