Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 iun 2012 - Anul XVII, nr. 131 (5036)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

A fugit în lume

Tată disperat, după ce concubina de 15 ani a dispărut cu tot cu copil

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O minoră care nu a împlinit încă 16 ani, mamă a unei fetiţe în vârstă de 10 luni, a dispărut acum câteva zile din casa în care locuia cu concubinul său, un tânăr în vârstă de 23 de ani. Foarte probabil este vorba de o dispariţie voluntară, tânăra alegând să fugă cu un alt bărbat şi luând cu ea şi bebeluşul.

Cazul a fost reclamat la poliţie, tânărul tată fiind disperat, mai ales după ce a primit un SMS anonim în care era anunţat să-şi ia adio de la cele două.

 

Marius Constantin Scripcariu, în vârstă de 23 de ani, este din satul Iacobeni, comuna Dângeni, judeţul Botoşani, concubina sa, Iuliana Roxana, fiind dintr-un sat vecin, Hulub. Tânărul lucrează de mai mulţi ani la o fermă de animale din satul sucevean Chilişeni, iar de câteva luni cei doi se mutaseră într-o casă din Roşcani - Liteni, pusă la dispoziţie de proprietarii fermei.

 

A fugit în toiul nopţii

Firul relaţiei nefireşti s-a rupt la începutul săptămânii, luni dimineaţă, în jurul orei 3.00, când mama minoră a părăsit în grabă locuinţa, cu tot cu copil.

Marius Constantin Scripcariu se afla la fermă la Chilişeni, iar luni dimineaţa trebuia să ajungă acasă, la concubină şi la fetiţă.

„De cu seară, înainte să dispară, mi-a zis la telefon că fetiţa noastră e răcită. Am venit luni dimineaţă cu medicamentele şi nu am mai găsit nici fată, nici nimic...”, povesteşte tânărul, abţinându-se cu greu să nu plângă. În jurul orei 3.00, minora i-a trimis un mesaj SMS surorii sale, în care a anunţat-o sec că pleacă din casă şi îl părăseşte pe concubin.   

 

Cum justifică tânărul relaţia cu o minoră 

Tatăl rămas singur este conştient că a greşit când a început o relaţie cu o minoră şi ştie că poate fi tras la răspundere pentru asta, însă, pe de altă parte, nici nu îşi găseşte vreo vină pentru situaţia în care s-a ajuns. Ne arată certificatul de naştere al copilului pe care şi l-a asumat, ne arată casa în care locuieşte şi în care condiţiile de trai sunt foarte bune, ne arată pătuţul şi hainele bebeluşului şi nu înţelege de ce concubina l-a părăsit.

Marius Constantin Scripcariu îşi spune amarul: „Eu m-am certat cu tata pentru ea, ştiam că e minoră, însă nu am vrut să ascult şi să bag la cap, am zis că va fi bine... S-a întâmplat să rămână însărcinată, să o avem pe Diana, fetiţa noastră, şi am zis că o să fim fericiţi, mai ales că avem o casă a noastră, oferită de oamenii la care lucrez, nişte oameni care ne-au ajutat enorm. Am muncit din greu să le scot din sărăcie, numai eu ştiu cât am tras pentru ele...”.

 

Şi-a găsit iubit pe internet

În ultima perioadă, minora îşi ocupa mare parte din timp pe internet, prin intermediul celor două telefoane mobile pe care concubinul susţine că i le-a cumpărat. Aşa se pare că l-a cunoscut pe cel care a convins-o să fugă cu tot cu copil.

Marius Constantin Scripcariu spune că a reuşit să afle de doi indivizi cu care tânăra lui iubită ţinea legătura pe internet, cu unul chiar vorbind la un moment dat la telefon. Respectivul i-ar fi spus că vorbeşte la telefon din puşcărie şi l-ar fi sfătuit să-i ia iubitei telefoanele, dacă nu vrea să o piardă. Totuşi, tânărul de 23 de ani nu s-a gândit că aceasta ar putea pleca de acasă.

 

Dispus să o ierte: „O rog să facă în aşa fel încât să vină acasă... să vină cu fata acasă”

Ieri, sora din Botoşani a minorei a primit un telefon de pe un număr ascuns, un bărbat care nu s-a recomandat spunându-i doar că fata este în regulă, la fel şi copilul. Individul a dat-o apoi la telefon pe minoră, care a spus şi ea că este bine şi nu vrea să fie căutată.

Tânărul de 23 de ani a primit doar mesaje SMS, în care era anunţat de actualul partener de viaţă al tinerei să-şi ea adio de la ea şi de la fetiţă. 

Trădat de concubină, Marius Constantin Scripcariu este totuşi dispus să o ierte, mai ales pentru fetiţă, spune el.

„O rog să facă în aşa fel încât să vină acasă... să vină cu fata acasă. Le aştept pe amândouă. Chiar dacă ea a greşit, fetiţa are nevoie de o mamă. Sper ca prostia asta pe care a făcut-o să-i fie învăţătură de minte”, a spus tânărul de 23 de ani. El se întreabă cât îi va ţine un străin copilul şi ce soartă va avea acesta dacă nu va avea nimeni grijă de el.

 

Stătea singură şi vorbea mult la telefon

Una dintre femeile din Roşcani - Liteni cu care minora era prietenă, Romiţa Dumitriu, a povestit: „Am văzut-o ultima oară duminică seară, a venit pe la mine, dar nu mi-a zis nimic legat de gândul de a fugi. Am văzut-o că tot vorbea la telefon şi primea încontinuu mesaje, la care răspundea imediat... în rest nu ştiu nimic”.

O altă femeie, Lucica Dumitriu, era de părere că tânărul de 23 de ani are o mare parte din vină, deoarece stătea mai mult pe la fermă şi nu avea grijă de concubină: „Marius e vinovat că a lăsat-o prea mult singură. Trebuiau să stea la un loc tot timpul. El lucra la fermă şi nu prea se îngrijea de ea, iar ea, fată tânără, de 16 ani, a plecat...”.

Poliţiştii urmau ieri să obţină acordul familiei minorei pentru a putea mediatiza dispariţia acesteia şi a încerca să dea cât mai repede de ea şi de copil. Fiind vorba de o minoră, poliţiştii au obligaţia de a o găsi şi de a o duce în familie, la părinţi, foarte probabil pe fir urmând a intra şi autorităţile de protecţie a copilului.

Conform concubinului, minora a terminat anul trecut cele opt clase primare şi urma să se înscrie în toamnă la Grupul Şcolar din Liteni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tată disperat, după ce concubina de 15 ani a dispărut cu tot cu copil.
 Vizualizări articol: 1368 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 8 voturi
Tată disperat, după ce concubina de 15 ani a dispărut cu tot cu copil4.458

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 8 iun 2012, 16:15:05
aceasta este generatia facebook................tineret fara un scop in viata ,fara idealuri , mici , bere si manele ....................... CE-TI DORESC EU TIE ,DULCE ROMANIE ,TARA MEA DE GLORII ,TARA MEA DE .............................. ........................
1.1  RE: Comentariu trimis de
( 8 iun 2012, 17:58:42
a scapat boarfa la telefon mobil cu facebooklaughing ...tipic taranilor .Nu au calculator dar au facebook pe telefon . Dar ce relevanta are stoarfa ca are cont pe facebook , mai toti avem . doar daca esti frustrat nu ai cont pe facebook . Dar pacat ca s-a umplut facebookul de vacari si pitipoance . Si fenomenul asta a luat amploare de cand a cazut hi5 .
1.2  RE: Comentariu trimis de
( 8 iun 2012, 22:58:33
...bla bla bla...
2.   La treaba trimis de
( 8 iun 2012, 18:59:26
Probabil minora este deja la treaba, prestand pentru pestele ei... Asta se intampla cand prin capatana bate vantul, dar prin bass tropaie hormonii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei