Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 ian 2008 - Anul XIII, nr. 19 (3700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Preşedintele Băsescu a fost fluierat şi huiduit la Iaşi, la începutul şi la finalul discursului

Joi, 24 Ianuarie 2008 (14:37:39)

Preşedintele Traian Băsescu a fost huiduit şi fluierat, joi, în Piaţa Uniririi, din municipiul Iaşi, la începutul discursului pe care urma să-l rostească şi a replicat imediat, criticând "politizarea" evenimentului, însă aceste manifestări s-au repetat şi la finalul discursului său.  
  "Îmi face plăcere să revin la Iaşi, dar nu-mi face plăcere să politizaţi o sărbătoare a moldovenilor", a spus Băsescu imediat ce a fost huiduit şi fluierat de susţinătorii rivalilor săi politici la începutul discursului său, transmit corespondenţii MEDIAFAX.

Băsescu a remarcat "marea realizare a politicienilor de la vremea Unirii Principatelor, care au ştiut să facă Unirea, una dintre realizări fiind înfiinţarea Înaltei Curţi de Casaţie, care a dat atribuţii şi misiunea de a judeca faptele demnitarilor şi miniştrilor de la acea vreme".

În discursul rostit, Traian Băsescu a insistat asupra nevoii ca toţi cetăţenii să fie egali în faţa legii. El a arătat că România, ca şi în perioada Unirii Principatelor, are nevoie de reforme, deşi astăzi la un alt nivel. El a spus că este nevoie de continuarea proceselor de modernizare a statului român, a Justiţiei, că este nevoie de instituţii care să-i servească pe români în primul rând, de modernizarea agriculturii, sănătăţii, educaţiei, infrastructurii, precum şi a aparatului birocratic.

"Acestea sunt obiective pe care le putem realiza dacă suntem solidari, solidari în primul rând cu aspiraţiile românilor, solidari cu viitorul nostru, solidari cu ideea că România nu poate rămâne o ţară care să se plimbe în zona de mediocritate", a mai afirmat şeful statului.

El a adăugat că poporul român merită mai mult, iar politicienii au obligaţia să ofere românilor ceea ce merită.

Menţionând că acest lucru nu se va realiza dacă nu există voinţa de modernizare, preşedintele a subliniat că politicienii sunt cei care trebuie să aibă această voinţă şi a dat asigurări că el va continua să militeze pentru modernizarea instituţiilor statului şi pentru punerea lor în slujba românilor.

"Vă doresc din tot sufletul să trăiţi bine!", şi-a încheiat Băsescu discursul, la finalul căruia a fost din nou fluierat şi huiduit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele Băsescu a fost fluierat şi huiduit la Iaşi, la începutul şi la finalul discursului.
 Vizualizări articol: 607 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preşedintele Băsescu a fost fluierat şi huiduit la Iaşi, la începutul şi la finalul discursului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mâncare de ouă cu crenvurşti 6 porţii - 45 minute 8 ouă10 crenvurşti3 cepe1 ardei gras4-5 roşii1 morcov100ml ulei1 leg. pătrunjel± sare, piper Tocaţi mărunt ceapa şi morcovul şi căliţi-le în 50ml ulei, 10 minute. Adăugaţi crenvurştii tăiaţi în felii... Citeşte