Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 222 (6932)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infracţiuni în lanţ

Un tractorist care transporta ţigări de contrabandă a izbit două maşini de pompieri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din comuna Izvoarele Sucevei s-a ales cu un dosar penal pentru distrugere şi contrabandă, după ce a lovit cu tractorul două maşini de pompieri care acţionau pentru stingerea unui incendiu. El şi-a continuat apoi drumul, cu poliţia pe urmele sale, trecând cu tractorul peste tot ce i-a ieşit în cale şi oprindu-se într-un copac de pe malul unui pârâu. După ce a dispărut în pădurea din apropiere, poliţiştii au descoperit în interiorul tractorului o cantitate importantă de ţigări de contrabandă.

Incidentul s-a petrecut marţi seara, în jurul orei 22.00, în timp ce mai multe echipaje de pompieri acţionau pentru stingerea unui incendiu la o gospodărie din comuna Izvoarele Sucevei. O patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Pojorâta a sesizat faptul că un utilaj forestier de tip TAF a demarat cu viteză dinspre satul Izvoarele Sucevei către comuna Cârlibaba şi a acroşat două autospeciale ale pompierilor care interveneau la stingerea incendiului. După ce a lovit autospecialele, şoferul tractorului şi-a continuat drumul, poliţiştii pornind pe urmele sale. Cel de la volanul tractorului a trecut peste un gard şi peste o motocicletă parcată în zonă, fiind somat de poliţişti, inclusiv cu folosirea armamentului din dotare, să oprească. La un moment dat, tractoristul a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit drumul şi s-a izbit cu tractorul într-un copac de pe malul râului Izvor. A coborât din utilaj şi a fugit de poliţişti în zona împădurită din preajmă. Pentru prinderea şi identificarea tractoristului, alături de poliţişti a acţionat şi un echipaj al poliţiei de frontieră.

În urma verificării interiorului utilajului forestier, poliţiştii au identificat 2.488 de pachete cu ţigări de contrabandă cu timbru de proveninţă ucraineană, o plăcuţă de înregistrare auto şi alte bunuri.Țigările, în valoare de circa 28.730 lei, au fost confiscate, iar utilajul forestier, în valoare de circa 100.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră din comuna Izvoarele Sucevei. În urma cercetărilor şi a verificărilor făcute de poliţişti, aceştia au stabilit un principal suspect care ar fi putut fi la volanul utilajului forestier, în persoana unui tânăr de 18 ani din comună. Cercetările sunt continuate acum pentru comiterea infracţiunilor de contrabandă şi distrugere şi pentru identificarea şi probarea suspectului care a comis infracţiunile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tractorist care transporta ţigări de contrabandă a izbit două maşini de pompieri.
 Vizualizări articol: 2309 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tractorist care transporta ţigări de contrabandă a izbit două maşini de pompieri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei