Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 iul 2015 - Anul XX, nr. 170 (5982)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Ziua Porţilor Deschise, la Serviciul de Ambulanţă Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Suceava va serba Ziua Naţională a Ambulanţei, din data de 28 iulie, prin organizarea unei zile a "Porţilor Deschise” la toate staţiile din judeţ şi prin mai multe acţiuni menite să marcheze împlinirea a 109 ani de existenţă a acestui serviciu public în România. Directorul SAJ, dr. Daniel Martiniuc, ne-a declarat ieri că în data de 28 iulie o ambulanţă liberă va fi pusă la dispoziţia publicului interesat, în diverse puncte ale municipiului Suceava. Astfel, în cursul zilei, ambulanţa va circula pe traseul Autoservice Obcini - staţia de ambulanţă Burdujeni, cu opriri în parcarea magazinului Bucovina, la Iulius Mall şi Shopping City, iar voluntari de la Ambulanţă vor împărţi pliante. Pe esplanada Casei Culturii, tot voluntari vor efectua pe manechine demonstraţii de prim ajutor. Echipajul medical va acorda la cerere servicii medicale de tipul măsurării tensiunii, glicemiei etc. ”Pentru prima dată, această zi este consfinţită în calendarul evenimentelor naţionale şi este o recunoaştere a acestui serviciu ca o unitate de elită. Acţiunile pe care le vom organiza în data de 28 iulie sunt un prilej ca populaţia să cunoască munca noastră, să vadă aparatura dintr-o ambulanţă, să vadă cum funcţionăm”, a declarat dr. Martiniuc.

 

SAJ Suceava participă la parada de la Bucureşti cu o singură ambulanţă

Pentru parada organizată la Bucureşti cu acest prilej, SAJ Suceava a alocat o singură ambulanţă. Conform organizatorilor din Capitală, sucevenii trebuie să se prezinte cu 500 de pliante, tipărite după un model transmis de la Bucureşti, afişe, steaguri ale ambulanţei şi steguleţe tricolore. În programul transmis de la centru, se menţionează că ambulanţa care va intra în paradă trebuie să fie curată interior/ exterior, ”inclusiv cauciucurile”, să aibă aparatură medicală completă, la fel medicaţia şi să aibă rezerve suficiente de stick-uri pentru măsurarea glicemiei. ”Grupul de paradă” din fiecare judeţ trebuie ”să fluture steguleţele de sărbătoare” şi steagul Serviciului de Ambulanţă respectiv. Echipajele din fiecare judeţ vor fi timp de o oră la dispoziţia cetăţenilor şi vor acorda asistenţă medicală, dacă li se va solicita (măsurare tensiune, EKG, măsurare glicemie etc). 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua Porţilor Deschise, la Serviciul de Ambulanţă Suceava.
 Vizualizări articol: 1838 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ziua Porţilor Deschise, la Serviciul de Ambulanţă Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei