Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 mar 2012 - Anul XVII, nr. 56 (4961)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Parcul Spitalului Judeţean intră în modernizare

Joi, 8 Martie 2012 (15:25:49)

Parcul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava va fi modernizat în totalitate. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a semnat în cursul zilei de joi contractul de atribuire a lucrărilor, investiţia urmând a fi realizată de firma Art Peisaj din Suceava. Flutur a spus că valoarea proiectului este de 400.000 de euro, 98% din fonduri fiind asigurate de la Fondul de Mediu, iar 2% de Consiliul Judeţean. Lucrările de modernizare ar urma să fie finalizate în termen de 12 luni de la semnarea contractului.

„Parcul are o suprafaţă de 2,5 hectare, iar acest proiect va fi realizat pentru crearea condiţiilor din curtea spitalului, atât pentru pacienţi, cât şi pentru cei care vin în vizită. În acest fel întregim investiţiile de la Spitalul Judeţean Suceava”, a spus Gheorghe Flutur. El a adăugat că în parcul spitalului se va planta gard viu pe o lungime de 2,6 kilometri, se vor amenaja 810 metri liniari de alei pavate cu piatră cubică, vor fi montaţi peste 110 stâlpi de iluminat şi se vor amplasa şi monta bănci, coşuri de gunoi şi cinci toalete ecologice. De asemenea, pe actuala locaţie a sensului giratoriu din faţa Spitalului Judeţean se va construi o fântână arteziană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parcul Spitalului Judeţean intră în modernizare.
 Vizualizări articol: 1047 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Parcul Spitalului Judeţean intră în modernizare1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 8 mar 2012, 17:51:38
Domnule Flutur,baga banii acestia de la fondul de mediu in curatarea albiilor riurilor,la impaduriri etc.si nu toca banii in interes electoral.Bolnavii n-au nevoie de 2,5 ha sa se plimbe,nu vezi ca suferi de grandomanie,o iei pe urmele [daca nu ai si luat-o] lui raposatul cu ideile tale iar poporul moare de foame.Dar poate se va trezi iar in iunie vom scapa si se va gasi un om cu capul pe umeri sa conduca acest judet.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei