Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 133 (8357)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fonduri

Flutur anunță că a fost emisă ordonanța prin care Guvernul poate aloca 100 de milioane de euro pentru construcția unui spital de copii la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că în ședința de Guvern de joi a fost aprobată Ordonanța de Urgență pentru investiții în sănătate, prin care s-au stabilit criteriile de alocare a fondurilor europene, dar și a împrumuturilor pentru construirea de spitale în România și s-au făcut pași importanți pentru începerea de noi investiții în domeniul sănătății. Gheorghe Flutur a arătat că CJ Suceava a solicitat Guvernului Ciucă alocarea de fonduri pentru Spitalul de Copii care urmează a fi construit în curtea Spitalului Vechi din Suceava, în vecinătatea blocului construit pentru medici.

„Sunt convins că în scurt timp, după această ordonanță, vom putea primi o sumă de bani pentru constituirea acestui spital. Este vorba de circa 100 milioane de euro proiect realizat de Compania Națională de Investiții și care se adresează domeniul pediatric, copiilor”, a precizat Flutur. El a subliniat faptul că județul Suceava are nevoie de un spital de copii, în condițiile în care la Unitatea Primire Urgențe Suceava, unul din trei pacienți care se prezintă este copil.

„Un astfel de spital este absolut necesar dacă ne gândim la distanțele mari față de zone din județ cum ar fi Vatra Dornei, Ulma, Brodina, care necesită mult timp pentru deplasare”, a declarat șeful administrației județene. El a spus că acest spital de 600 de paturi prevede înglobarea inclusiv a maternității, serviciu de urgență pediatrică, precum și spații de cazare pentru aparținători. Gheorghe Flutur s-a declarat convins că acest spital va avea de îndată ce va fi finalizat o adresabilitate regională, urmând să fie tratați copii atât din județul Suceava, cât și din județele învecinate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur anunță că a fost emisă ordonanța prin care Guvernul poate aloca 100 de milioane de euro pentru construcția unui spital de copii la Suceava.
 Vizualizări articol: 903 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur anunță că a fost emisă ordonanța prin care Guvernul poate aloca 100 de milioane de euro pentru construcția unui spital de copii la Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei