Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 feb 2017 - Anul XXII, nr. 38 (6454)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Razie de amploare organizată de poliţie în municipiul Suceava şi localităţile din jur

Duminică, 19 Februarie 2017 (11:19:38)
Peste 100 de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava şi al secţiilor şi posturilor de poliţie arondate au organizat joi şi vineri o razie de amploare, scopul fiind prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice. Joi, razia a fost organizată între orele 14.00-22.00, cu preponderenţă în municipiul Suceava. Au fost angrenate 15 autospeciale de poliţie şi două grupe de luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale. Au fost instituite filtre rutiere la toate ieşirile din oraş şi au fost intensificate acţiunile de verificare şi control atât în trafic, cât şi zonele şi mediile predispuse săvârşirii de fapte antisociale. Prezenţa masivă în teren a poliţiştilor a avut şi un rol preventiv şi de descurajare a comportamentelor de tip delictual. Acţiunea a vizat atât domeniul siguranţei rutiere, fiind totodată intensificate activităţile investigative pe linie judiciară şi dispuse măsuri suplimentare pentru creşterea gradului de siguranţă publică.Vineri, în acelaşi interval orar au fost organizate activităţi cu efective sporite în localităţile din mediul rural arondate municipiului Suceava. Au fost intensificate activităţile de patrulare, fiind incluse în itinerarii toate zonele în care se găsesc unităţi de alimentaţie publică şi unităţi comerciale. Luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale – IPJ Suceava, împreună cu poliţiştii din cadrul secţiilor de poliţie, au desfăşurat activităţi de monitorizare şi control în zona discotecilor şi barurilor, nefiind înregistrate agresiuni sau alte evenimente negative.O atenţie deosebită a fost acordată domeniului siguranţei rutiere şi identificării şoferilor care consumă alcool şi urcă la volan. Astfel, au fost verificate peste 200 de vehicule şi au fost testaţi cu aparatul etilotest 102 şoferi.În cadrul raziei au fost aplicate 151 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 45.000 lei.Poliţiştii au reţinut 10 permise de conducere şi au dispus retragerea a 7 certificate de înmatriculare.De asemenea, în cadrul raziei au fost constatate şi 4 infracţiuni, fiind întocmite dosare de cercetare penală. Astfel, vineri, la ora 16.35, un tânăr din comuna Hânţeşti a condus un autoturism pe str. Traian Vuia, în municipiul Suceava, având dreptul de conducere anulat, iar în urma controlului efectuat acesta a prezentat un permis fals.La ora 20.00, un bărbat de 49 ani, din comuna Moara, a condus autoturismul pe DC 71, în localitatea Moara, iar în urma testării aerului expirat a rezultat o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.„Astfel de acţiuni vor fi organizate şi în perioada următoare, creşterea gradului de siguranţă publică fiind o prioritate permanentă a poliţiştilor”, se precizează în comunicatul IPJ Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Razie de amploare organizată de poliţie în municipiul Suceava şi localităţile din jur.
 Vizualizări articol: 5661 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Razie de amploare organizată de poliţie în municipiul Suceava şi localităţile din jur5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei