Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 iun 2012 - Anul XVII, nr. 131 (5036)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Iulius Mall

H&M deschide primul magazin din Suceava pe 14 iunie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând de săptămâna viitoare, din 14 iunie, sucevenii se vor putea bucura de modă şi calitate la cel mai bun preţ, odată cu deschiderea primului magazin H&M, în incinta Iulius Mall Suceava.

Retailerul internaţional de modă îşi continuă astfel extinderea pe piaţa din România, respectându-şi promisiunea de a fi mai aproape de fanii din țară.

Inaugurarea magazinului H&M de la parterul Iulius Mall Suceava va avea loc joi, 14 iunie, la ora 11.00. Primii 100 de clienţi vor primi un “Fashion card” în valoare de 80 de lei, care va putea fi folosit în orice magazin H&M din România.

În magazinul cu o suprafaţă de 1.677 mp se vor găsi articole de zi cu zi şi piese moderne pentru femei şi bărbaţi, articole din denim, colecţii pentru copii şi adolescenţi, dar şi accesorii, lenjerie intimă și colecţii sport.

Odată cu marea inaugurare, iubitorii de modă din Suceava se vor putea bucura de cea mai recentă colecţie de vară. Pentru femei, aceasta înseamnă topuri şi rochii în culori pastel, piese vestimentare cu imprimeuri şi costume de baie colorate. Pentru bărbați, colecţia de vară oferă tricouri uni, pantaloni conici şi şorturi de baie cu imprimeu.

Preţurile produselor din această colecţie variază între 39,90 de lei pentru pantaloni scurţi şi costume de baie, 59,90 de lei pentru rochii sau 19.90 de lei pentru maiouri, 39,90 de lei pentru tricourile bărbăteşti şi şorturile de baie, în vreme ce pantalonii conici pot fi achiziţionaţi la 89,90 de lei.

Retailerul suedez de modă Hennes&Mauritz a pătruns pe piața din România în primăvara anului trecut, când a deschis primul magazin în AFI Palace Cotroceni, pe 25 martie. În anul 2011, planul de expansiune a inclus, pe lângă cele şase magazine deschise în București, cinci dintre cele mai mari orașe din țară: Brașov, Cluj, Timișoara, Oradea și Constanța.

Anul acesta, reţeaua H&M s-a extins cu cinci noi unități în Arad (Atrium Mall), Iași (Palas Iași), Craiova (Electroputere Parc), Brăila (Promenada Mall) și Suceava (Iulius Mall).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului H&M deschide primul magazin din Suceava pe 14 iunie.
 Vizualizări articol: 906 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 12 voturi
H&M deschide primul magazin din Suceava pe 14 iunie5.0512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei