Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 feb 2017 - Anul XXII, nr. 38 (6454)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

Băişanu vrea organizarea unui congres naţional extraordinar de alegeri în ALDE

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, solicită organizarea unui congres naţional extraordinar de alegeri în cadrul acestei formaţiuni politice. La propunerea lui Alexandru Băişanu, Biroul Politic Teritorial al ALDE Suceava, din care fac parte toţi aleşii locali, parlamentarii şi preşedinţii de organizaţii locale a votat în unanimitate iniţiativa de organizare a unui Congres Extraordinar al ALDE, în termen de 30 de zile. Alexandru Băişanu a arătat că pentru această propunere au fost respectate toate prevederile statutare. El a arătat că după şedinţa Biroului Teritorial, Delegaţia Permanentă a ALDE Suceava a luat act de această hotărâre, a supus-o dezbaterii şi aprobării. El a explicat că în perioada următoare va fi informată și conducerea centrală a partidului cu privire la hotărârea Organizaţiei Judeţene ALDE Suceava de a susţine desfăşurarea unui Congres Extraordinar.

Alexandru Băişanu a subliniat că a avut această iniţiativă considerând că organizarea unui Congres Extraordinar este un demers oportun şi necesar. „Sunt convins că acest congres va regla mult în bine mecanismele de conducere, organizare şi funcţionare de la toate nivelurile partidului. România şi societatea românească trec printr-o perioadă de criză, iar una din soluţiile de rezolvare stă în dialog, într-o mai bună comunicare. Acest congres extraordinar este un excelent prilej de a pune în dezbatere problemele actuale din societate şi cred cu tărie că vor identificate şi soluţiile necesare”, şi-a justificat Alexandru Băişanu propunerea de organizare a unui congres naţional extraordinar de alegeri.

El a subliniat că într-o perioadă foarte scurtă de timp ALDE a trecut prin două examene electorale extrem de dificile, iar organizaţia din Suceava a partidului a demonstrat că în acest judeţ se poate face performanţă electorală. „Totuşi, cred că dacă am fi corectat la timp unele deficienţe de ordin organizatoric, de la alegerile locale, altul ar fi fost rezultatul acestor alegeri, şi implicit ar fi existat o altă configuraţie politică în Consiliul Judeţean şi în mai multe consilii locale”, a precizat deputatul Alexandru Băişanu. El a arătat că ALDE Suceava a dat startul unei mai bune organizări la nivelul tuturor organizaţiilor locale, şi nu numai din raţiuni exclusiv politice. Liderul organizaţiei judeţene a subliniat că această reorganizare îi implică şi mai mult pe aleşii locali ai ALDE  din fiecare comunitate locală pentru a fi mult mai aproape de cetăţeni şi de nevoile lor. „Asta deoarece vrem să ne îndeplinim angajamentele luate şi nu în ultimul rând de a respecta votul fiecărui cetăţean. Ţin să reafirm că ALDE este un partid deschis care oferă şi primeşte valoare şi aştept să ni se alăture toţi cei care au idei şi soluţii pentru o guvernare performantă şi eficientă în folosul tuturor cetăţenilor din Suceava şi din România”, a încheiat Alexandru Băişanu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu vrea organizarea unui congres naţional extraordinar de alegeri în ALDE.
 Vizualizări articol: 1926 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băişanu vrea organizarea unui congres naţional extraordinar de alegeri în ALDE0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei