Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 iun 2012 - Anul XVII, nr. 131 (5036)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concluzie

Ioan Bălan: „Da! Se simte diferenţa!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PDL de Suceava Ioan Bălan consideră că la finalul acestei campanii se poate afirma că se simte diferenţa între modul în care a făcut campanie electorală echipa PDL şi cum au înţeles să facă această campanie opozanţii democrat-liberalilor.

„Am intrat în această campanie electorală cu principalii candidaţi, Gheorghe Flutur, pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, şi cu Ion Lungu, pentru funcţia de primar al Sucevei, aceştia fiind candidaţii cu cele mai mari şanse pentru obţinerea unui nou mandat”, a spus Ioan Bălan, care este şi coordonatorul campaniei electorale pentru alegerile locale a PDL Suceava.

Bălan consideră că PDL Suceava a avut o campanie dinamică, constructivă, în care s-au explicat realizările din acest mandat şi, nu în ultimul rând, s-au analizat promisiunile făcute în 2008. Ioan Bălan a subliniat că preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost în ultima lună în 216 locaţii din toate cele 114 municipii, oraşe şi comune ale judeţului, şi aproape în fiecare localitate a putut să vorbească despre implicarea şi sprijinul personal pe care l-a dat pentru dezvoltarea acestora.

„După 20 de ani de guvernare roşie, sucevenii au spus la finalul acestui mandat al lui Gheorghe Flutur: <Da! Se simte diferenţa!>. Am convingerea că pe 10 iunie, atât Gheorghe Flutur, cât şi Ion Lungu vor câştiga alegerile. Le urez tuturor participanţilor la aceste alegeri locale, indiferent de culoarea politică, succes. Iar candidaţilor PDL le urez, din inimă şi din suflet, tot succesul”, a încheiat Ioan Bălan.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Bălan: „Da! Se simte diferenţa!”.
 Vizualizări articol: 846 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Ioan Bălan: „Da! Se simte diferenţa!”3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 8 iun 2012, 11:08:33
Între Ceauşescu şi Băsescu e mare diferenţă
Mai întâi fiindcă unu’a fost cizmar iar altu’ e …şiret
Amândurora le place să se-nconjoare de obedienţă
Însă unu’ era păcălit iar altu’ trage românu-n piept

Dar magiunul din curbura dintelui de furculiţă
Te face să-l cauţi (cu limba) doar Băsescu
Şi el caută bustul nuţesc cel dulce ca o alviţă
Deci..e o diferenţă-ntre dictatura băsistă şi Ceauşescu

Melteanu-Vodă bântuie,azi,multe rugăciuni de seară
Bobleticul Băsc..nici el nu-i de-acord cu sieşi,câteodată
De-atâtea minciuni nici nu mai face(la bot)febră musculară
Cam asta ar fi diferenţa dintre dictatori … actualizată

DA ! SE SIMTE DIFERENŢA ŞI LA SUCEAVA , IATĂ !
Flutur,Lungu,Bălan odată şi’nc-odată … şi-ncă o dată !!!
2.   DA,SE SIMTE DIFERENTA trimis de
( 8 iun 2012, 11:23:41
Este adevărat că diferenţa se simte "la buzunar".Toţi românii simt diferenţa la buzunar de când s-au tăiat pensii şi salarii, s-a marit TVA la 24%,de cand s-au desfiintat sute de mii de IMM-uri prin impozitul forfetar.Diferenta se simte in conturile PDL cu asfaltarile in dorul lelii,cu bordurile mutate dintr-o parte in alta ca la sah,cu comisioanele grasalane,cu firmele clientelare ,cu devizele umflate cu motopompa,cu patinoarele de plastic si parcurile la tara si in paduri conform dictonului o treime la cetatean si doua treimi la partid.

3.   Normal trimis de
( 8 iun 2012, 11:37:21
In buzunarele dumitale se simte o diferenta foarte mare..dar in al meu si mai mare..pt ca este GOL din cauza ciumei portocalii..dar sunte'ti din ce in ce mai mici:)
3.1  RE: Normal trimis de
( 8 iun 2012, 13:32:14
treci la munca ba putoare...nu umfla imperiului asistatilor sociali usl-isti.
3.2  RE: Normal trimis de
( 8 iun 2012, 15:49:54
twinus poate tie iti da mata banii si ii normal sa nu muncesti..sunt apolitic dobitocule. dar vad k tie iti place ciuma portocalie..bine ar fii sa ramai fara loc de munca si sa trebuiasca apoi sa umblii pe drumuri, din usa in usa si sa te rogi de altii sa te angajeze..apoi poti sa comentezi..pana atunci taci si nu'l mai pupa in ☭ pe balan, flutur si restul PD-L'ului
4.   Balan... trimis de
( 8 iun 2012, 12:18:45
inainte de alegeri apar in fata presei tot felul Balani,Onofrei,Galeti si Capre care au sforait in Parlament pe banii alesilor.sa spuna sus numitii ce alte activitati interesante au avut in fotoliile din Casa Poporului.de frica sa nu le ia alte rozatoare ciolanul ies la rampa.e diferenta pe dracu`
5.   Alegeri trimis de
( 8 iun 2012, 14:10:41
aiiiiiiiiiiii....cocalarilor portocalii.. are sa castigati pe dreaqu alegrile ...cand o zbura"porcu.. neica ..!si la toamna la fel.. iar pe betivanul ala chior dela cotroceni .. puscaria are sa-l pupe .. are sa mearga dupa gratii ca toti banditii.. pdlului...gen udrea buci sau pinalti...!!rsrsr
ce credeti daca ati schimbat pavelele pri oras..ati pus portocalii ...si ati aruncat o lopata de bitum .. pe strazi sau ati inventat doua parculete in fata sediului din burdujenio veti fi alesi ?urma sa scrieti si pe trotuare pe pavele "pdl"...sau ati uitat din graba? ..rsrsrs
speram sa fiti stersi din anale ...
gasca de banditi!!!rsrsrs
6.   Promisiuni trimis de
( 8 iun 2012, 14:32:42
Se spunea ca dupa ce inlocuiesc reteua de apă, acesta se va ieftinii, pentru că nu vor mai fi pierderi de apă. A fost vreo reducere de pret la apa, sau nu mai sunt defectiuni? Ce parere aveti? Despre ce diferențe vorbim?
7.   Cred ca da trimis de
( 8 iun 2012, 14:37:17
se simte diferenta ,cica bate un vint de schimbare pe la spatelelui............
8.   Alo, 112 trimis de
( 8 iun 2012, 15:54:40
Chiar trebuie intervenit, acest individ ii dus bine cu sorcova. Nesimtirea nu are limite.
9.   Chiar se simte diferenta trimis de
( 8 iun 2012, 16:20:06
Chiar se simte diferenta intre un domn si un porc. Cat ati vrea voi sa va spalati pe bot, tot iese in evidenta ca sunteti mancatori la troaca. La troaca lui Flutur.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei