Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 iun 2012 - Anul XVII, nr. 131 (5036)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Concluzii

Cătălina Vartic: Sucevenii au înţeles că UNPR este partidul care luptă pentru stabilitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele organizației județene UNPR Suceava, Catalina Elena Vartic, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, consideră că locuitorii județului merită stabilitate, normalitate şi echilibru. După ce a parcurs toate localitățile județului Suceava şi s-a întâlnit cu zeci de mii de suceveni, președintele UNPR Suceava a constatat că “oamenii sunt sătui de divergențe, de tensiuni sociale, de instabilitate și că își doresc normalitate, stabilitate şi echilibru”.

”Oamenii consideră că în ultima perioadă guvernarea a transmis prea multă tensiune în rândul populației. Categoriile sociale au fost învrăjbite. Oamenii vor să o ducă mai bine și doresc în primul rând reintroducerea normalității în viața cotidiană”, a declarat Cătălina Elena Vartic.

Candidatul UNPR la funcţia de preşedinte al CJ a constatat că, deşi UNPR este un partid nou, oamenii au înţeles că e partidul care luptă pentru stabilitate și care asigură echilibru, dar şi faptul că este formaţiunea politică necesară pentru asigurarea normalității în spațiul politic sucevean.

“Mesajele UNPR transmise locuitorilor, privind identificarea de investitori în rândul sucevenilor, încurajarea părinților să revină acasă din străinătate pentru a-și crește copiii în tradiția locului, creșterea calității vieții, un sistem de învățământ axat pe interesul elevului şi nu al profesorului și spitale bine dotate cu aparatură medicală şi medicamente, dar deservite de medici specializaţi, precum și o infrastructură de transporturi demnă de secolul XXI și de o țară din UE, au fost foarte bine primite de suceveni”, a spus Cătălina Elena Vartic.

Ea a mai adăugat că şi candidații pentru funcțiile de primar, consilieri judeţeni şi consilieri locali au reuşit să întărească încrederea electoratului sucevean că UNPR este o forță politică responsabilă, care acționează în interesul celor mulți, al oamenilor şi pentru progresul comunităților.

”UNPR Suceava a demonstrat pe întreaga perioadă a campaniei electorale că este o echipă unită, formată din oameni responsabili, bine pregătiți și care apreciază onestitatea, echilibrul și doresc progresul comunităților din care provin”, a mai declarat Cătălina Elena Vartic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălina Vartic: Sucevenii au înţeles că UNPR este partidul care luptă pentru stabilitate.
 Vizualizări articol: 1078 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Cătălina Vartic: Sucevenii au înţeles că UNPR este partidul care luptă pentru stabilitate4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Iti dai seama?! asa ceva preietena................ trimis de
( 8 iun 2012, 11:17:13
vaaaaaaaaaai, dar tu esti pe dinafara de tot cucoana! sssssssssstttttt liniste doamna viseaza, sa nu-i deranjam visele....:)))))))))))))))))))
2.   Stabilitate trimis de
( 8 iun 2012, 12:21:36
de cand s-a lasat de sportul national la moda in ultimii ani,pupinbasismul,adica:cucoan asta aiureaza.
3.   * trimis de
( 8 iun 2012, 14:30:48
Politica : Nu vede rânjetul zerourilor de pe etichete
cucoană ... pupaţi-aş uzanţele , conduci prin lipsa exemplului ?
de-aproape pari a fi rudă fină cu Crăete
de la distanţă ... ?!se vede un "politician" cu lipsa .. politicului
4.   Chiar asa? trimis de
( 8 iun 2012, 16:04:51
UNPR-ul este partidul fripturistilor, partidul lui Baselu, care acuma minte de ingheata apele. CHIAR NU VA E RUSINE?
5.   ... trimis de
( 8 iun 2012, 22:15:52
Si ce vrei sa spui ca USL-ul si PDL-ul or fi ingerasi? Macar astia de la UNPR au oameni tineri care nu au mai facut politica in marea lor majoritate. Sunt satul de aceeasi bosorogi votati mereu...
6.   UNPR= MARCIUC FLORIN =OM FARA MANIERE trimis de
(15 iun 2012, 18:24:35
M a bucur ca sunt tineri in acest partid dar din pacate "slab" pregatiti ca sa nu spun altcumva. Daca tot vreti sa castigati voturi alegeti oameni capabili care nu au interese comune cu hoti altor partide! Rusine sa va fie daca erati un pic mai inteligenti aveati cu cel putin 3000 voturi in plus la CJ ! D-na Vartic e nevinovata .,,,,altcineva face "jocurile" acolo stie multa lume de V.A. RUSINE!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei