Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 222 (6932)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Licitație finalizată

Contractul de extindere a gazului metan în Burdujeni Sat va fi semnat miercurea viitoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de extindere a rețelei de gaz metan în cartierul Burdujeni Sat, precum și în Cartierul Tinereții, de pe Dealul Mănăstirii, vor demara chiar din toamna acestui an, contractul de execuție urmând să fie semnat săptămâna viitoare.

„Miercurea viitoare va fi semnat contractul de extindere a rețelelor de gaz metan în cartierele Burdujeni Sat și Dealul Mănăstirii. În total sunt 33 de străzi pe care se extinde rețeaua de gaz metan, la un număr de 1300 de case. Valoarea estimată a lucrărilor scoase la licitație a fost de 3,9 milioane de lei, valoarea ofertată de Test Prima fiind de 3,711 milioane de lei, respectiv 94,2% din valoarea estimată inițial”, a anunțat miercuri primarul Sucevei, Ion Lungu.

Termenul de executare a lucrărilor este de 36 de luni. Semnarea contractului este posibilă odată cu soluționarea finală a contestațiilor depuse la CNSC și în instanțele de judecată de către o asociere de firme, unul din cei trei competitori pentru realizarea acestei investiții.

„Sper să demarăm lucrările anul acesta, pentru că avem nevoie să fie introdus întâi gazul metan pe anumite străzi, care sunt în plan pentru a fi asfaltate.

Un exemplu în acest sens este strada Lev Tolstoi, unde s-au sistat lucrările de asfaltare, până la introducerea gazului metan, pentru a nu se ajunge în situația de a sparge strada proaspăt asfaltată, când se introduc conductele de gaz. În aceeași situație este strada Vasile Pârvan, care este prinsă în proiectul european pentru cele 40 de autobuze electrice, acolo urmând să fie amenajat dispeceratul pentru transportul electric”, a adăugat edilul sucevean, care așteaptă să aibă o primă discuție cu reprezentanții firmei, după semnarea contractului, pentru a stabili o strategie clară, pentru demararea lucrărilor cu celeritate.

Noile rețele de gaz metan urmează să fie realizate pe 33 de străzi, la 1300 de imobile, pe o distanță totală de 28,5 km.

Străzile din Burdujeni Sat pe care va fi extinsă rețeaua de gaz metan sunt: 22 Decembrie, Căpitan Grigore Andrei, Iasomiei, Alunului, Eternității, Spicului, Ștefan Răzvan, Titu Maiorescu, Marin Preda, Camil Petrescu, Înfrățirii, Ștefan Luchian, Crângului, Ioan Nistor, Dobrilă Eugen, Făgetului, Molidului, Plevnei, Ecaterina Teodororiu, Pictor Panaitean,  Victor Babeș, Mioriței, Căprioarei, Lev Tolstoi, Tiberiu Popeia, Pietrăriei, Vasile Pârvan, Cuza Vodă.

Străzile din cartierul de pe Dealul Mănăstirii sunt: Mircea Hrișcă, Demostene Botez, Eusebiu Camilar, Mircea Motrici și Constantin Sofroni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contractul de extindere a gazului metan în Burdujeni Sat va fi semnat miercurea viitoare.
 Vizualizări articol: 1473 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Contractul de extindere a gazului metan în Burdujeni Sat va fi semnat miercurea viitoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei