Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 115 (6825)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inconştienţi

O şoferiţă beată a avariat două autoturisme în parcarea din faţa unei şcoli

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea sub influenţa alcoolului este considerată una dintre cele mai grave abateri în cadrul legislaţiei rutiere, însă, din păcate, este destul de des întâlnită pe drumurile noastre. Controalele efectuate de poliţişti tot mai des în trafic au dus la identificarea unor astfel de persoane, care fie că au scăpat vehiculele de sub control, producând accidente, fie au fost pur şi simplu opriţi în trafic de poliţişti şi sancţionaţi.

Marţi seara, în jurul orei 18.30, poliţiştii unui echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus au observat pe partea dreaptă a sensului de mers Putna – Vicovu de Jos, în parcarea din faţa Şcolii Speciale Bivolărie din oraş, trei autoturisme avariate. În urma cercetărilor efectuate, au stabilit că Liliana T., de 43 de ani, din Vicovu de Sus, în timp ce conducea un autoturism marca Ford Focus pe strada Ştefan cel Mare din oraş, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul autoturismului, care a părăsit şoseaua şi a pătruns în parcarea amplasată în faţa Şcolii Speciale Bivolărie, unde a acroşat şi avariat două autoturisme staţionate. Femeia a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 1,28 mg/l alcool în aerul expirat, iar ulterior i s-au recoltat mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Poliţiştii fac în continuare cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

 

S-au ales cu dosare penale pentru nerespectarea legislaţiei rutiere

În aceeaşi zi, în jurul orei 12.00, Ioan H., de 44 de ani, din comuna Forăşti, ce conducea un moped pe un drum comunal din zona satului Oniceni, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a căzut pe şosea. În urma impactului cu carosabilul, bărbatul a suferit mai multe contuzii, fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a primit îngrijiri medicale. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, recoltându-i-se probe de sânge. Verificările ulterioare au arătat că bărbatul nu are permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, pe numele său fiind deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu o alcoolemie peste limita legală şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Un control de rutină efectuat de poliţiştii rădăuţeni în timpul nopţii care a urmat a dus la oprirea în jurul orei 00.10 a unui autoturism Ford Escort, condus de Daniel S., de 41 de ani, din municipiul Rădăuţi. Întrucât acesta mirosea a alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din cauza faptului că nu s-a conformat solicitărilor de a fi condus la Spitalul Rădăuţi, a fost încătuşat de către poliţişti şi condus la unitatea medicală, unde i-au fost recoltate două probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Bărbatul s-a ales la rândul său cu un dosar penal pentru infracţiunile dea conduce pe drumurile publice un autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere şi conducerea unui vehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O şoferiţă beată a avariat două autoturisme în parcarea din faţa unei şcoli.
 Vizualizări articol: 2144 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O şoferiţă beată a avariat două autoturisme în parcarea din faţa unei şcoli0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei