Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 iun 2012 - Anul XVII, nr. 131 (5036)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiecte

Nechifor a prezentat „Contractul USL cu judeţul Suceava”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul USL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat lansarea „Contractului USL cu judeţul Suceava”. Nechifor a declarat că prioritatea zero din acest contract este crearea de locuri de muncă, USL având pregătite proiecte pentru fiecare oraş din judeţ.

„Este prioritatea zero pentru noi. Atât la Suceava, prin parcul industrial pe care îl propunem, cât şi la Fălticeni, unde propunem o nouă abordare de industrializare şi care să fructifice un avantaj clar al zonei, şi anume industria mărului.

La Rădăuţi vom crea locuri de muncă pe zona industrială care înseamnă mobilier cu valoare adăugată, nu doar cherestea vândută la firme arăbeşti.

La Siret ne preocupă foarte mult să dezvoltăm zona economică specială pe care au creat-o şi care din păcate, fără să aibă structura guvernamentală în spate, nu au mişcat-o. Există acolo posibilităţi să putem crea acel parc logistic în care să putem face schimburi comerciale între Est şi Vest. Siretul trebuie să devină o placă turnantă, o zonă în care vin mărfuri pe cale rutieră şi feroviară din Est şi din Vest, se schimbă între ele şi merg mai departe către alte pieţe”, a spus Nechifor, care a mai adăugat că „la Vatra Dornei vrem să dezvoltăm acel proiect de schi în Călimani, acea placă turnantă pe Vatra Dornei care să însemne bucla de închidere a Călimanilor, un masiv de peste 2.000 de metri, unde zăpada rezistă patru luni pe an. La Câmpulung Moldovenesc vrem să creăm locuri de muncă pe o activitate turistică şi economică şi închidem acest plan pe zona urbană cu Gura Humorului, unde vrem să creăm o platformă industrială pentru locuri de muncă”.

Cătălin Nechifor a arătat că de toate aceste proiecte pentru crearea de locuri de muncă vor beneficia şi localităţile rurale învecinate cu oraşele din judeţ, care „vor putea să-şi exporte forţa de muncă activă”

El a subliniat că interesul său este şi creşterea Produsului Intern Brut al judeţului Suceava, astfel încât acesta să devină un judeţ bogat, cu venituri importante la buget.

Candidatul USL a mai spus că o altă componentă a contractului cu judeţul Suceava este şi dezvoltarea infrastructurii. Cătălin Nechifor a subliniat că va face lobby la Guvernul României, condus de Victor Ponta, să urgenteze investiţiile pentru modernizarea DN 18 între Iacobeni şi Maramureş, DN 17 B Vatra Dornei – judeţul Neamţ, precum şi pe tronsonul de la Săbăoani la Siret.

„De asemenea, interesul nostru este să dezvoltăm zona aero-portuară. Am rămas stupefiat să aflu că la Suceava nu ai unde să pui combustibil pentru avion sau elicopter. Este absolut hilar, incredibil, iar unii spun că e judeţ turistic şi nu ai facilităţi aero-portuare corecte. De asemenea, avem aeroportul de la Dealul Floreni, care va fi o prioritate, pentru că vrem ca zona Dornelor să beneficieze de acest tip de abordare cu avioane mici”, a declarat Nechifor.

 

Nechifor: o prioritate pentru USL va fi şi dezvoltarea Universităţii „Ştefan cel Mare”

Candidatul USL a arătat că un domeniu extrem de important pentru judeţul Suceava este agricultura, având în vedere că peste 350.000 de suceveni trăiesc în mediul rural. Nechifor a spus că USL propune înfiinţarea de asocieri de localităţi pentru promovarea şi desfacerea unui anumit produs agricol dominant în zona respectivă. De asemenea, el a precizat că fondurile europene vor putea fi folosite pentru dezvoltarea activităţii crescătorilor de animale din zona de munte, pentru construcţia de silozuri, precum şi pentru crearea de întreprinderi în care produsele agricole locale să fie prelucrate şi standardizate pentru a fi vandabile în hipermaerketuri.

Nu în ultimul rând, Cătălin Nechifor a spus că o prioritate pentru USL va fi şi dezvoltarea Universităţii „Ştefan cel Mare”, arătând că aceasta a fost „declasată de Flutur şi Funeriu pe criterii politice”.

Nechifor spune că în aceste zile a reuşit să obţină la Bucureşti creşterea cifrei de şcolarizare pentru anul universitar viitor, atât pentru studenţii români, cât şi pentru cei din Republica Moldova.

„Noi, cei din USL, am făcut şi facem în continuare tot ceea ce este normal şi uman posibil pentru ca sucevenii să aleagă calea dreaptă, să aleagă proiectul USL. Asta deoarece în momentul de faţă avem guvernare USL, iar schimbarea trebuie să se producă şi la Suceava”, a încheiat Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor a prezentat „Contractul USL cu judeţul Suceava”.
 Vizualizări articol: 991 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 12 voturi
Nechifor a prezentat „Contractul USL cu judeţul Suceava”4.7512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ia-ti zborul trimis de
( 8 iun 2012, 11:15:35
Bai Bombonel de Suceava...zici tu bine....ia si modernizeaza repede imasul de la Floreni si i-ati repede zborul,poate il ajungi pe Marza. Ca in capul ala al tau, mare si sec nu ai nimic.
1.1  RE: Ia-ti zborul trimis de
( 8 iun 2012, 13:55:45
In disperarea lui, Flutur si a pus toată armata de comentatori pe doi bani ca mancat ..... Cred ca e praznicul campaniei PDL iste , care au inteles foarte bine ca oamenii nu s cretini. Uitati va si faceti diferența intre fetele lor . CATALIN Nechifor emana bunatate , compasiune, intelegere lumina iar fluturache parca a iesit din iad . Oameni buni, depinde de voi ce veți alege mîine: lumina sau întuneric
= minciuna= furt=trădare=PDL
1.2  RE: Ia-ti zborul trimis de
( 8 iun 2012, 14:44:46
din starea de vegetaţie năclăită de vechimea portocalie
se iese greu,cu ochii deschişi şi fruntea sus
schimbarea a-nceput ,(prin Ponta) şi-n întreaga Românie
sper să se poată spune (de luni) : PDL s-a dus !

2.   Hai pa! trimis de
( 8 iun 2012, 11:20:19
Mai omule, vorba lui Nello ia-ti frate zborul!!!!!!!!!
nu te cunoaste nimeni, sau poate doar prin careffour sa te mai vada careva cum bei cafea de la automat!!!!!!!!!!!Nulitate!!!!
2.1  RE: Hai pa! trimis de
( 8 iun 2012, 14:13:10
Nelo nero , buovinean , amar , si etc , nu va strofocati degeaba , CATALIN NECHIFOR va castiga alegerile !
3.   Mincinosii trimis de
( 8 iun 2012, 12:49:19
voi sunteti antihristii.... mintiti fara nerusinare...
4.   Unde l-ai facut? trimis de
( 8 iun 2012, 13:06:22
in elicopter sau in nissan-ul cu girofar?
5.   Cam aşa arătă Pinochio! trimis de
( 8 iun 2012, 13:13:52
ai uitat să pomeneşti de caii verzi de pe pereţi, ospătarule! auzi la el, n-are unde să-şi alimenteze elicopterul, îmbubatule.
azi am trecut prin faţa sediului psd din centru. pe geamuri şi-au tras tablouri cu ospătarul şi lolek. le lipseau cravata roşie şi basca de pioner.
5.1  RE: Cam aşa arătă Pinochio! trimis de
( 8 iun 2012, 14:01:29
Mai amaru cred ca ai gustul kkat ului , nu pot decat sa mi fie greata de un asemenea mizerabil de specimen. esti plin de ura si invidie, frustrare si apasarea faptului ca esti atât de mic fata de cel pe care l jignesti in fiecare zi de ani de zile. Macar fi bărbat si recunoaste motivul acestui sentiment personal pe care ți l afisezi zilnic ca sa ți mai crească moralul. Si totusi te rog ceva ...nu te sinucide luni !!!
5.2  RE: Cam aşa arătă Pinochio! trimis de
( 8 iun 2012, 15:48:25
domn' cosor tu chiar crezi că toată lumea-i proastă şi pune botul la vrăjeala acestui politruc crescut printre frapiere şi sub poala lui Mârza la CJ? în cv-ul ospătarului scrie că a terminat profilul electric şi economic la USV. poţi să-mi spui unde a profesat ca inginer sau economist? la CJ ştim foarte bine ce proiecte cu fonduri europene a împlementat. centrul de afaceri fără afaceri pe deal la Salcea şi o mulţime vidă în rest. proiectul cu gazul nu-i aparţine, e o invenţie a altor politrici care au lăsat cu datorii o grămadă de comunităţi locale. indivizi de genul ăsta îmi fac scârbă, fură tot şi nu au scrupule. ăştia din ultimi 4 ani or fi furat dar au mai mişcat câte ceva. nu pot să-l uit în 2008 cum prostea studenţii de la USV cu 50 de lei pe zi să facă campanie. în plătea ca pe sclavi seara cu banii strânşi de pe la firme cu afaceri în industria alimentară şi trecuţi prin Asociaţia pentru Democraţie din Bucovina chipurile ca ajutor să-şi plătească taxele. nea Muraru trezorierul numai el ştie cum stătea pe movila de bani în Palatul finanţelor, că doar seiful cu bani îl ţinea în birou.
sictir şi să vă rupeţi gâtul nenorociţilor! mai bine-l votez pe Arămescu decât pe voi! măcar ăla e pe faţă.
6.   Nu mai zic nimic trimis de
( 8 iun 2012, 13:29:36
fatza lui spune totul
6.1  RE: Nu mai zic nimic trimis de
( 8 iun 2012, 14:16:04
Da, ASA e ...superb arata băiatul asta, si ce privire calda are , nu ca BlitZ
7.   Comentariu trimis de
( 8 iun 2012, 13:57:39
Daragi suceveni,votati functie de ceea ce vedeti ca s-a facut,nu ptr ceea ce se promite.Amandoi(Flutur si Nechifor),promit "marea cu sarea" in speranta ca pot prosti sucevenii.Unul a confirmat ca este un bun gospodar,chiar daca si-a insusit niscaiva banuti din banii contribuabililor,iar daca este gasit vinovat sa plateasca.Celalalt,un aventurier in tranzitia de 22 de ani a Romaniei,tranzitie ce nu se mai termina,cauta salivand la ciolan sa prosteasca sucevenii scotand fel de fel de sunete electorale pe gurita(promisiunea cu proiectele europene ptr cunoscatori) este una dintre cele mai mari tampenii spuse vreodata de un candidat in judetul Suceava.Aflati dragi suceveni ca asazisele proiecte ce stau la naftalina si imediat dupa alegeri sunt scoase spre implementare,sunt "gogorite",cei din domeniu stiu asta foarte bine.Aflati ca un proiect cu finanatare de la UE,inseamna pe langa credibilitate si multa multa munca,necesitate,eligibilitate,finantare,implementare,justificare,cinste,corectitudine,grafic de desfasurare.monitorizare,etc,etc.Asadar,nu credeti niciodata pe cineva care va spune ca,citez: "am proiecte ptr x,y,z zone,orase,societati,etc".Sunt "balarii electorale,iar un proiect inseamna stabilirea problemelor,stabilirea obiectivului,gasirea solutiilor,a finantarii,implementarea si eligibilitatea,etc.Domnului Nechifor,ii propun dupa alegeri sa publice daca este PLIN de proiecte,doar 10 dintre ele si sa arate in ce stadiu se afla fiecare(eu spun ca alele proiecte sunt in stadiu de MINCIUNA).
7.1  RE: Comentariu trimis de
( 8 iun 2012, 14:10:02
Nu uita Stimate domn, ca Nechifor CATALIN a fost timp de 4 ani șeful serviciului de programe si proiecte europene din cadrul consiliului Judetean . Nu uita ca el a format actuala echipa, deci chestia cu proiectele si munca sunt ultimile lucruri pe care ar trebui sa i le reprosezi. Si inca ceva , ..oricât de bun a r fi un proiect, fara susținere de la Bucuresti nu ai șansa sa l obtii, ceea ce MULTI stiu deja , deci mă întreb , fara susținere ce proiecte va mai putea implementa echipa lui Flutur? Ca echipa de care uita mereu sa specifice, oamenii din serviciu muncesc , Flutur nici macar nu stie sa deschidă un calculator sau macar sa scrie un mesaj pe telefon , ASA ca ....votati ceea ce trebuie , votati CATALIN Nechifor !
7.2  RE: Comentariu trimis de
( 8 iun 2012, 15:49:49
Domnule,nu integ ce inseamna cuvintele "sustinere de la Bucuresti" ? Eu stiu doar ca pe orice axa ar fi scris proiectul respectiv cata vreme se stabileste cauza,obiectivul de realizat(SMART),etc,acesta este aprobat fara "sustinerea de la Bucuresti".Cofinantarea ar trebui sa fie asigurata fara "sustinerea de la Bucuresti" ,intrucat principiul "primul venit este primul servit" ,daca stii sau cunosti in domeniu. Sustinerea de care vorbesti era o practica cu multi ani in urma la noi.Stii de ce polonezii si cehii au absorbit cele mai multe fonduri,ptr ca nu exista "sustinerea de la Varsovia sau Praga" ci doar ptr ca orice proiect scris de catre o institutie cu cererea de finantare de la UE,trece mai intai pe la o comisie centrala(in cele doua tari mai sus amintite),care nu "corecteaza" si returneaza cererea de finantare ca la noi in Romanica,ci te ajuta ca acel proiect sa fie perfect ptr a fi aprobat.Sa stii dumneata ca nu intodeauna un sef stie despre ce este vorba in scrierea de proiecte,dumnealui numai se lauda cu munca altora,crede-ma ca stiu ce vorbesc.Spre informare,afla ca unii ce scriu si implementeaza proiecte in Suceava,nu au avut nevoie niciodata de "sustinerea de la Bucuresti",nu sunt inregimentati politic si totusi sunt la un nr de proiecte aprobate,cerceteaza si o sa vezi ca stiu ce spun.Afla ca stiu ambele personaje ce candideaza la sefia CJ si spre deosebire de altii,ma documentez si apoi vorbesc.Deosebirea intre un personaj ce este ales si unul numit, este urmatoarea : cel ales trebuie sa demonstreze ca nu si-au pus increderea alegatorii in el degeaba,iar cel numit politic se lefaie in decizii si in aberatii,trebuind sa multumeasca cu bani publici clanul ce l-a numit pe acea functie,stii asta ? Stii ce a spus primarul Mazare la Craiova,invitat fiind de Olguta vasilescu candidatul USL la primaria Craiova ? Iata cuvintele : citez " Olguta,te vad emotionata dar stai linistita ca dupa 4 ani de mandat o sa fii "BOIEROAICA".Analizeaza !
7.3  RE: Comentariu trimis de
( 8 iun 2012, 15:55:16
nu te obosi să explici. e simplu modul în care gândesc. ne trebuie puterea ca să facem paranghelii!
8.   Votati CATALIN NECHIFOR trimis de
( 8 iun 2012, 15:28:32
BRICEAG ai dreptate.Catalin Nechifor este un om deosebit, ce merita votat. Este un om cinstit si corect. De ce este mai bun Flutur decat el? Pentru ca Flutur este un mafiot inconjurat de executanti analfabeti ?
Toate atacurile la adresa candidatilor USL la primarii sunt puse la cale de Flutur.
O recunosc oameni din PDL.
Atacul dur la adresa primarului din Gura Humorului, care este considerat cel mai bun primar din judet, iti lasa un gust amar.In loc sa se mandreasca cu asemenea oameni,el ii denigreaza.
Atacul dur, mincinos si murdar la adresa USL Campulung Moldovenesc si a candidatului cu sanse reale Negura ,din ziarul Obiectivul de SV a fost comandat de Flutur. PDL_istii din Campulung se dau deoparte si spun ca vinovat este Flutur.
Flutur spune cu nerusinare in articolul de azi ca a dus o campanie curata, cinstita.
Atat sa-i ajute Dumnezeu pe cat de curat a fost .
Catalin Nechifor nu cred ca ar face asemenea lucruri,sa spuna minciuni despre altii.
El a prezentat in campanie doar lucruri reale pe care noi le stiam ca se intampla de ani de zile cu PDL la guvernare.
De aceea eu cred ca merita votat.
Succes d-le Nechifor!!!!!!!!!!!
9.   Proiectele de la Uniunea Europeana si contractul trimis de
( 8 iun 2012, 15:30:10
ce lipsa de originalitate...contract?...co campaniile electorale ale unor rejectati din state. sa fim seriosi. cat despre proiecte, uniunea europeana a alocat fonduri grosolane pe care oricine le ar fi putut accesa daca se incadra in masura. a face proiecte nu necesita decit completarea unor acte (suplimentare de date) lucru care se invata din scoala generala pana la liceu.
9.1  RE: Proiectele de la Uniunea Europeana si contractul trimis de
( 8 iun 2012, 15:38:13
esti sigura?atunci completeaza tu niste acte suplimentare sa vad prinzi vreun proiect? si cel mai bun pentru judetul Suceava este CATALIN NECHIFOR!!!!!
10.   Of course! trimis de
( 8 iun 2012, 17:09:56
dragule, da sunt absolut sigura. iar chestia asta cu "prinsul" este pentru copii care au difucultate cu completatul "actelor suplimentare" si mai stiu ca Uniunea se roaga de Romania sa si creze un cadru legal specific sa absoarba fondurile...
11.   Bombonel obez. trimis de
( 8 iun 2012, 17:21:28
Cel mai bine ar fi pentru Nechifor sa se apuce de sport ca o sa ajunga si el obez ca Marza. Alegerile de duminica oricum nu o sa le castige.
12.   Nechifor castiga sigur trimis de
( 8 iun 2012, 17:44:31
Nechifor e peste Flutur.Are alta mentalitate,alt caracter....In Nechifor am incredere!
13.   Ce? trimis de
( 8 iun 2012, 17:58:56
contract cu Suceava? pe cat timp? 2 zile? pana la alegeri? stimate si blestemate domn Nechifor.. la Suceava n-ai nici o sansa pretene..asteapta alegerile din nov ..poate ai sa fii si tu vreu pui de deputat la c*ru lu ponta, un lingau de c*ruri usl-iste bucurestene. Pe tine te voteaza doar babele si mosnegii care nu isi dau seama ca se f*te treaba in tzara asta, ati dat 8% inapoi la bugetari dar de fapt inflatia depaseste cu mult pomana voastra electorala iar euro zbiara in conturile romanilor cu credite. Sa va fie rusine bolsevici imputiti. Si acum iti dau un mesaj pe limba voastra : Вы ничего не
14.   Pentru comunist trimis de
( 8 iun 2012, 18:12:27
Ai dreptate Nechifor are caracter incat sa fure tot ce a mai ramas in judet!Daca e un Marza 2(a se vedea greutatea asemanatoare si ineptiile spuse) nu ramanem cu nimic in judetul asta!Ne-am saturat de PSD atatia ani cand n-au facut nimic doar au furat si inselat! Sa plece acesti hoti si sa ne lase asa cum suntem fara promisiunile lor de 2 lei!
Si unde mai pui ca habar nu are ce inseamna comunitatile din judet decat acum in prag de campanie electorala! In rest a latrat numai de la Bucuresti!
15.   Ironman trimis de
( 8 iun 2012, 18:31:32
SI Flutur cu pedelisti lor ce au facut in judet?Groapa de gunoi de la Moara trebuia sa fie gata in 2010,soseaua de centura trebuia sa fie terminata tot anul trecut.Salarii cu -25%,pensii taiate,TVA 24%.Sa mai spun?Pe timp de criza nu da-i bani pe panselute si parcuri sau pavele si borduri de la firma primarului,da-i bani la populatie sa poata depasi criza..Dar na...ce stim noi...voi pedelisti detineti adevarul absolut...Basescu,Boc,Udrea(cu posete de 5000 euro) Roberta Anastase care numara din 2 in doi si oricum ii da cat vrea ea...Mai scutitine cu partidul asta..
16.   Comunist partea a 2 a trimis de
( 8 iun 2012, 18:56:24
Una peste alta se vede ceva de cand a venit PDL la putere in acest judet:chiar si pe vreme de criza.Cand erau bani si duduia economia ,PSD nu a facut nimic inafara de hotii.Iar masurile de austeritate luate de PDL au dus la o redresarea cat de cat a bugetului, pentru a nu ajunge precum Grecia.Am spus si o repet:e usor sa latri la gardul vecinului si sa nu faci nimic cum ati facut-o voi PSD atatia ani de zile!Spor la latrat si bafta domnule Flutur in alegeri!
P.S. nu sunt pedelist, ci doar un simplu cetatean care vede diferenta:)
17.   Ironman trimis de
( 8 iun 2012, 21:16:39
Basescu a zis ca Adrian Nastase a fost cel mai bun prim ministru al Romaniei,dupa Boc desigur care i-a facut rana la fund lui Basescu.Deci ce a facut PSD nu o sa faca PDL in 100 de ani.Si despre furat las-o moarta.Cum a furat PDL in ultimi ani, nu au furat toti la un loc in 22 de ani!Si it-i mai dau o veste proasta pt tine si buna pt locuitori din judetul Suceava,Nechifor 48%-Flutur 44%.Va pupam dulce pedelacilor:)))) P.S. fluturas nu mai ai aripioare....:))))
18.   COMUNIST PARTEA A 3 A trimis de
( 8 iun 2012, 21:53:55
Cand a zis ca Bombonel a fost cel mai bun ministru se referea si la ouale de la Corbu si matusa Tamara????E adevarat ca PSD-eii au talent in a nu da raspunsuri concrete si a se eschiva in orice situatie!Cum a furat PSD dupa revolutie cu tata Ilici in frunte e clar ca nu va fura nimeni!Vezi toate privatizarile pe 2 bani, vanzarea zacamintelor tarii si inclusiv a gazului din Marea Neagra :Tariceanu sa traisca!Deci s-au intalnit in USL toti cei care au furat de au rupt!Imi doresc sa aiba copilasul meu un viitor bun in aceasta tara si de aia voi vota PDL! Cu PSD vom ajunge mai rau decat grecii!Nu cred ca vom avea salarii si pensii pana in toamna la ce promisiuni electorale a facut PSD!Gandeste-te comunistule bine ca e in joc si panea ta cea de toate zilele.
19.   Ironman trimis de
( 8 iun 2012, 22:28:34
Mi se pare de bun simt sa dai salarii si pensii si sa nu mai pui panselute si borduri aiurea,doar sa castige firma ta bani gramada.Dar na...PSD a furat si PDL a dat..
20.   Comentariu trimis de
( 9 iun 2012, 00:07:48
MULT SUCCES
21.   :)) trimis de
( 9 iun 2012, 00:24:57
uite mă ce față de porc înfometat are DOAMNE!!! ai milă de noi!!! Go Flutur Go Lungu
21.1  RE: :)) trimis de
( 9 iun 2012, 19:11:17
Run flutuur RUN !!!!!!!!! Flutur gump ...fasolo nu stie de ce , ca i fasula cap de ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei