Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 115 (6825)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dramă în familie

Soț și soție, octogenari, au murit într-un accident rutier

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un accident rutier petrecut la mijlocul lunii mai pe E 85, la ieșirea din Suceava spre Siret, în dreptul localității Pătrăuți, s-a transformat într-o dublă tragedie, care a lovit aceeași familie. Inițial, o femeie în vârstă de 80 de ani a murit pe loc în urma impactului, însă, ulterior, la Spitalul Județean Suceava a murit și soțul ei, în vârstă de 83 de ani. Cei doi octogenari se deplasau cu un autoturism Dacia Logan, iar impactul din lateral avea să le fie fatal ambilor. Este cel mai grav accident rutier înregistrat în 2018 pe șoselele județului.

Ziua de duminică, 13 mai, a fost una cu ghinion pe șoselele județului. Ploaia căzută în acea zi de duminică a dus la producerea mai multor accidente rutiere, din care două grave. Unul s-a produs  pe E 85, în zona intersecției cu Pătrăuți, și unul pe DN 17, în pădurea de la Ilișești. Așa cum se întâmplă adesea, o dată ce apar condiții mai grele de deplasare, carosabil umed, apar și accidentele rutiere. Asta din cauză că mulți șoferi nu realizează pericolul și nu adaptează viteza la carosabilul ud.

Primul dintre accidente, de la Pătrăuți, a fost deosebit de violent, cu trei mașini implicate.

Cei doi soți care au decedat se aflau într-un autoturism Dacia Logan, condus de Vasile Trihub, în vârstă de 83 de ani, din municipiul Rădăuți. În mașină se mai aflau soția sa, în vârstă de 80 de ani, și încă un bărbat de 55 de ani. Șoferul de 83 de ani circula pe direcția Siret - Suceava.

 

Accidentul ar fi fost provocat de o depășire pe linie continuă

Din primele cercetări ale polițiștilor rutieri rezultă că Dacia a fost acroșată de un autoturism Opel Corsa, al cărui șofer intrase în depășirea Loganului. La volanul Opelului era un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Iași, Ioan Andreescu. Acesta ar fi intrat în depășirea Daciei în zona cu marcaj cu linie continuă, după care, observând că din sens opus vine o mașină, a vrut să revină brusc pe bandă. A fost momentul în care Opelul a acroșat Dacia. În urma acestui acroșaj, Dacia a fost proiectată pe contrasens, unde a fost lovită extrem de violent, în partea laterală dreapta, de o Skoda care rula regulamentar, dinspre Suceava.

Femeia în vârstă de 80 de ani, pasageră pe scaunul din dreapta, a resimțit în plin șocul și a decedat pe loc. Soțul ei, bărbatul de la volan, a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, în stare aparent stabilă. Vârsta înaintată și leziunile i-au fost însă fatale și bătrânului.

Singurul scăpat cu viață dintre ocupanții Daciei a fost bărbatul în vârstă de 55 de ani.

Ceilalți doi șoferi implicați în accident au fost verificați cu etilotestul, rezultând că nu au consumat alcool.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. Dacă vor exista nelămuriri și contradicții, este posibil ca în cauză să se dispună și efectuarea unei expertize de specialitate, privind condițiile exacte în care s-a produs accidentul.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Soț și soție, octogenari, au murit într-un accident rutier.
 Vizualizări articol: 6939 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Soț și soție, octogenari, au murit într-un accident rutier3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei