Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 291 (7292)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Momente artistice

Artişti de elită, invitaţi la Gala „Top 10 Suceveni”, ediţia a VIII-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Evenimentul va avea loc vineri, 13 decembrie, la Prestige Ballroom Suceava
Gala „Top 10 Suceveni” va fi transmisă în direct de Bucovina TV şi pe www.monitorulsv.ro începând cu ora 18:30

 

La Gala „Top 10 Suceveni”, ediţia a VIII-a, eveniment care va avea loc vineri, 13 decembrie, la Prestige Ballroom Suceava,şi care va fi transmis în direct de Bucovina TV şi pe www.monitorulsv.ro începând cu ora 18:30, vor evolua artişti de elită, oameni foarte cunoscuţi şi apreciaţi de public. În ordinea intrării în programul pregătit de organizatori, aceştia sunt: Formaţia de pop-opera Dimma'S, actorul George Mihăiţă şi naistul Nicolae Voiculeţ. În prima parte a Galei, profesorul Johannes Raimund Onesciuc ne va încânta cu muzică ambientală interpretată la pian.

La fel ca şi în anii trecuţi, seara Galei este una specială, plină de magie, de emoţie, când organizatorii vor recompensa oamenii obişnuiţi, dar absolut speciali, care fac lucruri deosebite pentru semenii lor, dar este şi o seară cu multe momente artistice care să-i binedispună pe cei peste 500 de participanţi.

 

Formaţia de pop-opera Dimma'S

Formaţia de pop-opera Dimma'S,una dintre puţinele trupe de pop-opera din ţară, este formată din muzicieni profesionişti care îşi dezvoltă o carieră în domeniul muzical: Nicolae Ilincăi – tenor, Claudiu Chereji – tenor, Aurelian Filip – bariton, Anton Babiaş – bas, patru tineri talentaţi (doi dintre ei suceveni) profesionişti, în plină ascensiune în domeniul muzical.

Povestea formaţiei a început în 2017. „Noi suntem un grup vocal pop-opera format din artişti profesionişti în domeniu. Eleganţa şi seriozitatea sunt două cuvinte care caracterizează ceea ce facem şi ceea ce vrem să vă oferim. De la <O sole mio>, până la <Să nu-mi iei niciodată dragostea>, repertoriul nostru este unul variat şi acoperă toate genurile de muzică care exprimă eleganţă”, spun despre ei artiştii. 

Dimma’S le promite invitaţilor de la Gala „Top 10 Suceveni” momente muzicale unice. Publicul va fi încântat şi receptiv la genul de muzică pe care tinerii îl promovează, muzică de operă îmbrăcată într-o haină modernă, accesibilă, însă sensibilă şi romantică deopotrivă.

 

George Mihăiţă, actorul care şi-a pus harul artistic în slujba teatrului românesc

George Mihăiţă, un actor complet, cu experienţă în film şi, mai ales, în teatru, a acceptat invitaţia noastră de a participa anul acesta la Gala „Top 10 Suceveni”. A interpretat zeci de roluri în piese de teatru la Teatrul de Comedie, Teatrul L. S. Bulandra, teatrul Naţional I. L. Caragiale etc., în film (Reconstituirea/1968, regizat de Lucian Pintilie fiind un film de referinţă al cinematografiei româneşti), apariţii TV, în piese de teatru, seriale sau emisiuni de divertisment. Ajucat în peste 60 de filme, 30 de piese de teatru la televiziune şi peste 50 de spectacole la Teatrul de Comedie, teatru al cărui director este începând din anul 2000. În decembrie 2002 a fost decorat cu Ordinul naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler, alături de alţi actori, „pentru devotamentul şi harul artistic puse în slujba teatrului românesc, cu prilejul împlinirii unui veac şi jumătate de existenţă a Teatrului Naţional din Bucureşti”.

 

Naistul Nicolae Voiculeţ, un muzician complex

Naistul Nicolae Voiculeţ, unul dintre apărătorii şi continuatorii valorilor autentice româneşti, ne va încânta la Gală cu un program deosebit. Artistula urcat pe scenă încă de la vârsta de cinci ani şi a cântat alături de orchestre mari ale vremii. A continuat prin a participa la cele mai prestigioase festivaluri de creaţie, obţinând de fiecare dată locul întâi, atât pentru maniera interpretării vocale, cât şi pentru cea dirijorale.

Muzician de excepţie, Nicolae Voiculeţ, indiferent de genul muzical pe care îl performează şi de publicul căruia i se adresează, rămâne acelaşi om de valoare şi muzician complex (dirijor, compozitor şi interpret), complet nobil, a cărui unică motivaţie este vindecarea oamenilor prin sunet. Nicolae Voiculeţ, un artist evoluat în spirit, în artă şi-n dragoste de semeni, continuă să-şi elogieze pământul natal prin cântec, în întreaga lume, lucru pe care îl va face şi în seara Galei „Top 10 Suceveni”, vineri, 13 decembrie, la Prestige Ballroom Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Artişti de elită, invitaţi la Gala „Top 10 Suceveni”, ediţia a VIII-a.
 Vizualizări articol: 2477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Artişti de elită, invitaţi la Gala „Top 10 Suceveni”, ediţia a VIII-a3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei