Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 mar 2012 - Anul XVII, nr. 54 (4959)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Deputatul Gospodaru are o părere proastă despre electorat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PD-L din Colegiul Humor-Câmpulung, Dan Gabriel Gospodaru, a prins glas. De fapt, l-a prins pe glas şi îl exploatează la maxim. Este vorba despre glasul poporului nemulţumit că, în timp ce el moare de foame, alţii se îmbuibă nemeritat. Ca să-i facă pe plac glasului, domnul Gospoadru i l-a dat de exemplu pe parlamentarul USL. Este vorba despre o specie de parlamentar care, conform manualului de Botanică de clasa a V-a, ediţie revizuită de Daniel Funeriu, şi a manualului de Botanism clasa Dan Diaconescu, este leneş şi suge sângele poporului.

Marele deputat de casa scării Dan Gabriel Gospodaru a declarat răspicat, ca să-l audă toţi botaniştii: „S-a împlinit o lună de la declanşarea grevei USL, lună decontată de Statul Român cu 1,4 milioane de euro”.

După o astfel de zicere, Dan Gabriel Gospodaru ar trebui să le propună colegilor de partid să abandoneze planul de înfiinţare a Mişcării Populare şi să se ocupe în continuare de Mişcarea Populistă. Aia pe care domnia sa o cunoaşte foarte bine din campania electorală a anului 2008, când împărţea găleţi portocalii şi le promitea cetăţenilor nu doar plombarea drumurilor, ci şi a măselelor.

Pentru cei care nu ştiu, ocupaţia domnului Gospodaru este cea de parlamentar-aburitor, dar la bază acesta este medic stomatolog. O meserie datorită căreia Dan Gabriel Gospodaru a cunoscut fel de fel de oameni. De aceea, este inexplicabil că un om ca domnul Gospodaru consideră că pe oameni, în general, nu-i prea duce mintea. Altfel, deputatul Gospodaru nu s-ar fi apucat să explice, ca la proşti, că parlamentarii Opoziţiei sunt o adevărată pacoste pentru România.

Dar, pentru ce este plătit din banul public unul ca Dan Gabriel Gospodaru? Doar ca să stea ca momâia în fotoliul din Parlament şi numai pentru a vota funcţie de cum se mişcă degetul liderului deputaţilor PD-L, Mircea Toader? Cu ce este mai bun un Dan Gabriel Gospodaru, care a participat cu mâna pe sus la şedinţele Parlamentului de terfelire a legilor scrise şi nescrise ale Ţării, decât un parlamentar al Opoziţiei care lipseşte de la serviciu? Evident, aceste întrebări nu sunt pentru Dan Gabriel Gospodaru. Şi nici pentru maneliştii cu coşuri pe faţă care sunt antrenaţi de PD-L să intre pe internet şi să înjure.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Gospodaru are o părere proastă despre electorat.
 Vizualizări articol: 2317 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.73/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 15 voturi
Deputatul Gospodaru are o părere proastă despre electorat4.7515

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   COMPLETARE trimis de
( 6 mar 2012, 14:27:58
NOI NE-AM LAMURIT CU PARLAMENTARII DE C-LUNG.
DACA VOR AVEA CURAJUL SA APARA IN CAMPANIE PE LA NOI ,VOR TREBUI SA RASPUNDA SI LA NISTE INTREBARI DESTUL DE INCOMODE PTR TOVARASIILE LOR,CU PRIVIRE LA MEDIU,MINERIT,SANATATE,ETC.
DACA NU VOR VENI,IAR SCENA POLITICA SE VA SCHIMBA,ATUNCI SIGUR VOR TREBUI SA RASPUNDA,DAR NU NUMAI ELECTORATULUI,ATAT PTR FAPTE CAT SI PTR COMPLICITATE.
ASA SA LE AJUTE DUMNEZEU,DUPA CUM AU JURAT,PE BIBLIE SI PE CONSTITUTIE!
2.   Comentariu trimis de
( 7 mar 2012, 13:14:29
felicitari celui care a scris articolul pentru ca a luat pozitie si i/a dat peste nas unui asemenea personaj.este o rusine ptr.deputatul respectiv ca a incasat atata timp bani de la stat fara sa dea nimic poporului.parlamentarii legislaturii 2008/2012 sunt cei mai slabi din istoria parlamentului si cred ca asa vor ramane in memoria oamenilor.sa le fie rusine la toti si sa ajunga dupa cum au facut adica niste nimicuri.....
3.   Ședința comună a demicamerelor potrocalii trimis de
( 7 mar 2012, 14:19:23
Transmisiune directă de la Palatul Parlamentului.

Prezenți numai EI. Și AI LOR!
Opoziția absentă trimite SMS-uri obscene!
Populația absentă promite niște pari strașnici în cap.
Dintr-un cotlon apare un șoricel. E Băse. Pare un munte și chelia-i ajunge la cer.
„Tovarăși, ședeți liniștiți la locurili voaste. Am o veste bună și o veste rea!”
„Vestea bună prima!” scandează adunătura.
„DEMISIA” scandează de la jojă niște protestatari evacuați de urgență de serviciul de pază.
„De la 1 iunie nu se mai dă cu halebarda în salarii!”
„URAAA! ” (ovații și aplauze prelungite)
Prim plan la prezidiul adunăturii.
Roberta își privește lung în vid destinul îngrijorată de iminenta perspectivă a călugăriei.
Marko freamătă mărunt din buze: „Ioi iștenem, ori limba maghiar facultet, ori șantaj ieșit guvernare.
Diaconescu privește la fel de îngrijorat în chaos: „de unde mama ei de bagaboantă să fac rost de inel cu adamante de 40.000 de euro pentru 8 martie? Mama ei de borfet!”
Borbely cu ochelarii pe vârful nasului seamănă cu bunicul broscoi privind la „preacinstita” adunătură
Vorbește Băsăscu. Prostii – evident.
În prima bancă doi proști iau notițe.
În a doua bancă alți doi proști iau notițe. Una e BOIangioaica. Și-a uitat acasă memory stickul și trebuie să simuleze că e fată silitoare care ia notițe. Dar cum dracu se scrie? Anca, fă-te că iei notițe! spune colegul de strană.
În sală un bou doarme cu capul pe spate și cu gura larg deschisă. Colegul îl înghiontește ca să nu-l ia la ochi SPP-ul drept protestatar și să-i înfigă o cizmă-n kur.
Tabără se scarpină, firoscos, în obraz cu o mână. Cealaltă mână nu e prinsă în cadrul televizat fiind undeva la scărpinat mai jos.
Toader Boul se uită absent, cu privire alb-străvezie de MEGABOU. Apoi râde. Ca un BOU, firește!
3.1  RE: Ședința comună a demicamerelor potrocalii trimis de
( 7 mar 2012, 14:21:17
Pe Olteanu îl bufnește râsul dar își ascunde isteria hilară îndărătul palmei căuș.
Sulcina Barbu meditează asupra unei acțiuni de importanță națională: În ce culoare să-și vopsească părul? Blond ca proasta de lângă ea sau roșcat ca jos?
Raluka Turcanu se foiește peste măsură în scaun. Probabil tocmai folosește un dildo. Figura crispată dă de bănuit.
La prezidiu Meleșcanu e îngrijorat: „Oare mi-o transmite fraierul acela de Obama când or să dea iama peste sirieni?”
Băsăscu vorbește. Cei doi proști iau notițe. Și ceilalți doi proști iau notițe.
Iacob Ritzi cu o privire îngrijorată, rupe mental petalele unui trandafir: „E cu suspendare – e fără suspendare – e cu suspendare…”
Vorbește Băsăscu despre agricultură. Cei patru proști iau notițe.
Tabără dă din cap mai ceva ca un chitarist rock ce efectuează un solo de metal greu. Privirea mânioasă cu care-l țintuiește pe Băsăscu vrea să spună: „Da, da! la pülivară aduci tu agricultura pe linia de plutire!”
La prezidiu un ministru arhinecunoscut se uită cu o privire golită de conținut de jointul tras în toaleta deputaților înainte de începerea ședinței. Noroc cu etichetele parlamentului care-l crotaliază pe narcoman – Drăgoi:
Lângă el alt ministru ultranecunoscut stă cu lăbuțele încrucișate și bălăgăne capul stânga-dreapta îngânând ultimul hit al celor de la Vank feat. Antonia. Crotalia de la ureche spune Bode.
Băsăscu vorbește despre gaz de șist.
Prostalăii rup caietele de notițe.
În sală Pambuccian se uită îngrijorat pe sub scaune negăsindu-și voucherul de la coafor.
Lângă el un pițigoi se forează cu deștul în interiorul nărilor. Caută și el, la rându-i, gaze de șist.
La prezidiu alt anonim (Baba – zice crotalia) pritocește mărunt din buze, absent total de la Adevărurile rostite de Băsăscu. (mama Omida a tradus de pe buze că spunea „ Cea mă-tii, uăi Carcalete!”
3.2  RE: Ședința comună a demicamerelor potrocalii trimis de
( 7 mar 2012, 14:23:47
Băsăscu vorbește despre minerit. Vrea să pornească minele prăbușite ca să nu-i vină în vizită de lucru ortacii greviști.
Sulcina se scarpină în palma stângă și zâmbește: „O să primesc bani!” „Mai am niște șpăgi restante de la mediu.”
Băsăscu vorbește de energie. Prostalăii scriu.
Rădulescu țugurie dezaprobator buzele în formă de rât. Se uită cu ura la Băsăscu urându-i „Hai sictir!”
Băsăscu spune de 110 miliarde de metri cubi de gaz. Prostălăii scriu.
Ungureanu se foiește pe scaun și are o privire mânioasă de condamnat la moarte. („Shaorma aceea de dimineață sigur a fost stricată!”)
Orban e aerian și privește la becuri: „Az a sep, az a sep, akineg a szeme kek…”
Olteanu navighează cu tableta pe Youporn și RedTube.
Petrescu – Alwais se uită neajutorat în stânga după epifania Zeiței Hellena.
Oprea se belește în dreapta și se-ncruntă ca un tan-majur la doi puștani secretari de stat care povestesc huina erotică de-astă noapte.
Borbely răsfoiește pe șestache ultimul număr din Playboy. Firește cu ochelarii de broscoi pe vârful nasului. Dă câte o filă și aprobă: „Ighen! Ighen!”. Se îmbujorează moșneagul.
Boghicevici cu o mânuță la gură studiază catalogul Avon. (obicei din tinerețe să ducă la gură tot ce are-n mână)
Băsăscu vorbește. Prostalăii scriu.
Sulcina-și proptește meditativ capul în pumn – „Și ce cap frumos răsare? Nu-i al meu, al meu e oare?” „Dar ce bârnă frumușică? Are mama!”
Raluka e din ce în ce mai agitată. Își mușcă bușele să nu scape vre-un sunet.
Colega lui Raluka adoarme pe ea de oboseală. Visează adânc la „Noaptea furtunoasă” pe care a vizionat-o nu la Național ci în bedul conjugal.
Ritzi își șterge discret o lacrimă. Ultima petală a fost în dreptul ”Cu executare”.
Băsăscu vorbește. Prostii. Prostalăii nu mai scriu. Au terminat caietele și Parker-ele s-au rupt.
3.3  RE: Ședința comună a demicamerelor potrocalii trimis de
( 7 mar 2012, 14:24:38
Ungureanu nu se mai foiește. Privirea încruntată încă mai rezidă: „Shaorma aia sigur era stricată!” (după miros se simte).
În sală un păcălici scâncește de foame. Începe să-și roadă unghiile.
La prezidiu Drăgoi primește o șpagă directă și transparentă într-un plic A4. De bucurie șterge o palmă peste cürul secretarei ce i l-a adus.
Ladislau Ritli se scarpină simandicos după ureche. Îl cam doare-n cot și n-are morfină pentru profilaxie.
Băsăscu vorbește.
În sală altul a adormit cu capul sprijinit în degetele adunate în forma ce sugerează un telefon.
Olteanu privește în sus cu o privire de miel sacrificat care se uită la Sf. Petru.
În spatele lui Raluka nu se mai foiește și are o privire pierdută cu genele întredeschise.
La prezidiu Predoiu aburcă vârful nasului la zenit ca să-i arate colegului ce „nod meseriaș la cravată” face nevastă-sa.
BOIangiu se ține cu deștele de nas. Prostul celălalt de scrib se foiește panicat. BOIangiu îl privește cu o ură olfactivă nemaiîntâlnită.
În loja ambasadorilor invitați parcă-i creșă sau programul School after school. Dorm toți de rup fotoliile iar luminile au intensitate minimă. O femeie de serviciu de la Cameră îi învelește cu perdelele ca să nu răcească.
Pambuccian mai are puțin și se prelinge sub fotoliu de lenea cu care s-a rășchirat în jilț.
Berceanu stă cu pumnul strâns la gură. Să nu se vadă că și el îngână strofa aia cu ”Pușca și cureaua lată…”.
Colegul lui Olteanu doarme cu bostanul sprijinit în palmă. Olteanu îi șterge un bobârnac peste cap: „Șase! Pressa!”
Băsăscu vorbește. Mult și prost. Când îi vine la meliță expresia „interesele tuturor” îi scapă un nefericit dar profetic – „tutulor”.
Băsăscu anunță la final și vestea rea: vine al doilea val de recesiune. Populația poate să se șteargă la cür cu vestea bună din debutul ședinței solemne.
3.4  RE: Ședința comună a demicamerelor potrocalii trimis de
( 7 mar 2012, 14:25:25
Roberta pune sirena de la antiaeriană să se trezească toată lumea pe acordurile de la „Deșteaptă-te, române” ca să meargă la bufet unde dă Băsăscu una mică de mulțumire.
Băsăscu se duce la prezidiu. Dă mâna cu Blaga. Blaga îi întoarce kuru.
Dă mâna cu roberta. Roberta se trage de bluză în jos să nu i se vadă senectutea celulitică.

Atât de la Cuibușorul de nebunii al parlamentului.
Tiberiu, slugoiule, ai legătura!
3.5  RE: Ședința comună a demicamerelor potrocalii trimis de
( 8 mar 2012, 11:54:18
sincer, cu greu iti vine sa crezi cat ii duce capul pe unii...cat de... sa fii incat sa scriu un asa comentariu ( me refer la volum, care mi-a spus totul si despre continut) si cel mai grav e ca acest gen de oameni chiar cred ce spun. Si Vadim Tudor probabil are destule carti citite, dar asta nu-l impiedica sa abereze fara nicio noima despre tot si toate...nu mai oupati serverele fratilor..:|
3.6  RE: Ședința comună a demicamerelor potrocalii trimis de
( 8 mar 2012, 12:57:33
Puțulică, iar îl înveți pe tac-tu cum se fac copchiii?
Am înțeles că ești un pülete nevrotic și care vrea să-și facă o țâră de publicitate online, motiv pentru care, evident, se acață de anumiți useri mai hârșâiți.
E a ț+1 -a oară când te dai huța de comentariile mele.
Läbagiule, nu abuza de bunătatea mea că mă scoți din sărite și-ți tai ouțele, ți le prăjesc în frigăruie și ți le bag pe gât.
Te-a invitat careva să dai click de 3-4 ori ca să-mi citești comentariul și să-l apreciezi stilistic?
Ți l-am postat cu de-a forța sub ochi, la articol curent, ca să fii nevoit să-ți manifești indignarea pseudopuritană?
Care este bagajul tău informațional care să te împuternicească de a formula critici literare?
În afara unor confuzii identitare ce seamănă cu iluziile unui copchil oligofren ce a zărit o șopârlă prin iarbă, ce alte opinii ai mai formulat pe aici, pe forum?
Ia redactează tu o opinie, un eseu, un pamflet, o insultă mascată (de tipul celei de mai sus), orice are mai mult de 200 de caractere, pe orice temă vrei tu și supune-o atenției celorlalți cetitori.
Eu de-a lungul a aproape doi ani am postat peste… 150 de pagini normale MSOffice Word, font 12.
Aprecieri favorabile am primit din partea a peste 50 de useri diferiți. Chiar în momente în care subiectele cotidianului erau atât de anoste iar „delirurile” mele au făcut ca să li se mai descrețească fruntea la omuleți.
Ești prea constipat de seriozitate pentru vârsta ta cea fragedă. Tu ai auzit vreodată de vorba asta golănească „Hai să ne mai râdem un pic!” ?
Află că prin această atitudine ironică au reușit românașii să bifeze peste 2 milenii la o răscruce a tuturor istoriilor. Think, puiule!
3.7  RE: Ședința comună a demicamerelor potrocalii trimis de
( 8 mar 2012, 13:04:51
iar ca să fii lămurit asupra agriculturii generale și a aridității spiritului de care dai dovadă, află că „mizeria” de mai sus a fost postată și pe un ziar central.
uite un comentariu răspuns:

7 martie, 17:40. FAN BASESCU BOC
Poet ? Scritor si jurnalist ???! Imi suna cunoscut limbajul Ma ajuta cineva sa descoperim cine este autorul ??...1 .DE LA JN ?!!! 2 Cine ??

Este ultimul avertisment pe care ți-l mai dau în sensul de a te liniști și de a sta ăn banca ta minusculă de analfabet bacalaureat.
Prima oară, dar prima și prima oară când încerci să te dai gură-n pülă cu mine eu voi riposta dându-ți, reciproc, püla-n gurița ta de puștan inconștient.
Cu suita corespunzătoare întregii tale familiuțe - 7 generații înaintea ta și 7 generații ce-or să vină după tine!
IA PE LOC REPAUS, SOLDAT, CĂ NU IZBÂNDESTI!
4.   Hausaufgabe trimis de
( 8 mar 2012, 13:34:12
Când apare următorul editorial, AI 24 DE ORE să redactezi „o compunere” , de minimum 4000 de caractere, pe tema:
Solidaritatea de cuib a furnicilor africane adaptate genetic la condițiile socio-economice dâmbovițene. Cu analogii științifice referitoare la înmulțirea prin diviziune celulară a euglenelor verzi (foste portocalii).
Dacă nu postezi vin la tine, îți rup picioarele din cür și ți le înnod în jurul gâtului. Încearcă-mă să vezi dacă respect maxima Ein Mann – ein Wort.
5.   Comentariu trimis de
( 8 mar 2012, 20:23:45
Cand va scrie boul asta de ALEX 26, 4000 de caractere?El in vorbirea lui nu are mai mult de 50 caractere apartinand limbii romane.Restul sunt din chineza.Baiatule,nu te pune cu cei ce stiu sa faca pipi cu powla.Stai deoparte nu te catara de cei batrani pe acest forum.Daca vrei publicitate du-te pe news ca acolo poti injura cum vrei.Nu ai nevoie de logare.Ti-a luat piuitul azi nu?Mai powla belita tu ai nevoie de 100 ani sa ajungi la nivelul lui HERR si nici atunci nu vei sti cine te-a kakat pe fata pamantului.Asa ca taci dracului din fleanca ta,deja ai sustinere zero.Te-am pus la inima,hai sa ne luam gura-n powla cum zice HERR.Deja suntem doi contra unu.Urmareste comentariile mele din vara anului trecut si o sa vezi de ce sunt in stare.La buna auzire!
6.   Furunculul juvenil vezi mama daca te dai mare ??? trimis de
(30 mar 2012, 23:08:49
Nu e bine puiule sa te infortezi si sa te imbatosezi la inteligenta , cand e vorba de subtilitati care nu se fac pe facebook sau alte d'astea ce va balacariti voi acolo unde santeti toti cool unul si unul de analfabeti . Vezi mama lumea e dura si te da cu fesele de pamant cand te bagi ca destul veterinarului in hemoroisii salbatici ai grija stai mai pe margine si te uita , si daca nu intelegi ceva , intreaba si nu te baga ca prostu'..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei