Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 iun 2012 - Anul XVII, nr. 131 (5036)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Îndemn

Ionuţ Creţuleac: „Vreau ca humorenii să mă pună la treabă la primărie începând de luni”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PDL pentru funcţia de primar al oraşului Gura Humorului, Ionuţ Creţuleac, a declarat că îşi doreşte ca începând de luni să fie pus la treabă de către humoreni din postura de primar al lor. Creţuleac a spus că această campanie electorală a abordat-o cu foarte multă seriozitate şi mult profesionalism, lucruri pe care le va aplica în aceeaşi măsură şi în administraţie.

„Am întâlnit mulţi humoreni care au multe aşteptări de la viitorul primar, humoreni care merită confortul traiului de la oraşîn zone şi cartiere care îşi doresc dezvoltarea. Sunt foarte multe lucruri de făcut şi abia aştept ca humorenii, prin votul care îl vor da duminică, să mă pună la treabă pe mine şi pe echipa mea. Echipă pe care pun foarte multă bază, cu oameni care au demonstrat că vor să facă treabă pentru cei pe care îi reprezintă”, a declarat Creţuleac.

El a arătat că încheie o campanie electorală frumoasă, în care a discutat cu foarte mulţi humoreni, simţind din partea acestora speranţa într-un trai decent şi dorinţa lor de a se implica pentru binele comunităţii în care trăiesc.
„Îi chem pe humoreni alături de mine şi de Gheorghe Flutur pe 10 iunie, să vină la vot şi să repornim împreună motoarele dezvoltării la Gura Humorului”, a spus Creţuleac.

El a subliniat că în calitate de primar va acorda o importanţă mult mai mare zonelor periferice ale oraşului, având în vedere că, „din păcate, dacă centrul oraşului s-a dezvoltat, periferia a rămas în urmă”. Creţuleac a arătat că unul dintre proiectele sale este construcţia unei reţele de canalizare în Voroneţ, precum şi în zonele în care oraşul s-a dezvoltat.

„În zonele periferice sunt drumuri care nu au fost rezolvate de opt ani de zile, cu toate că oraşul Gura Humorului a beneficiat în aceşti opt ani de peste 1.400 de miliarde de lei vechi în investiţii directe şi indirecte, prin proiecte, finanţări de la Guvern sau de la Consiliul Judeţean. Şi totuşi, suma asta mare de bani nu se regăseşte neapărat şi în confortul cetăţenilor”, a arătat Creţuleac.

El a spus că îşi doreşte să fie primar în Gura Humorului deoarece administraţia locală trebuie pusă din nou la treabă, „motoarele trebuie un pic repornite, pentru că eu am impresia că ele funcţionează la ralanti. Este un oraş care a luat startul dezvoltării faţă de celelalte oraşe din judeţ, însă nu trebuie să rămână în urmă şi nu trebuie să ne culcăm pe o ureche, crezând că suntem un pic în faţă”, a spus Creţuleac, explicând care ar fi unul dintre motivele pentru care humorenii ar trebui să-i dea votul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ionuţ Creţuleac: „Vreau ca humorenii să mă pună la treabă la primărie începând de luni”.
 Vizualizări articol: 1004 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ionuţ Creţuleac: „Vreau ca humorenii să mă pună la treabă la primărie începând de luni”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei