Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 291 (7292)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un biciclist în vârstă de 70 de ani a murit după ce a fost acroșat de o autoutilitară

Joi, 12 Decembrie 2019 (17:10:26)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 70 de ani, care se deplasa pe o bicicletă, a suferit leziuni grave după ce a fost acroșat de o mașină pe DN 2H Rădăuți-Milișăuți, victima decedând câteva ore mai târziu la Spitalul Județean Suceava. Accidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 13.40, pe DN 2H, în apropiere de Bădeuți.

Din cercetările preliminare ale poliției rezultă că bărbatul în vârstă de 70 de ani, din municipiul Rădăuți, se deplasa cu bicicleta pe direcția Rădăuți-Milișăuți, iar în apropiere de Bădeuți a efectuat un viraj la stânga, spre o păstrăvărie. Din spate venea o autoutilitară Mercedes Vito, al cărei șofer, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Covasna, depășea un autoturism. Înainte de a reveni pe banda din drepta, șoferul autoutilitarei a fost surprins de apariția în față a biciclistului care vira la stânga. Șoferul a tras de volan stânga, însă nu a reușit să evite impactul, acroșând bicicleta. Biciclistul s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil, lovindu-se la cap. El a fost preluat de o ambulanță și transportat în stare gravă la Spitalul Județean, având, printre alte leziuni, un traumatism cranian sever. Din păcate, septuagenarul nu a putut fi salvat.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, continuând cercetările pentru a stabili condițiile exacte în care s-a produs accidentul cu final tragic. Modul de producere a accidentului este unul destul de complicat, polițiști evitând să se pronunțe deocamdată privind o vinovăție exclusivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un biciclist în vârstă de 70 de ani a murit după ce a fost acroșat de o autoutilitară.
 Vizualizări articol: 1515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un biciclist în vârstă de 70 de ani a murit după ce a fost acroșat de o autoutilitară5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei