Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 feb 2017 - Anul XXII, nr. 38 (6454)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

La Shopping City Suceava

A patra ediţie a Târgului de nunţi ”Trend Mariaj”, încununată de succes

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cea mai reuşită ediţie a Târgului de nunţi „Trend Mariaj" s-a desfăşurat weekendul trecut la Shopping City Suceava.

În cele trei zile de eveniment s-au semnat sute de contracte mai ales pentru serviciile care se lasă pe ultima sută de metri, precum invitaţiile, verighetele şi prăjiturile, dar şi decoraţiunile sau serviciile foto şi video. Mii de tineri însurăţei au vizitat centrul comercial pentru a admira standurile deosebite şi amenajările de excepţie realizate de cei mai buni specialişti din domeniu.

La uriaşul târg de nunţi de la Shopping City Suceava viitorilor miri le-au fost prezentate ultimele tendinţe în materie de nunţi. Peste 50 de expozanţi din judeţele Suceava, Botoşani şi Cluj s-au întâlnit cu viitorii însurăţei la târgul de nunţi din incinta centrului comercial, pentru a le oferi cele mai bune sfaturi pentru nuntă.

În cadrul târgului organizat de Shopping City Suceava au fost prezentate numeroase modele de rochii de mireasă, precum şi costume de mire, verighete, servicii foto si video, decoraţiuni şi aranjamente florale, invitaţii, torturi şi prăjituri, cabine foto şi mărturii, DJ şi formaţii, make-up & hairstyle, locaţii de nuntă, dar şi destinaţii atractive pentru luna de miere.

 

Distracţie cu talente sucevene

Sucevenii s-au bucurat şi de un spectacol artistic însoţit de show-uri energice susţinute de tinere talente sucevene - de la dans sportiv la muzică uşoară, muzică populară şi de petrecere, toate i-au încântat pe cei prezenţi.

Pe scenă au performat micii dansatori de la Alpha Dance, dar şi Dj Verony Team, Cosmina Mandiuc, Bianca Ciubotaru, Elena Popa şi Simona Vasilovici.

De asemenea, cele mai bune trupe locale au adus o parte din atmosfera de nuntă mai aproape de publicul sucevean, prin momente de excepţie care au stârnit ropote de aplauze.

Duminică,Taraful Laura Olteanu şi Fly Band au încântat publicul numeros cu melodii folclorice, printre care şi noul hit naţional “Acasă-i România” semnat Laura Olteanu. Pe ritmurile muzicii populare, dar şi ale celor mai noi hituri pop susţinute de Fly Band, toţi participanţii de la târgul de nunţi au avut parte de o atmosferă incendiară timp de câteva ore.

 

Premii valoroase pentru vizitatorii Târgului de nunţi „Trend Mariaj”

Pe întreaga durată a târgului vizitatorii au avut parte de surprize şi premii. Astfel, cei care au participat la târgul de nunţi şi s-au înscris gratuit la tombolă au avut şansa să câştige premiile valoroase care au fost puse în joc pentru viitorii miri.

Extragerea marelui premiu -o rochie de mireasă în valoare de 2500 de lei, a avut loc duminică, în cadrul evenimentului de pe scena din Shopping City Suceava.

Raluca Stavarache, în vârstă de 21 ani, din Moara, Suceava, este norocoasa care a câştigat marele premiul - o rochie de mireasă în valoare de 2500 lei oferită de Bride2be Boutique. Astfel, ea va avea şansa să-şi aleagă rochia visurilor ei din cea mai nouă colecţie a magazinului Bride2beBoutique din Suceava. Marele eveniment va avea loc pedata de 22 iulie 2018, în Suceava.

În joc au fost puse şi şedinţe foto de cuplu (Ionuţ Platon Photography, Marius Girigan Fotograf, Dana Grigorean Fotograf, Ionuţ Giuseppe Fotograf), buchete de mireasă şi set pahare de miri (Idealia Events, Florăria Mi Alma, Gala Design, Crystal Mariage), servicii cabină foto (Fabrica de Zâmbete + cabină foto), torturi de nuntă şi onomastice (Cofetăria Chocolate, Delicatese Larisa, Cofetăria Amalia Fălticeni), voucher 500 lei pentru verighete (Stil Biju), inel de aur (Atlantis Gold), gheaţă carbonică (Mavi Studio) sau şedinţe pentru valsul mirilor (Alpha Dance), dar şi un pachet complet de make-up şi hairstyle pentru mireasă, oferit de Salonul D`Anais din incinta Shopping City Suceava, precum şi un pachet complet pentru mire la Barbershop Hairstudio by Dizzy. Câştigătorii au fost anunţaţi pe pagina de Facebook a Târgului de nunţi „Trend Mariaj”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A patra ediţie a Târgului de nunţi ”Trend Mariaj”, încununată de succes.
 Vizualizări articol: 2306 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
A patra ediţie a Târgului de nunţi ”Trend Mariaj”, încununată de succes5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei