Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 feb 2017 - Anul XXII, nr. 38 (6454)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Şansa la viaţă”

Un cadru didactic diagnosticat cu cancer are nevoie urgent de bani pentru un tratament de specialitate în Turcia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un cadru didactic sucevean diagnosticat cu cancer de col uterin are nevoie urgent de bani pentru a ajunge la o clinică din Turcia, unde trebuie să urmeze un tratament costisitor. În acest sens, Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, Asociaţia de părinţi şi absolvenţi ai Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava şi Primăria Suceava organizează marţi, 28 februarie, de la ora 18:30, la Centrul Cultural Bucovina - sala Cinema Modern, spectacolul caritabil „Şansa la viaţă”. Preţul unui bilet este 20 de lei.

Directorul adjunct al Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, Johannes-Raimund Onesciuc, a declarat că „banii obţinuţi în urma evenimentului vor fi donaţi pentru tratamentul de specialitate la o clinică din Turcia. Costurile fiecărei şedinţe de chimioterapie au fost evaluate la 4.000 de euro, fiind necesare şase astfel de şedinţe. Iată motivul pentru care din nou vă cerem ajutorul şi suportul financiar. Cu speranţa că împreună putem oferi o şansă la viaţă, vă mulţumim anticipat”.

Pe scena Centrului Cultural Bucovina - sala Cinema Modern vor evolua Orchestra elevilor de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, dirijor prof. Florin-Silviu Ungureanu, Corul mixt al Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu”, dirijor prof. Iulia Buraciuc, Cvartetul instrumental „Royal”, Cvartetul instrumental coordonat de prof. Petru Tabarcea, Grupul Folk „Symbol”, coordonator prof. Valentin Ianoş.

 

Puteţi dona bani şi în contul deschis la ING Bank Suceava

Cu cât vor fi mai mulţi oameni la spectacol, cu atât suceveanca, un cadru didactic exemplar, care acum trece printr-o perioadă dificilă a vieţii, va putea să ajungă mai repede la clinica din Turcia pentru tratament. Să aduni 24.000 de euro nu este foarte uşor, dar nici imposibil. Fiecare donaţie, cât de mică, este „o şansă la viaţă”. Este important să fie cât mai mulţi cei care înţeleg suferinţa cadrului didactic şi care vor alege să doneze. Suceveanca diagnosticată cu cancer trebuie să fie ajutată acum, trebuie să i se dea speranţa că nu duce această luptă grea de una singură şi că are mulţi prieteni care pot să-i redea „şansa la viaţă”.

Se pot face şi donaţii în contul RO11INGB0000999904268034, deschis la ING Bank Suceava. Toţi cei care vor face donaţii în acest cont trebuie să specifice că suma depusă este pentru cazul umanitar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un cadru didactic diagnosticat cu cancer are nevoie urgent de bani pentru un tratament de specialitate în Turcia.
 Vizualizări articol: 6905 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 3 voturi
Un cadru didactic diagnosticat cu cancer are nevoie urgent de bani pentru un tratament de specialitate în Turcia4.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei