Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 291 (7292)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

INVITAŢIE la CONFERINŢA DE LANSARE a proiectului IMPULS – Îmbunătăţirea cunoştinţelor angajaţilor şi promovarea învăţării pe tot parcursul vieţii în rândul companiilor din Regiunea Nord-Est, cod MySmis 128044

Miercuri, 18 decembrie 2019, ora 14:00 Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, etaj II, sala 5

 

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava are plăcerea de a vă invita să participaţi la Conferinţa de lansare a proiectului IMPULS – Îmbunătăţirea cunoştinţelor angajaţilor şi promovarea învăţării pe tot parcursul vieţii în rândul companiilor din Regiunea Nord-Est, cod MySmis 128044.

Proiectul IMPULS – Îmbunătăţirea cunoştinţelor angajaţilor şi promovarea învăţării pe tot parcursul vieţii în rândul companiilor din Regiunea Nord-Est, cod MySmis 128044 este implementat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Asociaţia ”CONSENSUAL” şi este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020.

Obiectivul general al proiectului constă în promovarea unei ocupări sustenabile şi de calitate a forţei de muncă, sprijinirea mobilităţii forţei de muncă prin implementarea unor măsuri de îmbunătăţire a accesului egal la învăţarea pe tot parcursul vieţii pentru toate grupurile de vârstă într-un cadru formal şi non-formal, actualizarea cunoştinţelor, aptitudinilor şi competenţelor forţei de muncă şi promovarea unor căi de învăţare flexibile, inclusiv prin orientare profesională, în judeţele Suceava şi Iaşi.

Proiectul se desfăşoară pe o perioadă de 18 luni, în intervalul 25 octombrie 2019 – 24 martie 2021, iar principalele rezultate  preconizate sunt: organizarea a 2 conferinţe de lansare şi a 6 caravane pentru distribuirea rezultatelor studiului realizat în cadrul proiectului; informarea publicului ţintă prin transmiterea a 18 newsletter-e lunare, precum şi prin derularea unei campanii mass-media şi on-line; organizarea a 36 de prezentări şi a 4 workshop-uri de informare pentru IMM-uri; furnizarea de programe de iniţiere/calificare/recalificare/perfecţionare/specializare către minim 330 de angajaţi; amenajarea şi dotarea unei săli pentru derularea activităţilor proiectului; realizarea unui studiu regional şi sprijinirea a 36 de IMM-uri, prin servicii personalizate, în vederea elaborării şi introducerii unor programe de învăţare la locul de muncă.

Valoarea totală a proiectului este de 3.152.892,08 lei, din care 2.679.958,26 lei contribuţia Uniunii Europene şi 472.933,82 lei contribuţie din bugetul naţional.

Având în vedere faptul că locurile sunt limitate, vă rugăm să confirmaţi prezenţa dumneavoastră prin completarea talonului de înscriere.

Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta la numărul de telefon 0230 521 506, prin e-mail la proiectimpuls@ccisuceava.ro, sau direct de la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava din str. Universităţii nr. 15-17, etaj 1, camera 10.

Cu stimă, Lucian GHEORGHIU
Manager de Proiect
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului INVITAŢIE la CONFERINŢA DE LANSARE a proiectului IMPULS – Îmbunătăţirea cunoştinţelor angajaţilor şi promovarea învăţării pe tot parcursul vieţii în rândul companiilor din Regiunea Nord-Est, cod MySmis 128044.
 Vizualizări articol: 1206 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
INVITAŢIE la CONFERINŢA DE LANSARE a proiectului IMPULS – Îmbunătăţirea cunoştinţelor angajaţilor şi promovarea învăţării pe tot parcursul vieţii în rândul companiilor din Regiunea Nord-Est, cod MySmis 1280440.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei