Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 iun 2012 - Anul XVII, nr. 131 (5036)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apel

Dănuţ Solcanu: Îi aştept pe locuitorii din Mitocu Dragomirnei să fie alături de mine şi în următorii patru ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Mitocu Dragomirnei, Dănuţ Solcanu, care candidează din partea PDL pentru un nou mandat, a anunţat că îi aşteaptă pe locuitorii acestei comune să fie alături de el şi în următorii patru ani. Solcanu a spus că este pregătit ca şi la finalul următorului mandat de primar al comunei Mitocu Dragomirnei să le prezinte realizările pe care le va avea. „Şi acum, la finalul acestui mandat, pot să discut cu fiecare locuitor al comunei şi să-i arăt că tot ce le-am propus în urmă cu patru ani am şi realizat. Şi pot să le spun concetăţenilor mei că sunt pregătit ca şi la sfârşitul următorului mandat să le prezint realizările pe care le voi avea, pentru că s-au convins că ceea ce am spus am şi făcut. Contez pe ajutorul lui Dumnezeu şi pe oamenii cu verticalitate şi caracter”, a declarat Dănuţ Solcanu. El a subliniat că regulile de bază după care s-a ghidat în activitatea de primar au fost „modernizarea comunei” şi „interesul pentru fiecare cetăţean”. „Cred că pe parcursul mandatului meu am putut să demonstrez practic că dacă vrei să faci ceva, trebuie să găseşti soluţii. Şi chiar dacă nu ne-a fost uşor, împreună cu locuitorii comunei am găsit soluţii în rezolvarea unor probleme importante”, a spus primarul din Mitocu Dragomirnei. El a amintit de construcţia unui dispensar medical şi a unui centru social pentru persoanele cu nevoi special, de investiţiile făcute la unităţile de învăţământ, prin reabilitarea termică a unui corp din clădirea şcolii din Mitocu Dragomirnei, prin înlocuirea tavanului şi a acoperişului şcolii din Mitocaş şi prin construirea unei grădiniţe noi pentru 150 de copii.

Solcanu a mai amintit şi de continuarea lucrărilor la Căminul Cultural şi dotarea lui cu instrumente muzicale şi costume populare. Primarul din Mitocu Dragomirnei a subliniat că investiţii importante s-au realizat şi în modernizarea drumurilor, în construcţia de poduri, precum şi în alte domenii importante pentru dezvoltarea comunei. „Şi pentru că modernizarea comunei Mitocu Dragomirnei este abia la început şi trebuie continuată, dumneavoastră puteţi decide aceasta prin participarea la vot şi prin votul pe care-l puteţi acorda celui care vă reprezintă cel mai bine. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru că m-aţi susţinut, aţi fost aproape de mine şi mi-aţi acordat încredere”, este mesajul lui Dănuţ Solcanu pentru locuitorii din Mitocu Dragomirnei.

El a mai adăugat că pentru următorul mandat îşi propune să continue investiţiile pentru modernizarea reţelei de drumuri de interes local şi pentru exploataţiile agricole, să construiască reţeaua de apă potabilă şi canalizare, precum şi o reţea de alimentare cu gaze naturale, dar şi să extindă reţeaua de iluminat pe teritoriul întregii comune. Dănuţ Solcanu a spus că printre proiectele pregătite pentru următorul mandat se numără şi construirea unei grădiniţe noi în satul Ruşi, dezvoltarea unei baze sportive şi a unei zone de agrement, integrarea comunei în circuitul de transport al zonei metropolitane Suceava „şi, nu în ultimul rând, este nevoie să atragem investitori străini pentru a crea locuri de muncă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dănuţ Solcanu: Îi aştept pe locuitorii din Mitocu Dragomirnei să fie alături de mine şi în următorii patru ani.
 Vizualizări articol: 1010 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dănuţ Solcanu: Îi aştept pe locuitorii din Mitocu Dragomirnei să fie alături de mine şi în următorii patru ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei