Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 iul 2015 - Anul XX, nr. 170 (5982)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rezultate finale

Note majorate cu peste două puncte, după soluţionarea contestaţiilor de la titularizare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

119 dintre candidații suceveni care au susținut concursul pentru ocuparea posturilor didactice au cerut reevaluarea tezelor, pentru 29 dintre aceştia solicitările aducându-le puncte în plus la nota iniţială.

29 de candidaţi au primit note mai mari, iar cele mai importante creşteri au fost de 2,30 şi 2,10 puncte, pentru doi candidaţi, la limba franceză şi învăţământ primar.

În urma contestaţiilor, numărul candidaţilor care au obţinut nota 7 a crescut la 162 (înainte de contestaţii a fost 157).

Pentru unii candidaţi, recorectarea tezelor a făcut diferenţa dintre ocuparea unui post pe o perioadă nedeterminată şi suplinitor.

De cealaltă parte, 72 de note contestate au rămas nemodificate, iar 18 au fost scăzute, cea mai mare scădere fiind de 1,90 puncte în cazul unui candidat la specialitatea alimentaţie publică. Ca şi în cazul examenului de definitivat, unii profesori care au cerut recorectarea tezelor au avut, după soluţionarea contestaţiilor, două note care reflectă o valoare total diferită a cunoştinţelor lor.

Statistica finală, în funcţie de media de repartizare (calculată ca medie ponderată între nota la proba scrisă şi nota la inspecţie/probă practică) este: 62 medii de repartizare peste 7 (candidaţi care au şi nota la proba scrisă peste 7), 188 medii de repartizare peste 5 (candidaţi care au şi nota la proba scrisă peste 5) şi 173 de candidaţi nu au obţinut note peste 5 la proba scrisă şi nu au promovat concursul.

Luni, 27 iulie 2015, la ora 10:00, la Colegiul Tehnic "Petru Muşat" din Suceava se va desfăşura şedinţa publică de repartizare a candidaţilor cu medii de repartizare peste 7.

În perioada 25-26 august 2015, IŞJ Suceava va organiza şedinţele publice pentru repartizarea candidaţilor cu medii de repartizare peste 5.

Pentru a fi angajaţi pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la inspecţia specială la clasă.

Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la inspecţia specială.

Candidaţii care au obţinut cel puţin media 5 la inspecţiile la clasă în profilul postului, în cadrul examenului naţional de definitivare în învăţământ, sesiunea 2015, au avut posibilitatea să folosească acest rezultat şi în cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice şi catedrelor vacante sau rezervate în unităţile de învăţământ preuniversitar.

 

41 de note de 10 în ţară

În ţară, numărul total de contestaţii depuse, în perioada 20-21 iulie, a fost de 4.469 (21,82% din totalul lucrărilor). Dintre acestea, au fost admise 2.333 de contestații (52,20%): pentru 1.566 de lucrări notele au fost majorate, iar pentru 767 de lucrări notele au fost micșorate. După soluționarea contestațiilor, 41 de candidaţi au obţinut nota 10, 8.039 de candidaţi (39,26%) au obţinut note între 7 şi 10, iar 7.536 de candidaţi (36,80%) au obţinut note între 5 şi 7. Cel mai ridicat procent al notelor peste 7 s-a înregistrat în judeţul Cluj (49,27%), iar cel mai scăzut, în judeţul Călăraşi (20,45%). Detalii suplimentare pot fi obţinute pe http://titularizare.edu.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Note majorate cu peste două puncte, după soluţionarea contestaţiilor de la titularizare.
 Vizualizări articol: 1547 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Note majorate cu peste două puncte, după soluţionarea contestaţiilor de la titularizare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei