Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 133 (8357)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Noi apartamente în blocurile „Twins” din zona Metro, după autorizarea lor cu un etaj în plus

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ansamblul rezidențial Mandachi Twins a primit autorizație de construcție pentru încă un etaj, încât ansamblul de blocuri „gemene” proiectat inițial P + 4 + M devine P + 5 + M, numărul apartamentelor majorându-se.

Astfel, numărul apartamentelor noi disponibile în Ansamblul rezidențial TWINS depășește 30, generându-se o ocazie excelentă pentru o investiție imobiliară inteligentă.

 

Execuția lucrărilor, în grafic, chiar și după o pauză de două luni

Un aspect foarte important este că proiectul rezidențial este în grafic cu toate lucrările, chiar dacă autorizarea etajului suplimentar a impus luarea unei pauze de două luni.

Chiar dacă procedura de autorizare a etajului suplimentar a fost una de durată și a pus în „stand-by” lucrările în șantier, echipa de profesioniști care construiește Ansamblul rezidențial MANDACHI TWINS a recuperat timpul pierdut, de mai bine de două luni, astfel încât lucrările sunt în grafic, iar apartamentele vor fi predate conform contractelor, fără nicio întârziere.

De altfel, lucrările pe șantier se derulează într-un ritm excelent, lucrându-se profesionist și cu responsabilitate 100%, lucru vizibil și din exteriorul șantierului.

 

Prețuri corecte, reduceri avantajoase, calitate premium

Raportat la calitatea construcției, la poziția blocurilor, la transparența cu care s-a construit și la potențialul de creștere al oricărui apartament achiziționat în acest ansamblu rezidențial, prețurile sunt rezonabile, putându-se obține discounturi de până la 10% în funcție de metoda de plată și de numărul de apartamente achiziționate.

Pentru mai multe detalii puteți contacta dezvoltatorul, pe site-ul www.mandachitwins.ro sau la telefon 0756.035.396.

 

Tipuri de apartamente disponibile

Pe fondul crizei energetice și al celei economice, cele mai căutate locuințe, la ora actuală, sunt cele care nu necesită cheltuieli mari de întreținere.

În această categorie se încadrează și apartamentele din blocurile „Twins”:

Apartamente cu 2 camere: 49 mp, 50 mp, 56 mp, 61 mp;

Apartamente cu 3 camere: 69 mp, 78 mp, 87 mp;

Pentru cei care au nevoie de spațiu mai mare, există și varianta de Penthouse, cu 120 mp.

 

Perspective de finalizare

În această vară, blocurile vor fi zidite integral, izolate și cu tâmplăria montată, urmând ca echipele să se focuseze pe continuarea lucrărilor de instalații și finisaje interioare, care au început deja și care confirmă că termenul de finalizare și predare a apartamentelor va coincide cu exactitate cu termenul stabilit de dezvoltator.

Apartamente predate la cheie

Un apartament nou, la cheie, în ansamblul rezidențial TWINS va fi predat total funcțional. Astfel, cu excepția corpurilor de iluminat, a mobilierului, a electrocasnicelor și a locului de parcare, totul este inclus în preț: ușă de intrare, uși interioare, placare cu ceramice sau parchet după caz, utilare integrală a băilor, centrală termică pe gaz, prize și întrerupătoare. Finisajele sunt de asemenea incluse în preț. Sistemul de încălzire propus este prin pardoseală.

 

Întreaga lucrare, înregistrată video

Întreaga lucrare este pozată și filmată încă din etapele incipiente, astfel încât Mandachi Imobiliare este primul dezvoltator care pune la dispoziția cumpărătorilor de apartamente la finalul lucrării un stick care conține poze și înregistrări video cu toate stadiile și etapele lucrării, pentru o transparență totală.

 

Materiale premium

Ansamblul rezidențial MANDACHI TWINS este construit profesionist și responsabil, lucru vizibil pentru oricine vine în șantier, unde se poate vedea structura executată impecabil, zidăria executată cu cărămidă Porotherm, precum și alte aspecte care sunt conforme cu cele mai înalte standarde de calitate în construcții. 

Investiție sigură și profitabilă într-o zonă cu potențial mare de creștere

De ce achizițiile din ansamblul rezidențial MANDACHI TWINS sunt o investiție sigură? Datorită proiectului profesionist, calității materialelor utilizate, seriozității cu care se construiește, dar și pentru amplasament. Centrul orașului a devenit o problemă în majoritatea orașelor reședință de județ din țară. De obicei, în zonele centrale se creează aglomerații urbane care scad calitatea vieții, creșterea nivelului de poluare fonică sau a aerului fiind o problemă greu de gestionat, de aceea oamenii preferă zonele de la margine de oraș, acesta fiind un trend în toată Europa.

Zona Metro este în mod evident unul dintre viitoarele poluri de dezvoltare urbană ale Sucevei.

Aici, autoritățile, dar și importante companii private, au demarat investiții masive în proiecte cheie pentru oraș.

Pentru proprietarii de apartamente de la MANDACHI TWINS această dezvoltare a zonei reprezintă un mare avantaj, pe lângă bine cunoscutele beneficii date de poziționarea apropiată de școală, stație bus, Metro sau spital, dar și de vederea panoramică de excepție, blocurile fiind situate într-o zonă care oferă o imagine superbă, de ansamblu, a Sucevei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noi apartamente în blocurile „Twins” din zona Metro, după autorizarea lor cu un etaj în plus.
 Vizualizări articol: 4268 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Noi apartamente în blocurile „Twins” din zona Metro, după autorizarea lor cu un etaj în plus3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei