Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 feb 2017 - Anul XXII, nr. 38 (6454)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Agresiune

A folosit un aparat cu electroşocuri pentru a ataca un poliţist. Prietenul agresorului a muşcat de umăr un alt poliţist

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi indivizi care au atacat un echipaj de poliţie chemat pentru a aplana un conflict au devenit inculpaţi într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava. Marius Nicolae Darie şi Cezar Nicolae Oancea se află în arest preventiv şi sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de ultraj.

În seara zilei de 2 februarie, o patrulă formată din doi poliţişti a fost chemată pentru a interveni la locuinţa unei persoane care a reclamat că este agresată de Marius Nicolae Darie. Numai că ceea ce trebuia să fie o intervenţie simplă s-a complicat rapid.

Şi asta pentru că Darie şi prietenul său Cezar Nicolae Oancea au devenit violenţi şi i-au atacat pe poliţişti. Mai întâi a intrat în scenă Marius Nicolae Darie, care s-a opus încătuşării şi l-a lovit pe unul dintre poliţişti cu pumnul în zona feţei, după care l-a muşcat de omoplat. Leziunile suferite au avut nevoie pentru vindecare de 2-4 zile de îngrijiri medicale.

Şi pentru că prietenul nu se lasă la nevoie, Cezar Nicolae Oancea a început să-l tragă de uniformă pe celălalt poliţist, încercând astfel să-i creeze un avantaj lui Darie. Pentru a fi mai tranşant, Oancea a scos şi un aparat cu electroşocuri, cu intenţia de a-l lovi pe poliţist.

Pe data de 14 februarie, atât Marius Nicolae Darie, cât şi Cezar Nicolae Oancea au fost arestaţi preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, iar cercetările sunt continuate cu cei doi în stare de reţinere.

Procurorii au mai precizat că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nici o situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A folosit un aparat cu electroşocuri pentru a ataca un poliţist. Prietenul agresorului a muşcat de umăr un alt poliţist.
 Vizualizări articol: 4491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
A folosit un aparat cu electroşocuri pentru a ataca un poliţist. Prietenul agresorului a muşcat de umăr un alt poliţist5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei