Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 222 (6932)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În decembrie

Municipiul Suceava va găzdui o etapă a Eurovisionului din 2019

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În luna decembrie a acestui an municipiul Suceava va găzdui o etapă regională a cunoscutului concurs muzical Eurovision, în vederea desemnării reprezentantului României la etapa finală, care va avea loc în 2019, la Tel Aviv.

„Am primit o solicitare din partea Televiziunii Române să fim parteneri, co-producători pentru ediția 2019 a festivalului de muzică Eurovision. La Suceava ar urma să aibă loc o finală regională, în decembrie 2018. Am dat răspuns că suntem de acord, pentru promovarea imaginii municipiului”, a anunțat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Întrebat de ce anul trecut, când municipalitatea a primit aceeași propunere, nu s-a ajuns la o înțelegere, din cauza aspectelor financiare, edilul sucevean a oferit o serie de explicații:

„Am să mă implic să gestionez problema personal. Data trecută când ni s-a solicitat acest parteneriat au apărut unele discuții între salariații din primărie și cei de la televiziunea română vizavi de unele categorii de cheltuieli pe care noi nu le putem deconta. Abia după eveniment am aflat că se putea atrage și capital privat în acest parteneriat, firmele beneficiind în schimb de publicitate. De această dată cred că vom găsi soluția la această problemă, prin atragerea unor parteneri privați. N-ar trebui să ratăm această posibilitate de promovare a orașului Suceava și a Bucovinei, motiv pentru care am și dat un răspuns pozitiv”.

Decizia ca etapa regională a Eurovision România să aibă loc la Suceava nu a fost luată încă, Televiziunea Română făcând aceeași propunere și altor orașe.

Singura variantă pentru desfășurarea etapei Eurovision la Suceava, în decembrie, este în sala de spectacole a Teatrului „Matei Vișniec”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Municipiul Suceava va găzdui o etapă a Eurovisionului din 2019.
 Vizualizări articol: 3010 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Municipiul Suceava va găzdui o etapă a Eurovisionului din 20190.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei