Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 iun 2012 - Anul XVII, nr. 128 (5033)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Inspectoratul Şcolar Suceava, condus de un Gheorghe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Premierul USL al României, Victor Ponta, a spus că alianţa social-liberală nu va face epurări pe criterii politice, aşa cum au făcut democrat-liberalii. Ei, n-au trecut decât câteva zile de la această declaraţie a domnului Ponta, că USL l-a şi schimbat pe şeful PDL al Inspectoratului Şcolar Suceava, Cristian Cuciurean. Domnul Cuciurean a fost demis, chipurile, pentru că s-a implicat în campania electorală. Însă, microbuzul şcolar pe ale cărui geamuri erau lipite afişe electorale ale PDL, la care a făcut referire USL, nu stă parcat în curtea Inspectoratului Şcolar Suceava, ci în cea a şcolii din Bilca. De microbuz răspund direcţiunea şcolii şi conducerea primăriei. Pentru a-l da afară pe domnul Cuciurean, USL putea la fel de bine să-i reproşeze acestuia că la şcoala din Pârteştii de Jos nu este cretă, că la unitatea de învăţământ din Pârteştii de Sus nu este burete de şters tabla, iar la şcolile din Vicovu de Jos şi din Vicovu de Sus elevii nu sunt învăţaţi să ude florile din glastră. În locul lui Cristian Cuciurean de la Câmpulung Moldovenesc a fost adus social-democratul Gheorghe Lazăr de la Gura Humorului. Nici bine n-a învăţat domnul Lazăr pe unde trebuie să meargă pentru a ajunge la Suceava, cum se deschide uşa de la biroul de şef al Inspectoratului Şcolar şi unde este toaleta instituţiei, că acesta a şi început să schimbe directorii de şcoli din mediul rural pe criterii politice. Şi o face cu numai câteva săptămâni înainte de încheierea anului şcolar, când unităţile de învăţământ au cu totul altceva de făcut decât să pună în aplicare deciziile politrucului aterizat în fruntea învăţământului sucevean. Băi Gheorghe, că domnu’ Lazăr nu-mi vine să-ţi spun, de ce eşti Gheorghe? Băi USL, că domnu’ USL nu pot să-ţi spun, de ce eşti mai necioplit decât PDL? Băi USL, chiar n-ai înţeles nimic din păţania PDL-ului? Băi USL, de ce eşti Gheorghe?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inspectoratul Şcolar Suceava, condus de un Gheorghe.
 Vizualizări articol: 2527 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.21/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 14 voturi
Inspectoratul Şcolar Suceava, condus de un Gheorghe4.2514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 5 iun 2012, 11:18:45
unii-şi trăiesc sărăcia 3D
altu-şi face pilates ... n-ainte de luptă
altu' are bani să-şi ia şi OZN
de cele mai multe ori pe ACELAŞI nimeni nu-l ascultă
2.   Domnului Sorin Avram....sau poate "Bbai Sorin" trimis de
( 5 iun 2012, 15:24:14
Domnule reporter, am inceput cu interes sa citesc aticolul si la inceput chiar mi-a placut. Finalul insa, denota de fapt adevarata fata a dv si faptul ca ati fost probabil educat de un "bai gheorghe". Este imposibil ca jurnalist care trebuie sa fii impartial, sa iti permiti sa jignesti tocmai omul caruia te chinui sa ii arati ca nu e mai bun ca altii. Dar pe dumneata te-ai analizat?? Cine te-a platit sa scrii articolul? cunosti problema directorilor de la rural si felul in care primarii PDL si-au batut joc de oamenii de la catedra?? Ar trebui ca in numarul de maine sa apara un articol cu scuze publice pentru acel domn, pe care nu il cunosc , dar modul de adresare josnic impune acest lucru.

PS...nu sunt de nici o culoare politica!
3.   Bai Sorinel Pustiu! trimis de
( 5 iun 2012, 15:44:03
Toata lumea stie k esti PD-list si ca iti plac manelele..si se vede dupa cum vb despre acest om. Ma bucur ca te pricepi macara la scris manele Sorinele. O zi buna bai Sorine!
4.   D-lui ziarist!! trimis de
( 7 iun 2012, 12:47:24
O intrebare d-nule (bai) Sorin(Gheorghe): Acu 4 ani cand PDL epura unde erai? Ce scriai? De unde "sugeai" malai? Vad ca nici acum nu esti intarcat!!! Mai  ☭ inca de la mama PDL-ista!!! Ca sa te saturi incearca si de la tata USL-ist!!!
5.   Special...ptr Lazar!!!! trimis de
( 8 iun 2012, 13:24:12
Cred c-o sa ramana cu ....evanghelia...dupa Lazar...Si daca ...Lazar...nu va iesi afara.....abia atunci este beleaua...!
6.   Special...ptr Lazar!!! trimis de
( 8 iun 2012, 15:19:41
Lazare....daca nu iesi afara...te scoatem...noi!!!
7.   Sorine,esti rau trimis de
(11 iun 2012, 23:23:37
tu nu vrei sa ne lasi sa ne bucuram.deloc.abia ce si-a luat zborul un Gheorghe si tu ne scoti ochiii cu altul.in rest ai perfecta dreptate,dar vei dezamagi mai multi.nazistii portocalii de trista amintire la fel faceau tot timpul.azi spuneau ca nu taie nimic si maine vroiau sa ne ia si gatul ca nu aveam salarii indeajuns de mari pt a astupa gaurile din sacul bugetului facute de tot felul de cartite portocalii

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei