Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 ian 2008 - Anul XIII, nr. 19 (3700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Schema de personal a Casei de Pensii, suplimentată cu 400 de locuri pentru pensiile private

Joi, 24 Ianuarie 2008 (18:06:27)

Numărul de posturi din aparatul Casei Naţionale de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale (CNPAS), precum şi din casele teritoriale de pensii va fi suplimentat cu 400 de locuri, prin încadrarea unor persoane care să preia noile atribuţii ale instituţiei în administrarea pensiilor private.
  La nivelul caselor teritoriale de pensii, schema de personal a fost suplimentată cu 350 de posturi, de la 3.691 la 4.041 locuri, iar pentru aparatul propriu al CNPAS va fi operată o extindere cu 50 de posturi, la 443 locuri, conform unei hotărâri aprobate, miercuri, de Guvern.

Casa Naţională de Pensii va aplica, începând cu 1 ianuarie 2007, regulamentele comunitare în materie de coordonare a sistemelor de securitate socială pentru lucrătorii migranţi, în ceea ce priveşte domeniul asigurărilor pentru accidentele de muncă şi boli profesionale şi în domeniul pensiilor.

În prezent sunt înregistraţi 4,6 milioane de pensionari în sistemul public, iar alte aproximativ un milion de persoane beneficiază de pensii de agricultori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Schema de personal a Casei de Pensii, suplimentată cu 400 de locuri pentru pensiile private .
 Vizualizări articol: 459 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Schema de personal a Casei de Pensii, suplimentată cu 400 de locuri pentru pensiile private0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mâncare de ouă cu crenvurşti 6 porţii - 45 minute 8 ouă10 crenvurşti3 cepe1 ardei gras4-5 roşii1 morcov100ml ulei1 leg. pătrunjel± sare, piper Tocaţi mărunt ceapa şi morcovul şi căliţi-le în 50ml ulei, 10 minute. Adăugaţi crenvurştii tăiaţi în felii... Citeşte