Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 291 (7292)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie judecători

Tâlharul cu cuțit de la Catena, internat la Spitalul Grajduri Iași

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul prins de polițiști la aproximativ două ore după ce a intrat cu un cuțit în farmacia Catena din centrul Sucevei și le-a amenințat pe cele două angajate în scop de tâlhărie a ajuns din arestul poliției județene, unde a stat 24 de ore, la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Pădureni – Grajduri Iași. Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Suceava, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava. Pentru că există dubii serioase privind  discernământul tânărului în vârstă de 33 de ani, din Broșteni, s-a luat decizia internării provizorie a acestuia, până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. Tânărul va fi expertizat psihiatric de specialiști, care vor decide cu această ocazie dacă acesta a avut sau nu discernământ la comiterea faptei. 

Luni după-amiază, angajatele de la cel puțin două farmacii din zona centrală a Sucevei au observat că un tânăr cu comportament dubios, agitat, se plimbă prin dreptul unităților și intră în interior, unde întreabă de medicamente psihotrope care nu pot fi eliberate decât cu rețete speciale.

În jurul orei 19.20, atacatorul a intrat în farmacia Catena, de peste drum de Profi, pe pietonala centrală. El mai intrase încă o dată în această farmacie, întrebând de medicamentele cu efect psihotrop. După cum se vede și pe imaginile de pe camerele de supraveghere, la ora jafului, individul a intrat în farmacie când în interior erau doar cele două angajate. A scos un cuțit și s-a îndreptat spre una dintre ele, amenințând-o cu moartea. Individul a tras-o pe farmacistă spre sertarul cu bani. Amenințând-o și pe cea de-a doua angajată, bărbatul a solicitat să i se dea banii proveniți din încasări. El a luat din casa de marcat suma de 680 de lei, după care a încercat să părăsească farmacia. De bună credință, vrând să ajute, un bărbat care se afla în exteriorul farmaciei a blocat ușa, pentru a nu-l lăsa pe individ să scape.  Atacatorul s-a lovit violent de ușă, după care a revenit lângă una din farmaciste și a amenințat-o din nou cu cuțitul. Disperată, femeia i-a făcut semn celui de afară să îl lase se plece, fiindu-i frică pentru viața sa. A fost momentul în care individul a ieșit pe ușa farmaciei și a fugit.

Tânărul a fost prins două ore mai târziu, la o sală de jocuri. Polițiștii și-au luat măsuri de precauție la acțiunea de prindere, știind că au de a face cu un individ înarmat cu un cuțit și foarte agresiv. Aceștia au intervenit în forță și l-au încătușat pe tânărul care a opus rezistență.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tâlharul cu cuțit de la Catena, internat la Spitalul Grajduri Iași.
 Vizualizări articol: 1407 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tâlharul cu cuțit de la Catena, internat la Spitalul Grajduri Iași0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei