Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 115 (6825)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Premiere

Elevi de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava, premiaţi la un concurs naţional desfăşurat la Iaşi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai mulţi elevi de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava au fost premiaţi la Concursul Naţional „Tradiţii şi Creativitate”, ediţia a VI-a, desfăşurat sâmbătă, 19 mai, la Colegiul Tehnic ,,Ion Holban” din Iaşi. La concurs au participat elevi din clasele a IX-a, a X-a, a XI-a, a XII-a, pe domenii tehnice şi pe ani de studiu. La acest eveniment au participat peste 250 de elevi şi 100 de cadre didactice, respectiv 154 de elevi din învăţământul special şi 103 elevi din învăţământul de masă. De la Suceava au participat nouă elevi, însoţiţi de trei cadre didactice.

În urma susţinerii probelor de concurs, cei mai buni elevi din competiţie au fost premiaţi. Elevii Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava s-au prezentat onorabil, reprezentând unitatea cu succes, pe domeniile la care au participat. La secţiunea Textile – pielărie: Locul I – Ana Maria Purşega, prof. îndrumători Nicoleta Croitoriu/Carmen Mahalu; Locul III - Petruţa Nemesniciuc, prof. îndrumători Carmen Mahalu/Camelia Filipiuc; la Construcţii: Locul I –Andrei Dediu, prof. îndrumător Diana Ţîmpău, Locul I - Alexandru Havriliuc, prof. îndrumător Silvia Mujdei, Locul II – Gheorghe Raicu, prof. îndrumător Silvia Mujdei, Locul III –Nicolae Traian Băcilă, prof. îndrumător Diana Ţîmpău; la Mecanică: Locul I – Şerban Ciprian, prof. îndrumător Ovidiu Irimia, Locul II – Andrei Botez, prof. îndrumător Ovidiu Irimia, Locul III – Andrei Spoială, prof. îndrumător Ovidiu Irimia.

 

Abilităţi practice de lucru

Proiectul şi-a propus să stimuleze iniţiativele cadrelor didactice şi ale elevilor privind participarea la activităţi din afara ariei curriculare, pentru a demonstra aptitudini şi interese care le vor permite accesul la viaţa publică şi o inserţie socio-profesională care să le aducă satisfacţii. Un alt aspect urmărit este cel al desfăşurării comune a multora dintre activităţile în cadrul cărora elevii de la învăţământul special şi public vor lucra împreună, vor coopera şi vor intra în competiţie de pe poziţii egale.

În cadrul acestui concurs, elevii îşi dezvoltă abilităţi practice şi de lucru în echipă, existând posibilitatea de afirmare la nivel naţional. Profesoara Nicoleta Croitoriu a declarat că acest concurs a avut un impact pozitiv asupra participanţilor, datorită organizării exemplare, aşa că atât elevii cât şi profesorii doresc să mai participe la asemenea activităţi antrenante şi interesante din domeniul tehnic. În cadrul concursului „Tradiţii şi Creativitate” există şi o secţiune dedicată profesorilor - Simpozionul naţional cu tema „Imaginaţie şi creativitate în demersul instructiv – educativ".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevi de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava, premiaţi la un concurs naţional desfăşurat la Iaşi.
 Vizualizări articol: 1433 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Elevi de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava, premiaţi la un concurs naţional desfăşurat la Iaşi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei