Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 115 (6825)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Căutări la final

Salvamontiştii dorneni au găsit trupul neînsufleţit al colegului lor Sorin Liviu Pandelea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După aproape şase luni de la tragedia în urma căreia două persoane şi-au pierdut viaţa în munţii Călimani după ce au fost surprinse de avalanşă, ieri a fost găsit şi trupul lui Sorin Liviu Pandelea. Într-un scurt comunicat de presă, Salvamont Vatra Dornei a anunţat că operaţiunile de căutare s-au încheiat. „Căutările din munții Călimani au luat sfârșit. Salvamontiștii dorneni au descoperit azi corpul neînsuflețit al colegului Sorin Liviu Pandelea, dispărut în avalanşa din data de 1 decembrie”, se menţionează în comunicat.

La operaţiunile de căutare de ieri au participat opt salvamontişti, iar în ultima săptămână au avut loc misiuni zilnice.

Din datele oferite de colegii lui Sorin Liviu Pandelea, trupul neînsufleţit se afla pe linia de alunecare a avalanşei, dar terenul foarte accidentat cu multe ravene a îngreunat foarte mult operaţiunile de căutare. Trupul lui Sorin Liviu Pandelea urma să ajungă acasă, la Vatra Dornei, în noaptea de miercuri spre joi, după ce criminaliştii de la poliţiei şi-au finalizat munca la faţa locului.

Sorin Liviu Pandelea va fi îngropat alături de cea cu care a împărţit pasiunea pentru munte şi cu care convieţuia, decedată la rândul ei în decembrie anul trecut, Nathalie-Renee Josse.

Anul trecut, pe 1 decembrie, trei alpinişti care au plecat să arboreze Drapelul Naţional pe Pietrosul Călimani, Lucian Drăgan, Sorin Liviu Pandelea şi Nathalie-Renee Josse, au fost surprinşi de o avalanşă în timp ce urcau spre vârf. Salvatorii au reuşit să-l salveze doar pe unul dintre cei trei, Lucian Drăgan, care a reuşit să prindă o pungă de aer sub zăpadă, să iasă la suprafaţă şi apoi să sune pentru a da alarma. Salvatorii care au mers în căutarea celor trei au găsit şi trupul neînsufleţit al tinerei Nathalie-Renee Josse.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salvamontiştii dorneni au găsit trupul neînsufleţit al colegului lor Sorin Liviu Pandelea.
 Vizualizări articol: 2350 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Salvamontiştii dorneni au găsit trupul neînsufleţit al colegului lor Sorin Liviu Pandelea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei