Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 feb 2017 - Anul XXII, nr. 38 (6454)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Concert caritabil pentru familia din Mihoveni a cărei casă a fost mistuită de incendiu

Duminică, 19 Februarie 2017 (12:02:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc duminică, 26 februarie, începând cu ora 16:00, Concertul caritabil „Din suflet, pentru suflet”, acţiune umanitară care are ca scop ajutorarea familiei Belciug din satul Mihoveni, comuna Şcheia, care în urma unui incendiu a rămas recent fără agoniseala de o viaţă. Familia a cărei casă a ars are patru copii, patru fetiţe cu vârsta de 5, 7, 11 şi 12 ani, care în prezent stau la rude. Evenimentul caritabil este organizat de Ansamblul artistic „Dor internaţional”, Asociaţia „Plai Străbun”, Asociaţia „Societatea pentru Egalitate de Gen” (SEG), Federaţia Patronală a IMM-urilor din judeţul Suceava, Asociaţia Unităţilor de Cult Ortodoxe Proprietare de Păduri din Protopopiatele Suceava şi Rădăuţi, Petrocont SRL şi Primăria Şcheia.

În spectacol vor evolua, pentru o cauză nobilă, artiştii Sofia Vicoveanca, Sorin Filip, Angelica Flutur, Alexandru Cozaciuc, Violeta Mihali, Ghiorghiţă Rotaru, Ilie Caraş, Mădălina Slusarec, Valentin Marocico, Gheorghiţă Ciot, Laura Haidău, Nicoleta Cojocaru, Andreea Lupu, Elisa Hechelciuc, Anda Scutelnicu, Corala mixtă „Ciprian Porumbescu” Suceava, dirijor preot profesor Lucian Tablan Popescu, Grupul Folcloric „Dor” Moara, coordonator prof. Constantin Irimia, Ansamblul de copii şi tineri „Balada Bucovinei” Suceava, coordonator George Sîrbu şi Oana Maria Sîrbu Botezat. Intrarea la eveniment se face pe bază de invitaţie sau bilet. Preţul unui bilet este 20 de lei şi 10 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Biletele se pot cumpăra de la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concert caritabil pentru familia din Mihoveni a cărei casă a fost mistuită de incendiu.
 Vizualizări articol: 3932 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concert caritabil pentru familia din Mihoveni a cărei casă a fost mistuită de incendiu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei