Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 291 (7292)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Solicitare

Deputatul Ioan Balan vrea să afle care sunt planurile de investiţii pentru extinderea reţelei de gaze naturale în Moldova

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan şi-a exprimat încrederea că noul ministru al Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil-Daniel Popescu, va acorda o atenţie deosebită zonei Moldovei în ceea ce priveşte investiţiile.

„De mai mulţi ani, autorităţile administraţiei publice locale au solicitat diferitelor guverne să susţină extinderea reţelelor magistrale de furnizare a gazelor naturale, care ar fi generat efecte de antrenare în economia locală şi ar fi generat o alternativă viabilă pentru încălzirea locuinţelor, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural”, a arătat Ioan Balan.

Parlamentarul sucevean l-a întrebat pe ministrul Virgil-Daniel Popescu despre planurile investiţionale ale Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri pentru Regiunea de Nord-Est în anul 2020, în special cu privire la extinderea reţelelor de furnizare a gazelor naturale, dar şi pentru modernizarea reţelelor de transport a energiei electrice.

„Reţelele de energie electrică din Regiunea de Nord-Est au o vechime foarte mare, motiv pentru care cele mai multe întreruperi ale furnizării energiei electrice se produc în această regiune. În condiţiile în care domeniul dumneavoastră de competenţă include şi mediul de afaceri, vă rog să precizaţi ce demersuri concrete aveţi în vedere astfel încât în viitorul apropiat investitori străini strategici (din industrie sau din sectorul serviciilor) să decidă să deschidă unităţi de producţie în Regiunea de Nord-Est, cu scopul creşterii Produsului Intern Brut pe locuitor în această parte de ţară”, este una din lămuririle cerute de Ioan Balan ministrului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Ioan Balan vrea să afle care sunt planurile de investiţii pentru extinderea reţelei de gaze naturale în Moldova.
 Vizualizări articol: 1340 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Deputatul Ioan Balan vrea să afle care sunt planurile de investiţii pentru extinderea reţelei de gaze naturale în Moldova1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei