Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 mar 2012 - Anul XVII, nr. 56 (4961)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rudele casierei ucise spun că nici moartea criminalului, nici puşcăria nu o aduce înapoi

Joi, 8 Martie 2012 (16:36:51)

Rudele casierei ucise luni în coaforul din complexul Perla, din Capitală, spun îndurerate că cel care a împuşcat-o ar merita să fie "omorât la zid", dar nici moartea, nici puşcăria nu o vor aduce pe Mariana înapoi, de ea amintindu-şi lumea care a cunoscut-o ca fiind un om bun şi săritor.

Câteva sute de persoane s-au adunat, joi, la biserica din cimitirul Ghencea Militar pentru a-şi lua rămas bun de la Mariana Bendre, casiera de la coaforul din Dorobanţi, împuşcată de Gheorghe Vlădan într-o crizã de gelozie.

Soţul, fiica şi părinţii Marianei Bendre au ieşit din biserică în jurul orei 13.00, plângând şi sprijiniţi de alte persoane. Alături de aceştia au fost colegii Marianei Brendre, ai fiicei acesteia şi alte persoane care au cunoscut-o.

Fiica sa nu se putea ţine pe picioare, o mătusă spunând că nu a suportat să o vadă pe mama sa moartă şi a stat mereu lângă coşciug cu capacul pus. "Fata este în clasa a XII-a, are 19 ani. Criminalul a lăsat-o fără mamă acum, când are cea mai mare nevoie de ajutor. Merită împuşcat la zid", spune o colegă de-a Marianei.

Câţiva bărbaţi scot coşciugul din biserică şi rudele apropiate încep din nou să plângă, parcă inconştiente, cu privirea în gol.

"Nu cred că s-a gândit vreodată la ea, se gândea la ceilalţi. Noi de trei nopţi nu am mai dormit. Acum noi nu credem că ea nu mai este, eu o ştiu acolo lângă mine, în camera ei acolo, venea la uşa mea şi ciocănea", spune o vecină a coaforului unde a avut loc atacul armat.

Mătuşa Marianei, Niculina Dumitrescu, spune cu lacrimi în ochi că nu merita soarta asta

"A fost o fată bună, săritoare, a fost un copil foarte cuminte, de când era mică. Toată lumea îşi va aminti de ea. Nici moartea, nici puşcăria nu ar recompensa această faptă, pe nepoata mea nu o mai aduce nimeni înapoi", abia rosteşte mătuşa victimei.

Tatăl Marianei, un bărbat în vârstă, de la ţară, ţinându-şi căciula în mână, spune şoptit că a vorbit ultima oară cu fiica sa sâmbătă şi joi urma să vorbească iar. "Nu ne-am aşteptat niciodată să se întâmple aşa ceva. Ne gândeam că pe stradă, cu vreo maşină, să se întâmple, dar nu aşa", a spus tatăl victimei, îndurerat. Bărbatul spune că îşi făcea mereu griji pentru fiica sa, pentru că lucra cu banii, dar ea îl asigura că venea în fiecare seară o maşină şi lua toţi banii încasaţi în ziua respectivă, nu îi transporta ea.

Când înmormântarea s-a sfârşit, o prietenă a Georgianei, fiica Marianei, au luat-o pe fată de lângă groapă, aceasta acoperindu-şi faţa cu un văl negru pentru a nu-i vedea nimeni durerea de pe chip.

Casiera şi coafeza, cele două femei împuşcate de Gheorghe Vlădan, luni, erau colege şi se împăcau foarte bine, mărturisesc cei care le cunoşteau.

La înmormântare au venit şi oameni care au văzut cazul la televizor, au fost impresionaţi şi au vrut să o conducă pe ultimul drum.

Mariana Bendre, în vârstă de 42 de ani, şi Florina Vlădan, în vârstă de 47 de ani, au fost împuşcate mortal de agentul MAI Gheorghe Vlădan, şofer la Policlinica "N. Kreţulescu".

Florina Vlădan intentase acţiune de divorţ, fapt cu care soţul ei nu era de acord., bărbatul terorizându-şi nevasta, potrivit unor apropiaţi ai cuplului.

Cu două zile înainte de ziua divoţului, bărbatul şi-a aşteptat soţia la coaforul unde lucra. Luni, în jurul orei 17.30, bărbatul şi-a împuşcat în cap soţia, apoi a tras în casieră, Mariana Bendre. Aceasta a încercat s-o protejeze pe Florina Vlădean, cele două femei murind una în braţele celeilalte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rudele casierei ucise spun că nici moartea criminalului, nici puşcăria nu o aduce înapoi.
 Vizualizări articol: 378 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rudele casierei ucise spun că nici moartea criminalului, nici puşcăria nu o aduce înapoi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei