Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 iun 2012 - Anul XVII, nr. 131 (5036)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

USL Suceava va organiza tombola care are ca premiu o maşină Dacia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul USL pentru funcţia de primar al Sucevei, liberalul Alexandru Băişanu, a anunţat în cursul zilei de ieri că tombola la care marele premiu este un autoturism Dacia nu va fi anulată. Băişanu a spus că nimeni nu îl poate opri ca în ziua de luni, după alegeri, să ofere prin tombolă peste 100 de premii locuitorilor din municipiul Suceava care se prezintă la urne.

„De altfel, tot în cursul zilei de ieri, Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Suceava a admis contestaţia depusă de USL după ce Biroul Electoral Municipal Suceava a interzis organizarea acestei tombole. Liderul PNL Suceava a precizat că această decizie a BEJ este una cât se poate de corectă.

„Pe noi ne interesează să avem o prezenţă mare la vot, iar fiecare hotărăşte în cabină, în funcţie de conştiinţă şi în funcţie de implicarea în viaţa politică şi civică a societăţii”, a declarat Băişanu.

Candidatul USL pentru Primăria Suceava le-a mulţumit sucevenilor pentru modul în care l-au primit şi au discutat cu el pe perioada campaniei electorale. Băişanu a ţinut să remarce faptul că numai el a împărţit 5.000 de crini, „am vorbit cu 5.000 de femei şi nu am întâlnit nici o doamnă din Suceava care să spună nu ofertei pe care Alexandru Băişanu şi USL o promovează pentru acest oraş”.

Alexandru Băişanu a mai precizat că atât el, cât şi echipa USL au avut o campanie curată şi constructivă. „În această campanie am lăsat orice atac la persoană, pentru că nu asta ne interesează, am lăsat deoparte orice tentaţie de hărţuire a adversarului politic, pentru că dacă am fi vrut să o facem, am fi putut. Nu am făcut lucrurile acestea pentru că vom lăsa organelor de anchetă posibilitatea să-şi facă datoria. Pentru că noi suntem doar oameni politici, oameni care vrem să construim, iar alţii trebuie să-i trimită acolo unde le e locul. Le mulţumesc tuturor pentru sprijin, celor de la Bucureşti care au venit să mă susţină, şi le garantez că avem posibilitatea să câştigăm”, a mai spus Alexandru Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului USL Suceava va organiza tombola care are ca premiu o maşină Dacia.
 Vizualizări articol: 635 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
USL Suceava va organiza tombola care are ca premiu o maşină Dacia1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 8 iun 2012, 14:34:29
Zau,parca ati fost personajul "Zana cea buna".mereu altii sunt cei mai rai,nu-i asa ? Nici cainii comunitari nu te cred "domnu' Baisanu,stii asta ? Cat despre tombola,este o "magarie" aducatoare de voturi ptr USL.De ce in inregistrare nu spuneati: "sunt un om de bine sucevean si vreau sa mergeti la vot in numar cat mai mare,nu conteaza cine sponsorizeaza acele premii,etc".De ce va spuneati numele functia,etc? De ce minti domnule Baisanu,pot sa dau si alte "n" exemple de "campanie electorala curata"marca USL,insa sucevenii vor discerne cine este mai curat dintre partide,asta sa fii sigur !
2.   Comentariu trimis de
( 9 iun 2012, 11:28:37
Pai s-ar parea ca nu e mita electorala , este doar promisiune ca se da dupa alegeri dar chiar asa fiind un om ce pretinde sa respecte legile cind va fi primar face tot felul de subterfugii sa se aburce pe tron ??????
3.   Asta e buna trimis de
( 9 iun 2012, 11:44:16
cel mai mult ar avea de castigat sucevenii daca v-ati urca toti candidatii in masina si i-ati da foc.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei