Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 mar 2012 - Anul XVII, nr. 56 (4961)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: Nu există niciun procuror care să spună că preşedintele i-a dat orientare spre un dosar

Joi, 8 Martie 2012 (14:07:07)

Preşedintele Traian Băsescu a reiterat joi, la bilanţul Ministerului Public, convingerea sa că nu există niciun procuror care să poată spune că şeful statului i-a dat "orientare spre un dosar sau altul".

"Vreau să vă asigur că în continuare, dincolo de faptul că sunteţi protejaţi de lege, voi fi un politician care va face pavăză în faţa oricărei tentative de a supune justiţia politicului şi vreau să vă spun aici, într-un spaţiu extrem de public, spre deosebire de ce auziţi la televizor, că sunt convins că nu există niciun procuror care să poată spună că preşedintele i-a dat vreo orientare spre un dosar sau altul", a spus Băsescu.

El a subliniat că nu a făcut acest lucru şi nici nu o va face, pentru că acest lucru este esenţial pentru încrederea procurorilor în relaţiile cu politicul. "Nu, nu am făcut-o şi nu am s-o fac, pentru că acest lucru este esenţial în a crea încrederea dumneavoastră în relaţiile cu politicul şi încrederea nu poate veni decât de la neimplicarea politicului în activitate dumneavoastră decât atât cât îl obligă legea, adică numirile pe posturile care trebuiesc numite de preşedinte", a spus Traian Băsescu.

De asemenea, el a ţinut să mulţumească procurorilor pentru că au reuşit să schimbe "faţa justiţiei în ultimii şase-şapte ani", deşi mai sunt "paşi de făcut pentru ca populaţia să creadă în justiţie".

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: Nu există niciun procuror care să spună că preşedintele i-a dat orientare spre un dosar.
 Vizualizări articol: 349 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu: Nu există niciun procuror care să spună că preşedintele i-a dat orientare spre un dosar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei