Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 iun 2012 - Anul XVII, nr. 131 (5036)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Bilca

Cătălin Nechifor: USL are ca prioritate agricultura şi atragerea fondurilor europene pentru acest domeniu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul USL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul PSD Cătălin Nechifor, s-a întâlnit în cursul zilei de miercuri cu peste trei sute locuitori ai comunei Bilca, aceştia arătând că doresc ca administraţia judeţeană să se preocupe şi de problemele lor.

În cadrul întâlnirii, Cătălin Nechifor a arătat că actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, „a făcut investiţii fără cap care vor trebui refăcute, ceea ce înseamnă că banii oamenilor din taxe şi impozite au fost cheltuiţi aiurea”.

„Venind spre dumneavoastră,  nu am putut să nu remarc că domnul Flutur vopseşte drumul. Atât de multe investiţii făcute fără cap în acest judeţ. Mai asfaltează peste iarbă, numai să spună  că a făcut drum, dar după alegeri e nevoie să fie refăcute toate lucrările astea”, a spus Nechifor.

În dezbateri, el a subliniat că nu poate să facă promisiuni fără acoperire, dar că e sigur că ceea ce USL şi-a propus să facă, va face.

„Eu nu vă pot promite telegondole care să stea prin curţile oamenilor. Nu am venit nici cu găleţi, biciclete şi alte asemenea”, a adăugat Cătălin Nechifor, care le-a recomandat alegătorilor din Bilca să nu-şi vândă votul.

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava a explicat că USL Suceava a stabilit priorităţi pentru diferitele zone ale judeţului astfel încât, prin măsurile ce vor fi adoptate, să fie acoperite toate necesităţile oamenilor.

„Dacă nu înţelegem proiectul USL, care presupune locuri de muncă stabile şi dezvoltarea agriculturii, vom fi nevoiţi să plecăm în Germania, Spania sau alte ţări. Prioritatea nr. 1 este agricultura, deoarece peste 350.000 de suceveni trăiesc în mediul rural. Sunt bani europeni care aşteaptă să fie investiţi în dezvoltarea agriculturii, iar pedeliştii nu au fost capabili să îi aducă în ţară şi au făcut împrumuturi care vin îndată la scadenţă. Cei din PDL nu au reuşit să aducă în ţară banii care ni se cuvin de la Uniunea Europeană, bani cu care noi contribuim la bugetul Uniunii”, a mai spus Cătălin Nechifor.

Localnicii i-au spus candidatului USL la funcţia de preşedinte al CJ Suceava că Bilca ar avea nevoie de o fabrică de brânzeturi, ca să nu fie obligaţi să-şi mai vândă laptele la Câmpulung Moldovenesc.

Cei din Bilca au mai discutat cu Cătălin Nechifor despre înfiinţarea unei tabere pentru copii sau despre linii de microbuz care să circule mai des, întrucât sunt mulţi navetişti.

La întâlnirea de la Bilca, alături de candidatul USL la funcţia de preşedinte al CJ Suceava au mai participat candidaţii la funcţiile de consilier judeţean Dan Cuşnir, Constantin Boliacu, Brânduşel Nichitean, Mihai Grozavu, Constantin Maierean şi Mişu Gafencu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Nechifor: USL are ca prioritate agricultura şi atragerea fondurilor europene pentru acest domeniu.
 Vizualizări articol: 762 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cătălin Nechifor: USL are ca prioritate agricultura şi atragerea fondurilor europene pentru acest domeniu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Prioritatea nr. 1. trimis de
( 8 iun 2012, 16:15:02
Prioritatea nr. 1 este sa-i ELIMINI DIN FUNCTII PUBLICE PE TOTI MANCATORII DE RAHAT PORTOCALIU, care acuma se prezinta ca cei mai buni profesionisti. Daca nu faci asta, te lucreaza PROFESIONIST.
1.1  RE: Prioritatea nr. 1. trimis de
( 8 iun 2012, 16:24:21
Prioritatea nr 2: sa va apucati de furat mai dihai decat in 1992-1996; 2000-2004;2006-2008.
2.   Pe naiba! trimis de
( 8 iun 2012, 17:36:25
Pana acum Romania a reusti sa atraga doar vreo 7,8 procente din cei 10 mld. de euro de la UE. Indiferent de cine o sa fie la putere si pe viitor absorbtia de fonduri europene o sa fie deficitara. Asta deoarece romanii sunt un popor de corupti si incompetenti in majoritate!
3.   Stane nu cumva tu esti cel mai mare hot din judet trimis de
( 8 iun 2012, 18:20:58
In afara ca stiu sa latre bine cei din PSD in rest nu fac nimic inafara de furt!Ati avut la dispozitie atatia zeci de ani sa faceti ceva pentru acest judet dar ne-ai tinut in ceata! Acum cand lucrurile se misca aruncati cu noroi in acest Gospodar care a pus umarul la refacerea acestui judet uitat de lume din cauza PSD.
Lasati-ne si mergeti in alte locuri la furat! In judetul Suceava aveti INTERZIS!!!!
4.   Nechifore... trimis de
( 9 iun 2012, 00:00:03
de ce te axezi pe asta?iti vei face,poate,curand,vreo ferma din bani europeni?maniacii portocalii au demolat industria care a mai ramas dupa trista voastra guvernare si au inlocuit-o cu hipermarcheturi.tu,in loc sa te axezi pe scolarizarea si cultivarea populatiei+locuri de munca la orase,ne trimiti la sapa(de lemn?).nu mai vorbi e fonduri europene,ca ,la ce birocratie e in domeniu ne-am lins pe bot si va taie si voua macaroana

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei