Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 115 (6825)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Luat de ape

Un bărbat şi-a găsit sfârşitul în timp ce încerca să treacă râul Siret cu căruţa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De o descoperire macabră a avut parte un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Dolhasca, care a zărit în apele râului Siret cadavrul unui bărbat. Silvicultorul care trecea prin preajmă a observat trupul fără viaţă marţi, în jurul orei 10.00, în zona satului Slobozia al comunei Fântânele, şi a dat alarma.

La faţa locului au ajuns poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ipoteşti, care în urma verificărilor efectuate au stabilit faptul că în după-amiaza zilei de luni Săvel Calistru, de 58 de ani, din comuna Fântânele, s-a deplasat cu căruţa la o stână ce se află amplasată pe malul stâng al râului Siret, pe teritoriul comunei Vorona din judeţul Botoşani, traversând prin apă râul Siret. La întoarcere, în jurul orei 19.00, în momentul în care a încercat să traverseze din nou spre casă râul Siret, căruţa a fost luată de curenţi, bărbatul cel mai probabil căzând din atelaj şi înecându-se. Cadavrul bărbatului a fost observat de către pădurar în mijlocul albiei râului, pe o dună de pietriş.

La locul nenorocirii au ajuns pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, care au scos cadavrul din apă. La o distanţă de circa 200 de metri faţă de locul unde a fost găsit cadavrul, în amonte, a fost găsită şi căruţa distrusă, cu tot cu cal, care era mort. O examinare primară a cadavrului bărbatului de către criminalişti nu a dus la identificarea unor urme vizibile de violenţă. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Suceava, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii. Cercetările sunt continuate de către poliţişti, în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat şi-a găsit sfârşitul în timp ce încerca să treacă râul Siret cu căruţa.
 Vizualizări articol: 3500 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un bărbat şi-a găsit sfârşitul în timp ce încerca să treacă râul Siret cu căruţa5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei