Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 291 (7292)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Din partea Primăriei Suceava

3.000 de cadouri au fost împărțite copiilor, miercuri, în centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Moș Crăciun, încărcat cu 3.000 de cadouri pentru copii, din partea Primăriei Suceava, a venit miercuri seara în centrul Sucevei, pe scena de lângă bradul de Crăciun.

La întâlnirea cu  Moș Crăciun nu aveau cum lipsi colindătorii din cadrul unităților de învățământ sucevene, pregătiți cu fel de fel de surprize muzicale.

Atât cei care au urcat pe scenă, să colinde publicul, cât și cei care se aflau încolonați pe un culoar special format și păzit de Poliția Locală, în jurul bradului, au avut ocazia să se întâlnească față în față cu Moș Crăciun, care a venit, chemat fiind de primarul Ion Lungu și de oamenii din public.

La împărțirea cadourilor, printre ajutoarele Moșului s-a numărat și viceprimarul Lucian Harșovschi, împreună cu angajați din primărie, astfel încât operațiunea să decurgă cât mai rapid și să nu se aglomereze prea tare scena, pe care cântau și colindătorii.

Un moment surpriză a venit din partea primarului Ion Lungu, care, inspirat de atmosfera de sărbătoare și de prezența colindătorilor, și-a amintit un colind tradițional, pe care l-a interpretat, dedicându-l sucevenilor.

 „Conform tradiției, pentru al 16-lea an consecutiv, Moș Crăciun a venit la copii cuminți din municipiu. Avem un Moș darnic, cadourile sunt mai consistente. Ne mai lipsește zăpadă, pentru a avea o atmosferă de vis, aici, în centru, care este foarte frumos aranjat pentru sărbători. Nu o spun doar eu, ci o mulțime de oameni. Îi așteptăm pe suceveni și la celelalte evenimente care au loc aici, în colaborare cu Consiliul Județean, în cadrul programului Crăciun în Bucovina, iar pe 31 Decembrie, la Revelionul în aer liber”, a spus edilul sucevean.

În continuare, centrul Sucevei a răsunat de frumoasele colinde ale copiilor, în timp ce  Moșul și ajutoarele sale împărțeau cadourile, în continuare fiind susținut și un frumos spectacol folcloric, cu renumiți artiști din Bucovina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 3.000 de cadouri au fost împărțite copiilor, miercuri, în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 1260 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.000 de cadouri au fost împărțite copiilor, miercuri, în centrul Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei