Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 133 (8357)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

„Gala premianților”, la Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi

Vineri, 9 Iunie 2023 (14:31:53)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi a organizat recent „Gala premianților”, un eveniment festiv în cadrul căruia au fost felicitați și aplaudați elevii din promoția 2019-2023, cu rezultate deosebite.

Șef de promoție, cu media generală a anilor de studiu 10, este Theodora Elena Bărbuță. Au fost laureați cu distincția „Ion Nistor”, media generală a anilor de studiu peste 9,90, elevii: Elena-Doruța Coroamă – clasa a XII-a C, Oana-Mădălina Juravle, clasa a XII-a C, și Denisa Simionesi – clasa a XII-a E - cu media 9,99; Sergiu Chelba – clasa a XII-a A, Denisa Ciobâcă – clasa a XII-a A și Anastasia Moloci – clasa a XII-a C - cu media 9,98; Flavia-Elena Bîrsan – clasa a XII-a C, Matei Fâșcu - clasa a XII-a E, și Paula-Denisa Ungurean - clasa a XII-a E - cu media 9,94; Letiția-Adelina Hrihorov - clasa a XII-a C - cu media 9,93; Petruța-Maria Bădeliță - clasa a XII-a C - cu media 9,92; Emilia Scutaru - clasa a XII-a E, Daniela Șcheul - clasa a XII-a F și Adela Țicșa - clasa a XII-a F - cu media 9,90.  

În cadrul Galei premianților, organizată și moderată de directorul Colegiului Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, prof. Adrian Puiu, s-a mai acordat distincția „I.G. Sbiera” - media 10 în clasa a XII-a, elevilor Sergiu Chelba - clasa a XII-a A, Marius Vicol - clasa a XII-a A, Robert Solcan - clasa a XII-a B, Adriana Susnovici - clasa a XII-a B, Theodora-Elena Bărbuță - clasa a XII-a C, Elena-Doruța Coroamă - clasa a XII-a C, Oana-Mădălina Juravle - clasa a XII-a C, Anastasia Moloci - clasa a XII-a C, Matei Fâșcu - clasa a XII-a E, Emilia Scutaru - clasa a XII-a E, Denisa Simionesi - clasa a XII-a E și Daniela Șcheul - clasa a XII-a F.

Elevii au primit diplome onorifice și premii în valoare de peste 7.500 de lei, asigurate, pentru al cincilea an, de Compania EGGER România, care, prin reprezentantul său, director Alina Chifan, a sprijinit demersurile educaționale ale colegiului rădăuțean în mod constant în ultimii ani. Șefa de promoție a primit un premiu special din partea Asociației de Părinți, reprezentată de președinte Adriana Kurtoglu. Toți cei 228 de absolvenți au primit diplome onorifice de absolvire, din partea profesorilor diriginți.

 

·        Tradiție, excelență, performanță

La cursul festiv și la „Gala premianților” a participat conducerea colegiului, reprezentată de director Adrian Puiu, director adjunct Luminița Lăzărescu și consilier educativ Miriam Leon-Postolache, conducere care le-a transmis felicitări și mult succes tuturor celor 228 de absolvenți. Mulțumiri din partea conducerii colegiului au fost direcționate și către profesorii diriginți: Gabriela Coajă - clasa a XII-a A, Raluca Nanu - clasa a XII-a B, Loredana Strugariu - clasa a XII-a C, Gheorghe Cotos, Andreea Mălina Panciuc/Lungu, Ioana Buzic - clasa a XII-a D, Iulian Halip - clasa a XII-a E, Raluca Juravle - clasa a XII-a F, Nicoleta Mitrofan - clasa a XII-a G, pentru managerierea colectivelor de elevi de-a lungul celor 4 ani, dar și pentru implicarea și organizarea finalului de an școlar.

Cursul festiv a fost moderat de dirigintele amfitrion, prof. Iulian Halip, și s-a bucurat de prezența primarului Bogdan Loghin, care a transmis și un cuvânt de început. Au mai fost prezenți: directorul colegiului, prof. Adrian Puiu, directorul adjunct, prof. Luminița Lăzărescu, care a dat citire și listei cu premii și distincții obținute de elevii generației pe parcursul celor 4 ani la fazele județene și naționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare, dar și reprezentantul părinților, Mihaela Horodincă.

Directorul Adrian Puiu a transmis mulțumiri tuturor celor implicați în organizarea Galei premianților și organizarea cursului festiv, întregii comunități școlare „Hurmuzachi”, „care, întotdeauna, și-a onorat și apreciat așa cum se cuvine blazonul: <tradiție, excelență, performanță>”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Gala premianților”, la Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 3205 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Gala premianților”, la Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei