Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 iun 2012 - Anul XVII, nr. 131 (5036)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Îndemn

Flutur le-a spus locuitorilor din Stulpicani că nu mai au nevoie de un primar cu pantofi de lac

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava şi candidatul PDL pentru un nou mandat, Gheorghe Flutur, le-a spus locuitorilor comunei Stulpicani că nu mai au nevoie de un primar cu pantofi de lac, ci de un primar care în echipă cu el să poată munci pentru dezvoltarea comunei. Flutur a fost prezent la Stulpicani la o discuţie cu locuitorii acestei comune, alături de candidatul PDL pentru postul de primar, Vasile Cotlarciuc.

El i-a îndemnat pe alegătorii din Stulpicani să-i acorde votul acestuia deoarece „trebuie să vă alegeţi un om care nu e în papuci de lac. Am nevoie de un om de bază împreună cu care să facem ceva pentru Stulpicani. Nu am nimic cu ceilalţi, dar puteau să facă mai mult. Să nu-mi spună ei că nu putem”.

Flutur a arătat că nu a ocolit niciodată Stulpicaniul, însă unul dintre marile proiecte pregătite pentru această comună, modernizarea drumului Câmpulung Moldovenesc – Codrii Seculari de la Slătioara a fost blocat de liderii PSD.

„Am văzut că unii se plâng că nu au făcut pentru că nu le-a dat Flutur. Dar eu vă aduc primari de aici din zonă, care sunt de la PSD, şi care au făcut alături de mine pentru că au vrut să facă. Nu v-am lăsat nici pe voi. Am marele proiect pentru acest drum, cu care Victor Ponta m-a reclamat peste tot. Dar tot îl voi face”, a declarat Flutur. El le-a spus locuitorilor din Stulpicani că, dacă nu vor să rateze patru ani de dezvoltare a comunei, trebuie să-l voteze pe Vasile Cotlarciuc, cât şi pe el şi echipele de consilieri locali şi judeţeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur le-a spus locuitorilor din Stulpicani că nu mai au nevoie de un primar cu pantofi de lac.
 Vizualizări articol: 852 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur le-a spus locuitorilor din Stulpicani că nu mai au nevoie de un primar cu pantofi de lac0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Purtati opinci dragi primari trimis de
( 8 iun 2012, 20:33:54
Flutur a venit la Stulpicani cu candidatul la primarie incaltat cu opinci?
Sau poate nu-i place lacul. Nici noi nu-l agreem pe le. Mai ales ca reprezinta PDL. Nu le ajunge? N-au furat destul si ne-au adus in stare sa nu avem dupa ce bea apa ?
Au mai ramas ceva paduri de taiat ? Nu s-a terminat cu asa zisa zona defavorizata si a subventiilor pentru pamant CULTIVAT si a numarului de animale peste ce au oamenii in grajd, subventie data pe spranceana la asa zisii ,,gospodari" PDL-isti ?
Cand veti termina cu promisiunile si minciunile ? Ce ati facut pana acum la Stulpicani ? SA VA FIE RUSINE tie fluturas si acolitilor tai.
2.   Comentariu trimis de
( 9 iun 2012, 11:35:35
Oameni buni lasati-l ca si-a facut plinul , daca vine unul flamind ia tot ce mai este si va cauta si in plus , E CEVA STIUT CUM ALA A PUTUT SI EU NU .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei