Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 iun 2012 - Anul XVII, nr. 131 (5036)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poziţie

„S-au tot votat partide până acum şi în comună nu s-a făcut nimic”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul independent la funcţia de primar la Todireşti, Gherasim Constantin Ciocîrlan, e convins că are cei mai mulţi susţinători dintre toţi candidaţii la primăria comunei, argumentând că oamenii din comună îl cunosc deja de aproape 22 de ani de când lucrează ca referent agricol şi ştiu foarte bine ce fel de om este.

„Am fost atacat în campania asta cât nu am fost în toată viaţa, prin tot felul de manifeste anonime. Nimeni nu a venit însă să-mi spună nimic în faţă, nu am avut nici un reproş în toată campania de la nici un consătean”, explică candidatul independent.

„Pe 11 iunie, vin la primărie”, e optimist independentul, glumind şi pe seama faptului că are oricum loc de muncă în această instituţie: „Pierd ori câştig, tot la primărie vin, acuma depinde în ce birou”.

Gherasim Constantin Ciocîrlan declară că are de gând să treacă la treabă încă din prima zi a mandatului său şi să demareze cele zece proiecte pe care şi le-a asumat în platforma program.

„Oamenii din Todireşti trebuie să voteze după cum le dictează conştiinţa, ştampila o pun doar o dată şi trebuie să fie siguri că fac cea mai bună alegere. S-au tot votat partide până acum şi în comună nu s-a făcut nimic. E vremea să voteze şi un gospodar. Decât să le fure alţii votul, mai bine să iasă la vot, indiferent pe cine vor ca primar în următorii patru ani”, completează candidatul.

Gherasim Constantin Ciocîrlan are şi un calcul simplu potrivit căruia absenteismul la vot poate duce ca la Todireşti viitorul primar să fie ales chiar cu 300 de voturi.

„În comună sunt 4.405 persoane cu drept de vot. 800-1.000 sunt plecate la muncă în străinătate, 400-500 nu o să poată vină la vot din diferite motive, fiind plecate la rude, în concedii, spitale etc. La votare o să vină, să spunem, în jur de 2.600-2.800 de săteni şi uite aşa, la nouă candidaţi, poţi ieşi primar şi cu 300 de voturi. De asta, e important să ne mobilizăm şi, indiferent de opţiune, să votăm. Să votăm însă cu cap şi cu convingerea că punem pe cine trebuie să ne conducă comuna”, a adăugat independentul Ciocîrlan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „S-au tot votat partide până acum şi în comună nu s-a făcut nimic”.
 Vizualizări articol: 931 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„S-au tot votat partide până acum şi în comună nu s-a făcut nimic”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei