Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 133 (8357)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Ediția a XIX-a

Festivalul-concurs național „Voinicelul”, etapa județeană, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Iulius Mall Suceava a început joi și continuă și azi, vineri, 9 iunie, de la ora 8:30, etapa județeană a Festivalului-concurs național „Voinicelul”, ediția a XIX-a. Peste 2.000 de copii talentați vor urca pe aceeași scenă și vor prezenta o diversitate de momente artistice. „Ești pregătit pentru un maraton de spectacole în care cei mici vor face dovada talentului lor, își vor valorifica potențialul și vor aduce pe scena din Iulius Mall o diversitate de numere artistice? Joi și vineri, peste 2.000 de copii vor primi aprecierea publicului entuziast odată cu desfășurarea etapei județene a Festivalului-concurs național Voinicelul”, transmit organizatorii.  

Dacă un copil este talentat la muzică sau are prieteni pe care îi poate susține, Festivalul-concurs național de interpretare artistică pentru preșcolari „Voinicelul” este un bun prilej pentru ca cei mici să se afirme și să socializeze. La etajul Iulius Mall Suceava se desfăşoară, începând cu ora 8:30, etapa județeană a celei de-a XIX-a ediţii a Festivalului-concurs naţional de interpretare artistică pentru preşcolari „Voinicelul”, manifestare artistică organizată la nivelul învăţământului preşcolar, la iniţiativa şi sub patronajul Inspectoratului Şcolar Județean Suceava.

Copii din municipiul Suceava, cu vârste cuprinse între 4 şi 6 ani, vor aduce emoția competiției și vor impresiona juriul şi publicul cu 300 de momente artistice din categoriile: grupuri vocale, solişti, recitatori, fantezie coregrafică, dansuri populare, moderne, sportive sau de caracter.

„Scopul acestei manifestări este descoperirea copiilor cu potenţial artistic, promovarea şi orientarea acestora pe filieră vocaţională, valorificarea obiceiurilor, tradiţiilor şi creaţiilor artistice adecvate vârstei, dar şi sprijinirea activităţilor cultural-artistice la nivelul învăţământului preşcolar. Cei mai talentaţi dintre copii vor fi promovaţi la etapa naţională a festivalului, care se va desfăşura ulterior, în baza înregistrărilor. Vino la Iulius Mall și trăiește emoția competiției alături de juniorii talentați din toate grădiniţele, de stat şi particulare, din judeţul Suceava”, au mai spus reprezentanții Iulius Mall.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul-concurs național „Voinicelul”, etapa județeană, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 578 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festivalul-concurs național „Voinicelul”, etapa județeană, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei