Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 oct 2015 - Anul XX, nr. 253 (6065)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

GAL "Bucovina de Munte"

Şcoala şi grădiniţa din comuna Moldova Suliţa se reabilitează cu fonduri europene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şcoala cu clasele I-IV şi grădiniţa din comuna Moldova Suliţa vor fi modernizate prin intermediul unui proiect finanţat din fonduri europene, în valoare de 85.000 de euro. Potrivit unui comunicat de presă al Grupului de Acţiune Locală „Bucovina de Munte”, semnat de preşedintele acestuia, Ioan Bogdan Codreanu, prin acest proiect vor fi realizate lucrări de izolare exterioară, vor fi rezolvate problemele cu infiltraţiile de la demisolul clădirii şi se va izola podul. În comunicat se precizează că prin GAL "Bucovina de Munte", în comuna Moldova Suliţa au fost aprobate şase proiecte cu fonduri europene, cu o valoare totală de aproape 340.000 de euro. Pe lângă investiţiile de la şcoală şi grădiniţă, un alt proiect de 32.000 de euro vizează reabilitarea, modernizarea şi extinderea căminului cultural din satul Benea, din comuna Moldova Suliţa. O sumă de aproape 17.000 de euro este folosită pentru dotarea unui alt cămin cultural, din satul Moldova Suliţa, unde sunt achiziţionate videoproiectoare, ecrane de proiecţie, calculatoare, mobilier şi alte dotări specifice. Potrivit comunicatului GAL „Bucovina de Munte”, un proiect de aproape 59.000 de euro a fost aprobat pentru dotarea şcolii gimnaziale din comună cu bănci şi scaune pentru elevi, calculatoare, imprimante, table interactive şi catedre şi scaune pentru profesori.

Nu în ultimul rând, două proiecte cu o valoare totală de peste 140.000 de euro au fost aprobate pentru doi întreprinzătoriprivaţi pentru amenajarea de pensiuni agroturistice. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şcoala şi grădiniţa din comuna Moldova Suliţa se reabilitează cu fonduri europene.
 Vizualizări articol: 2106 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şcoala şi grădiniţa din comuna Moldova Suliţa se reabilitează cu fonduri europene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tort creol Acesta este, probabil, unul dintre cele mai simple și gustoase torturi pe care începătorii le pot reuși fără mare efort.Avem nevoie de:un blat cu cacao din comert, un borcan de 800g smântână din cea groasă, cu cel puțin 20%... Citeşte