Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 iul 2015 - Anul XX, nr. 170 (5982)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune de amploare a Poliţiei municipiului Suceava

Duminică, 26 Iulie 2015 (13:47:21)
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava au desfăşurat în perioada 23/24 iulie o acţiune de amploare în sistem integrat pe raza de competență, în cadrul căreia s-a urmărit asigurarea ordinii şi liniştii publice, siguranţa cetăţeanului, combaterea faptelor cu violenţă, a furturilor, actelor de comerţ neautorizat, cerşetorie, vagabondaj, siguranţa şi fluidizarea traficului rutier, precum şi prevenirea şi combaterea altor fapte antisociale. Au fost constatate 3 infracțiuni şi au fost aplicate 91 de sancțiuni contravenționale în valoare de 38.980 lei. Au fost desfăşurate 56 de controale, fiind identificaţi 3 infractori şi un autoturism semnalat ca fiind furat. De asemenea, au fost identificate bunuri furate sau şi au fost confiscate produse industriale şi ţigări de contrabandă în valoare de aproximativ 15.000 lei.Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale au identificat persoana bănuită de furtul unui autoturism, faptă comisă în data de 22 iulie. De asemenea, a fost identificat şi autoturismul, care a fost recuperat şi predat părţii vătămate.A fost identificat şi un bărbat din comuna Straja care conducea o autoutilitară cu remorcă pe strada Grigore Alexandru Ghica din municipiul Suceava și a cărei autorizaţie provizorie de circulație era expirată din 17.07.2015. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acţiune de amploare a Poliţiei municipiului Suceava.
 Vizualizări articol: 1901 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acţiune de amploare a Poliţiei municipiului Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei