Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 feb 2017 - Anul XXII, nr. 38 (6454)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vacanţele în Bucovina au fost promovate la Târgul de Turism al României de la Bucureşti

Duminică, 19 Februarie 2017 (16:22:04)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că oferta turistică a judeţului a fost promovată, la finalul săptămânii, Târgul de Turism al României. Evenimentul a avut loc perioada 16-19 februarie, la Bucureşti, Consiliul Judeţean Suceava promovând în rândul vizitatorilor proiectele din cadrul marelui program „Hai în Bucovina”.

În cadrul standului judeţului Suceava au mai fost prezenţi în calitate de parteneri şi Centrele Naţionale de Informare şi Promovare Turistică din Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei, Asociaţia „Obcinile Bucovinei” din comuna Fundu Moldovei, dar şi reprezentanţi ai agenţiilor de turism şi ai unităţilor de cazare sucevene, printre care şi cele din oraşul Gura Humorului. Gheorghe Flutur a precizat că în cadrul târgului judeţul Suceava a fost invitat în standul Ministerului Turismului pentru a-şi prezenta oferta, vizitatorii având posibilitatea, şi aici, dar şi în standul propriu, să asiste la demonstraţii practice de încondeiat ouă şi pictat icoane, dar şi să deguste din produsele bio şi tradiţionale din Bucovina.

„Demonstraţiile meşterului popular dar şi produsele din Bucovina au fost extrem de apreciate atât de oficialii ministerului, cât şi de cei care au participat la prezentarea ofertei judeţului, atât în standul Ministerului Turismului, cât şi pe parcursul târgului, în standul judeţului”, a arătat Gheorghe Flutur. El a arătat că la Târgul de Turism al României au participat aproximativ 250 de agenţii de turism şi tour-operatori din 14 ţări. Târgul de Turism al României a fost vizitat de circa 20.000 de persoane. Potrivit estimărilor, la standul judeţului Suceava au fost peste 2.500 de vizitatori, mulţi dintre aceştia interesându-se de modul în care pot să-şi petreacă o vacanţă în Bucovina organizată pe cont propriu, în grupuri de mai multe persoane.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vacanţele în Bucovina au fost promovate la Târgul de Turism al României de la Bucureşti.
 Vizualizări articol: 3189 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vacanţele în Bucovina au fost promovate la Târgul de Turism al României de la Bucureşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei