Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 ian 2008 - Anul XIII, nr. 19 (3700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Năstase:Băsescu e implicat în chestiuni mizerabile, aruncă cu noroi, foloseşte tehnici de manipulare

Joi, 24 Ianuarie 2008 (15:44:51)


Fostul premier Adrian Năstase l-a criticat dur pe preşedintele Traian Băsescu, la News FM, afirmând că şeful statului este implicat în "chestiuni mizerabile", aruncă cu noroi peste tot în jurul său, foloseşte mecanisme de manipulare a opiniei publice şi afectează procesul de democratizare a României
  În opinia lui Năstase, România intră într-o "logică de regim totalitar", în condiţiile în care şeful statului vrea "să-l radă" pe premierul Tăriceanu, fără ca acesta să mai poată fi apărat de Parlament.

Năstase l-a acuzat pe Traian Băsescu de faptul că este implicat într-o "chestiune mizerabilă", respectiv într-o "poveste murdară", făcând astfel referire la problema avizelor date de şeful statului în ceea ce priveşte demararea procedurilor legale de începere a urmăririi penale în cazul a opt foşti sau actuali miniştri, între care şi fostul premier.

Acesta i-a acuzat pe Daniel Morar şi Codruţa Kovesi că reprezintă "instrumentele" lui Traian Băsescu.

"Morar şi Kovesi îl spijină pe Traian Băsescu, sunt instrumentele lui, îl ajută să facă treaba murdară pe care şi-a propus-o", a arătat Năstase.

Totodată, Năstase a susţinut că Băsescu foloseşte mecanisme de manipulare a opiniei publice, aruncă peste tot cu noroi, atât la nivelul Parlamentului, cât şi al liderilor politici şi generează scandaluri, în condiţiile în care România se confruntă cu probleme economice grave.

"Traian Băsescu nu este acel personaj imaculat care să dea lecţii de morală, deşi i se spune în ultimul timp «profesorul». Un astfel de personaj a ajuns să fie un fel de reper moral, un fel de Octavian Paler, care dă lecţii şi avize", a spus Năstase.

El a arătat, totodată, că Traian Băsescu trebuie să înţeleagă că "statul poliţienesc nu poate să controleze până la capăt".

"Spuneam înainte că democraţia în România este ireversibilă. Traian Băsescu dovedeşte că democraţia în România este reversibilă. Procesul de democratizare este afectat profund", a acuzat Năstase, precizând că s-a ajuns la situaţia în care premierul nu mai are dreptul să îşi schimbe un ministru, iar şeful statului joacă şi rolul Justiţiei şi al Executivului.

"Traian Băsescu poate să te invite după-amiază la prânz, iar seara îţi ia gâtul", a mai spus Năstase.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Năstase:Băsescu e implicat în chestiuni mizerabile, aruncă cu noroi, foloseşte tehnici de manipulare.
 Vizualizări articol: 510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Năstase:Băsescu e implicat în chestiuni mizerabile, aruncă cu noroi, foloseşte tehnici de manipulare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mâncare de ouă cu crenvurşti 6 porţii - 45 minute 8 ouă10 crenvurşti3 cepe1 ardei gras4-5 roşii1 morcov100ml ulei1 leg. pătrunjel± sare, piper Tocaţi mărunt ceapa şi morcovul şi căliţi-le în 50ml ulei, 10 minute. Adăugaţi crenvurştii tăiaţi în felii... Citeşte