Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 iun 2012 - Anul XVII, nr. 131 (5036)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie

Ioan Ţaran l-a depăşit pe ultima sută de metri pe Mihăiţă Negură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PDL pentru funcţia de primar al municipiului Câmpulung Moldovenesc, Ioan Ţaran, a reuşit să-l depăşească pe ultima sută de metri pe principalul său contracandidat, reprezentantul USL, Mihăiţă Negură.

Ioan Ţaran a declarat că, în urma discuţiilor cu locuitorii din Câmpulung Moldovenesc, aceştia au înţeles că ceea ce au nevoie nu este o strângere de mână o dată la patru ani, în campanie electorală, iar în rest să aibă aceleaşi probleme nerezolvate de ani buni de zile. De asemenea, candidatul PDL a arătat că cetăţenii din Câmpulung au mai înţeles că marile proiecte care sunt în derulare în momentul de faţă au fost aprobate cu sprijinul exclusiv al preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.

„Cei care acum vin şi spun că vor să continue proiectele începute nu sunt străini de ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani în Câmpulung Moldovenesc. Marile proiecte, asfaltarea străzilor sau construcţia pârtiei de pe masivul Rarău sunt meritul preşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, împreună cu care voi face echipă în următorii patru ani”, a declarat Ioan Ţaran.

El a adăugat că nici actualul primar, Gabriel Şerban, şi nici viceprimarul Mihăiţă Negură nu pot să fie nevinovaţi de modul în care a arătat municipiul Câmpulung Moldovenesc în ultimii ani.

„Avem 125 de kilometri de străduţe pline de gropi, o staţie de epurare care afectează populaţia de pe o suprafaţă de 50 de hectare şi o centrală de cogenerare care a destabilizat bugetul local pe o perioadă de 25 de ani. Astea sunt probleme care nu pot fi rezolvate acum cu o strângere de mână şi cu alt rând de promisiuni”, a declarat candidatul PDL pentru funcţia de primar al municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Ioan Ţaran a subliniat că cei doi contracandidaţi ai săi care au condus primăria timp de patru ani nu pot să spună că nu se fac vinovaţi de disconfortul creat câmpulungenilor şi turiştilor de firma care ridica maşinile, cu atât mai mult cu cât au fost printre iniţiatorii proiectului de hotărâre de Consiliu Local care a stat la baza organizării acestei activităţi.

Mai mult, candidatul PDL a afirmat că tinerii câmpulungeni au aşteptat mult prea mulţi ani pentru a primi un apartament, principalul motiv fiind indiferenţa actualei conduceri a primăriei faţă de o problemă extrem de importantă, respectiv finalizarea utilităţilor la blocurile ANL.

„Câmpulungenii au posibilitatea ca duminică să facă o schimbare pentru binele lor. Le voi respecta votul pe care îl dau, însă consider că ar trebui să analizeze dacă vor să aleagă între cei care până în momentul de faţă au demonstrat că nu pot să rezolve cele mai importante probleme pe care le au câmpulungenii şi că îşi urmăresc propriile interese, sau dacă vor să aibă un primar de-al lor, un câmpulungean care ţine la oraşul său, la concetăţenii săi şi care va face tot ce îi stă în putinţă pentru ca aceştia să aibă condiţii de trai mai bune, locuri de muncă şi un oraş cu adevărat turistic”, a spus Ioan Ţaran.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Ţaran l-a depăşit pe ultima sută de metri pe Mihăiţă Negură.
 Vizualizări articol: 868 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Ioan Ţaran l-a depăşit pe ultima sută de metri pe Mihăiţă Negură1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dan Coman+= o sluga a PDL-ului trimis de
( 8 iun 2012, 13:07:02
D-le Dan Coman ar fi corect sa prezentati si firma care a facut sondajul, asa cum ati prezentat la Mihaita Negura, daca va respectati meseria de jurnalist.
Ati pus un titlu mare , care nu se regaseste in articol.Sondajul l-a facut Ioan Taran functie de cati au dat mana cu el? De ce nu prezentati date din sondaj, daca este adevarat?
Este rusinos pentru d-voastra. Au fost 2-3 luni in care in fiecare articol l-ati facut praf pe primarul Serban , ca dupa aceea sa ajungeti sa-l laudati.
Acum il laudati pe Taran, ca va plateste Flutur cu bani grei.
Totul este functie de cati bani dai. Acesta este jurnalism? Du-te d-le si cautati alta meserie.
Campulungeni, sa nu mai cumparati acest ziar, ca nu o sa cunoasteti niciodata realitatea.
2.   Nu sunteti strain de ce s-a intamplat trimis de
( 8 iun 2012, 13:55:16
D-le Ioan Taran nu sunteti nici d-voastra strain de ceea ce s-a intamplat in municipiu in ultimii patru ani, deoarece ati fost consilier local PDL si tot timpul ati votat alaturi de Serban asa cum v-a dictat Niga.
Ati votat tot timpul impotriva cand s-a incercat sa se faca ceva bun. Ati votat alaturi de PDL-isti pentru continuarea activitatii hangherilor. Ati votat impotriva cand s-a incercat rezolvarea problemei pasunilor si padurilor, etc.
In rest d-nul Taran "nu afost ancorat in realitatea cotidiana a municipiului, deoarece era cu serviciul la Suceava"asa cum declara in Monitorul de SV din 17.11.2011.
Repetati aceleasi minciuni de cand a inceput campania,in fiecare articol.
Campulungenii cunosc realitatea, asa ca mai bine ati ramane la salariul de 15.000 lei de la E.ON. decat sa incurcati lumea prin Campulung.
V-ati pus zvonaci sa spuna prin Campulung ca Negura s-a batut cu Vranau.
Oare cu minciuni de acest gen vreti sa castigati increderea oamenilor?
Este rusinos. Apropo si de articolele din ziarul Obiectivul de SV.
Asa cum a avut treaba Mihaita Negura cu blocurile ANL si cu chiria platita lui Vranau, asa ati avut si d-voastra.O stiti foarte bine .Sedintele de consiliu au fost publice si PDL-ul alaturi de Serban a condus orasul 4 ani, nu Mihaita Negura.
Toate hotararile se luau la Niga la Restaurant.
Nu veniti acum si spuneti ca sunteti mesia pe pamant.
3.   Comici trimis de
( 8 iun 2012, 14:18:40
Mai dar sunteti comici rau....ha ha ha! Ce legatura are titlul cu articolul. Vai de capul vostru. Recunoasteti ca ati pierdut la C-lung si nu mai aruncati cu laturi pe final ca va faceti de ras.
4.   La depasit la atletism sau la ce? trimis de
( 8 iun 2012, 15:19:40
Nu reiese in articol ca s-ar fi facut vreun sondaj. Cred ca a visat ieri ca l-a depasit pe Negura in sondaje. Nu reiese nici un procent. Cu cate procente la depasit pe Negura? Diferenta intre ei era de 40 si ceva la suta. Mai sa fie Tarane, in dou zile ai converit populatia mai ceva ca Gregorian Bivolaru!
MINCINOSILOR, NU V-ATI SATURAT SA PROSTITI ATATA POPULATIA? RUSINE!!!
5.   Josnic trimis de
( 8 iun 2012, 15:57:58
Cel mai josnic om! mihaita negura! Fara caracter, fara educatie, fara respect! Un comunist ocrotit de toti! Le-a fost mila de el... saracul... Rusine, rusine, rusine.
Merita o palma, si la propriu si la figurat. Si o va lua!
Domnule PANSELUTA, lupta se da intre barbati!
6.   Dlui Vranau trimis de
( 8 iun 2012, 16:00:23
Domnule Vranau, cum tineti langa dumneavoastra un asemenea gunoi? El toarna tot! De la el stie tot orasul de chirie, de tot. Sarpele tinut la san.....
De ce nu ati candidat dumneavoastra???
7.   Sigur ca da trimis de
( 8 iun 2012, 16:00:43
Din informatiile lui Flutur, Taranu-i primar. Ei nu vad ca vine Negura VINE si matura tot rahatul PDL-atrailor. Negura, esti viitorul primar, te costa o bere, pe 11 iunie. SUCCES.
8.   Cainii latra..ursu trece trimis de
( 8 iun 2012, 17:14:02
Stane care esti Patit50, ai mare dreptate. Matura e in mainile lui Negura. Eu zic sa o/il cheme si pe Rovana sa bea un wisky sau o bere pe 11 iunie daca doreste, ca oricum n-are ce sa mai faca. Asta ca sa se mai relaxeze un pic si sa mai uite de ranchiuna ca dauneaza grav sanatatii!
9.   Jos cu lingaii trimis de
( 8 iun 2012, 20:49:42
PDL,PSD,PNL. Toti niste lingai si pupcuristi. De fiecare data face-ti numai promisiuni, furati tot si acum v-ati dat seama ca a mai ramas ceva de furat ? Intoceti-va cu ani in urma si reamintiti-va cum ati dus la faliment Campulungul, cum v-ati trecut in proprietate majoritatea centrelor comerciale si terenuri. Cum ati pus IPEG-ul pe chituci, cum ati distrus toata economia locala. Acum ce mai vreti ? Ca trebuie sa existe un ciolan de lins. Ce a facut Vranau, ce a facut Negura in timpul serviciului ? Au luat banii statului degeaba. Negura si-a luat salariul din taxele si impozitele ce le-am platit noi, muritorii. V-ati mai adus in sleahta si un popa, care sa va binecuvanteze faradelegile. Lui Taran nu-i ajunge cat  ☭ de la E-ON ? Mai are ceva de supt si de la noi ? RUSINE SA VA FIE LINGAILOR !
10.   Comentariu trimis de
( 8 iun 2012, 22:08:56
Taranu il bate pe Negura doar la catarat pe stalpii e-on ca in alegeri nu are cum mai ales dupa prestatia avuta in consiliul local de .o singura propunere a avut" buna" in consiliul local,aceea de a se mentine masura ridicarii autovehiculelor parcate neregulamentar dare nici aceea nu a avut "succes",din cauza lui NEGURA ,vicele...cine nu crede sa caute in arhivele consiliului local procesele verbale de sedinta,se gasesc pe net.
11.   Schimbare trimis de
( 9 iun 2012, 11:20:00
Datorita lui Mihaita am scapat de hingherii de masini. Votul sau a contat cel mai mult , iar apoi i-a sarit PDL in cap. Referitor la ce zice dl PLATITORDETAXE salariul vicelui e de 2000 si ceva de lei, mai putin ca al unui sofer de tir. Nu te mai plange atata. Sa-i dam omului o sansa si dupa aia il criticam ca nu a facut. Odata si odata trebuie sa apara un om care sa ne castige increderea, si care poate face Campulungul sa fie o perla a Bucovinei cum a fost odata. Eu zic ca se poate!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei